Διαφήμιση

Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W​

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-3 & Mi-4
    • μετα απο 3μερες με την καινουργια ρομ μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ως πολυ ευχαριστημενος! Αν εξαιρεσουμε το θεμα με τα daily lockscreens που κρασαρει δεν εχω καποιο αλλο θεμα. here maps εγκατασταθηκαν και δουλευουν μια χαρα, swiftkey κανενα προβλημα, μπαταρια δεν εχω αποψη ακομα ενδεχομενως να εχει λιγο μεγαλυτερη καταναλωση. ( πριν ειχα greenify me xposed τωρα χωρις xposed ακομα).πολλα μπραβο στα παιδια του φορουμ!
    • Μετά την 3η μέρα να αναφέρω και εγώ τί διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί σωστά!

1) Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και σε αναμονή σε flight mode (η ανάλυση της κατανάλωσης προσδίδει στο "λειτουργικό android" το 85% της κατανάλωσης!)
      2) Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών παρουσιάζει clipping
      3) Τα daily screens δεν λειτουργούν
    • Μετά από τρεις μέρες κι εγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Να πω ότι κι εγω έχω θέμα με τη lockscreen ελπίζω σε επόμενες εκδόσεις να έχουμε τη δυνατότητα να την απενεργοποιουμε τελείως. Ή μπαταρία ενώ στην αρχή νόμιζα ότι είχε πολύ drain χθες βράδυ μετά από φόρτιση στο 100% μετά από 8 ώρες χωρίς χρήση αλλά με ανοιχτό wifi πήγε στο 98% και σήμερα με 1 ώρα οθόνη βίντεο και browsing είναι στο 89%

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Μετά την 3η μέρα να αναφέρω και εγώ τί διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί σωστά!

1) Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και σε αναμονή σε flight mode (η ανάλυση της κατανάλωσης προσδίδει στο "λειτουργικό android" το 85% της κατανάλωσης!)
      2) Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών παρουσιάζει clipping
      3) Τα daily screens δεν λειτουργούν
      στο 14% ειναι σε εμενα.. που και παλι σε σχεση με το 6-7 που ειχα πριν ειναι διπλασιο αλλα το 85% ειναι τρελο! το clipping στα ακουστικα τι ακριβως ειναι? Δεν διαπ[ιστωσα καποιο θεμα 2 μερες που ακουσα ραδιοφωνο με ακουστικα.
    • Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό (ειδικά στο flight mode!!) Ξανακάνε Wipe Cache & Dalvik Cache
    • Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W​

Το ιδιο και εδω:

Sent from my MI 3W using Tapatalk
      Images
      • uploadfromtaptalk1453819103008.jpg

43,41 kB, 540×960, viewed 81 times
      • uploadfromtaptalk1453819113102.jpg

33,51 kB, 540×960, viewed 85 times
      • uploadfromtaptalk1453819121954.jpg

76,09 kB, 1.080×1.920, viewed 94 times
    • Στο δικό μου Mi-3, μπορώ να το πω ότι όλα δουλεύουν καλά.
      Μετά βέβαια από Format - k΄ καθαρή εγκατάσταση (λόγω φοβερού κολλήματος (BRICK) από λάθος δικό μου) και τη βοήθεια του υπέροχου ''Dnomikos'' ξεκόλλησε.
      Οι παρατηρήσεις μου είναι:
      - Η διάρκεια της μπαταρίας ίσως έχει κάποιο μικρό πρόβλημα (γρήγορης εκφόρτησης).
      - Τα daily lock-screens λειτουργούν άψογα.
      - Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών είναι άψογος (πολύ καλύτερα από πριν)

Σας μιλάω ειλικρινά, δεν έχω προς το παρόν κανένα πρόβλημα.

Το ερώτημα το δικό μου είναι:
      Σε τι διαφέρει τελικά η ver. 6.0.1 που βάλαμε , εν σχέσει με την πιο παλιά την ver. 4,4 του Android.!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Μήπως τελικά έγινε πολύς θόρυβος για το τίποτα από την μεριά της Android
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα σε όλους,
      Όπως είπα και νωρίτερα και σε μένα όλα καλά. Μάλιστα δεν έχω θέμα με την μπαταρία όπως γράφουν αρκετοί φίλοι.

Αυτό που είδα και με ενδιαφέρει είναι η μέθοδος εγκατάστασης του here maps που πρότεινει ο sugardad. Θα μπορούσε κάποιος να δώσει έναν συνοπτικό οδηγό να μην κάνουμε καμιά πατάτα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H geo221 έγραψε:

Στο δικό μου Mi-3, μπορώ να το πω ότι όλα δουλεύουν καλά.
      Μετά βέβαια από Format - k΄ καθαρή εγκατάσταση (λόγω φοβερού κολλήματος (BRICK) από λάθος δικό μου) και τη βοήθεια του υπέροχου ''Dnomikos'' ξεκόλλησε.
      Οι παρατηρήσεις μου είναι:
      - Η διάρκεια της μπαταρίας ίσως έχει κάποιο μικρό πρόβλημα (γρήγορης εκφόρτησης).
      - Τα daily lock-screens λειτουργούν άψογα.
      - Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών είναι άψογος (πολύ καλύτερα από πριν)

Σας μιλάω ειλικρινά, δεν έχω προς το παρόν κανένα πρόβλημα.

Το ερώτημα το δικό μου είναι:
      Σε τι διαφέρει τελικά η ver. 6.0.1 που βάλαμε , εν σχέσει με την πιο παλιά την ver. 4,4 του Android.!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Μήπως τελικά έγινε πολύς θόρυβος για το τίποτα από την μεριά της Android
      ομοιοπαθής και εγω με λυση απο το ιδιο ατομο με πεντακαθαρη εγκατασταση! τα daily lock screens παιζει να εισαι ο μονος που δεν κρασαρουν οταν μπεις στις ρυθμισεις τους. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου, ισως ενα μικρο lag στον chrome σε σχεση με πριν αλλα οκ.
    • καλησπερα μολις παρελαβα και εγω το δευτερο μου xiaomi mi 4 lte-cu απο κινα.Ειναι το μοντελο με τα 2 gb ram.Αν ακολουθησω αυτον τον οδηγο θα ειμαι οκ ?θελω να βγαλω την κινεζκη rom απο μεσα
    • Ο/H alexren έγραψε:

καλησπερα μολις παρελαβα και εγω το δευτερο μου xiaomi mi 4 lte-cu απο κινα.Ειναι το μοντελο με τα 2 gb ram.Αν ακολουθησω αυτον τον οδηγο θα ειμαι οκ ?θελω να βγαλω την κινεζκη rom απο μεσα
      Θα πρέπει να δεις ποια rom έχει τώρα, απο που ξεκινάς δηλαδή..
    • Διαφήμιση