Ακολουθείς πιστά τον οδηγό σελίδα 1 και απλά θα σετάρεις την αυριανή rom αντί την 6.1.21Ο/H BICILINDRICO έγραψε:
Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι. Τελικώς δεν πέρασα την ΜΜ καθότι είμαι ικανοποιημένος με την προηγούμενη 5.10.30.
Σε περίπτωση, παρα ταυτα, που θελήσω να το κάνω με την επόμενη ΜΜ που έρχεται, θα αλλάξει η διαδικασία ή απλά θα είναι ίδια με την διαφορά να έγκειται στο ότι θα πρέπει να φορτωθεί η νέα έκδοση μετά την εγκατάσταση της 5.12.17;
[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Παιδιά μία απορία, έξω στο lockscreen που εμφανίζει κάτι φωτογραφίες. Από πάνω δεξιά υπάρχει ένα σήμα κάτι σαν 4 φύλλα... όταν το πατήσεις δικαιούσαι να δεις όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν.
Από κάτω υπάρχει επιλογή Settings, Like, Share, Apply
Στο apply απλά την βάζει σαν Backround κλήσεις αν σου αρέσει κάποια.
Το Share δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Το like θεωρώ πως είναι για να ξέρουν ποιες μας αρέσαν.
Στα Settings γιατί δεν μπορώ να διαγράψω κάποιες ή να βάλω κάποιες δικές μου???
Γνωρίζει κανείς πως το κάνουμε αυτό? Είναι πολύ άσχημο να παίζει το τηλέφωνο και να εμφανίζεται ένας κινέζος μουρόχαυλος (δεν με πείραξε η εθνικότητα) λες και είμαι σε τσόντα.
Thanks εκ των προτέρων μάγκες -
Τι να περιμένουμε από την σημερινή ρομ...
Κατ' αρχάς 1-15 οι κινέζοι έχουν πρωτοχρονιά και δεν θα βγάλουν ρομ
Chinese spring festival is coming soon! It is the most important festival in China, so we’re having a big holiday from 5th - 14th Feb. There will be no update of MIUI ROM from 1st Feb. The daily beta update will be back on 15 Feb. Click here for details. Thank you for understanding. Happy Spring Festival to everyone!
Redmi Note 2 & 3 καθώς και το Note δεν θα έχουν νέα ρομ
1) MIUI 7 China Developer ROM 6.1.28 for Redmi Note 2 and Redmi Note 3 suspended due to WiFi issue.
2) MIUI 7 China Developer ROM 6.1.28 for Mi Note suspended due to mobile data connection issue.
MIUI 7 China Developer ROM 6.1.28 Full Changelog
(As the spring festival is coming, there's no major update this week. Thank you for understanding.)
[Messaging]
New - Mi Message supports sending red packet
[Music]
New - Customized entertainment information
[Mi Wallet]
New - Added credit card payment reminders
New - Added transfer message
Optimization- Adjusted security keyboard style
Fix - Some interface issuesΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τι να περιμένουμε από την σημερινή ρομ...
Κατ' αρχάς 1-15 οι κινέζοι έχουν πρωτοχρονιά και δεν θα βγάλουν ρομ
Chinese spring festival is coming soon! It is the most important festival in China, so we’re having a big holiday from 5th - 14th Feb. There will be no update of MIUI ROM from 1st Feb. The daily beta update will be back on 15 Feb. Click here for details. Thank you for understanding. Happy Spring Festival to everyone!
Redmi Note 2 & 3 καθώς και το Note δεν θα έχουν νέα ρομ
1) MIUI 7 China Developer ROM 6.1.28 for Redmi Note 2 and Redmi Note 3 suspended due to WiFi issue.
2) MIUI 7 China Developer ROM 6.1.28 for Mi Note suspended due to mobile data connection issue.
MIUI 7 China Developer ROM 6.1.28 Full Changelog
(As the spring festival is coming, there's no major update this week. Thank you for understanding.)
[Messaging]
New - Mi Message supports sending red packet
[Music]
New - Customized entertainment information
[Mi Wallet]
New - Added credit card payment reminders
New - Added transfer message
Optimization- Adjusted security keyboard style
Fix - Some interface issues
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Παιδιά μία απορία, έξω στο lockscreen που εμφανίζει κάτι φωτογραφίες. Από πάνω δεξιά υπάρχει ένα σήμα κάτι σαν 4 φύλλα... όταν το πατήσεις δικαιούσαι να δεις όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν.
Από κάτω υπάρχει επιλογή Settings, Like, Share, Apply
Στο apply απλά την βάζει σαν Backround κλήσεις αν σου αρέσει κάποια.
Το Share δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Το like θεωρώ πως είναι για να ξέρουν ποιες μας αρέσαν.
Στα Settings γιατί δεν μπορώ να διαγράψω κάποιες ή να βάλω κάποιες δικές μου???
Γνωρίζει κανείς πως το κάνουμε αυτό? Είναι πολύ άσχημο να παίζει το τηλέφωνο και να εμφανίζεται ένας κινέζος μουρόχαυλος (δεν με πείραξε η εθνικότητα) λες και είμαι σε τσόντα.
Thanks εκ των προτέρων μάγκες
Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γειά σας παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με το viber. Κατέβασα το viber , έκανα εγγραφή , μου έστειλαν τον κωδικό , μπήκα και όλα ήταν μια χαρά! Την άλλη μέρα , καταλάθος το διέγραψα , και μετά το ξανακατέβασα. Συμπλήρωσα τον αριθμό μου , αλλά ο κωδικός δεν στάλθηκε. Το ξανα έκανα ξανά και ξανά , το διέγραψα και το ξανακατέβασα , μπας και γίνει τίποτα αλλά τίποτα! Και στο τέλος μου έβγαλε και σφάλμα! Τι να κάνω; Σας έχει τύχει; Τι κάνατε;
-
Ο/H tinkano έγραψε:
Πας Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία και επιλέγεις τοπική ταπετσαρία, στην συνέχεια μπορείς να ορίσεις δικές σου φωτογραφίες για το lockscreen.
Μία να βάλω ήξερα και πριν -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H tinkano έγραψε:
Πας Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία και επιλέγεις τοπική ταπετσαρία, στην συνέχεια μπορείς να ορίσεις δικές σου φωτογραφίες για το lockscreen.
Μία να βάλω ήξερα και πριν
-> Switch interval , επιλέγεις κάθε πότε να αλλάζουν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα