Διαφήμιση

[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ναι εκεί πάω αλλά εκεί που λες τικάρω όποιες θέλω υπάρχει μόνο μία επιλογή και λέει Default και από κάτω γράφει 11 wallpapers (αλλά δεν μου δείχνει εκεί κανένα_ και μου βγάζει αυτές τις μπούρδες με τους κινέζους όταν το βάλω

Άρα μιλάμε για bug?

Εσάς είναι αλλιώς εκεί?
      Ε φίλε @geobas
      Το πιθανότερο να είναι θέμα Ρομ . Εγώ ευτυχώς ή μπορεί και δυστυχώς (λέμε) , έχω μείνει στην GTV 5.11.12
      Κοίταξε τι γίνεται . Η ρύθμιση είναι κάπως σύνθετη και γίνεται από τις Ρυθμίσεις και μέσα από τα Θέματα .
      Αν πας στο Θέματα -> Μίξη (αν δε σου βγάζει Μίξη πιστεύω πως ξέρεις τι πρέπει να κάνεις) -> πάνω δεξιά Ταπετσαρία οθόνης Κλειδώματος -> Τοπικά
      πρέπει να σου βγάλει τα Default Wallpapers + εκείνα που πιθανόν να έχεις κατεβάσει από την Miui ή έχεις προσθέσει δικά σου πατώντας κάτω το "Αλλα"
      Το κακό με τα Default Wallpaper είναι πως φεύγουν μόνο με Wipe Cache από το Recovery και μένουν μόνο 4 απλά , στα οποία προσθέτεις τα δικά σου .

Μετά πας και κάνεις τις κινήσεις από τις ρυθμίσεις .
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Treles32 έγραψε:

Γειά σας παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με το viber. Κατέβασα το viber , έκανα εγγραφή , μου έστειλαν τον κωδικό , μπήκα και όλα ήταν μια χαρά! Την άλλη μέρα , καταλάθος το διέγραψα , και μετά το ξανακατέβασα. Συμπλήρωσα τον αριθμό μου , αλλά ο κωδικός δεν στάλθηκε. Το ξανα έκανα ξανά και ξανά , το διέγραψα και το ξανακατέβασα , μπας και γίνει τίποτα αλλά τίποτα! Και στο τέλος μου έβγαλε και σφάλμα! Τι να κάνω; Σας έχει τύχει; Τι κάνατε;
      Καλησπέρα
      Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα.
      Τι έκανα;
      Κατέβασα το viber για desktop στο pc και μου ήρθε εκεί ο κωδικός όπου τον πέρασα μετά στο κινητό και έτοιμος
      Μπορώ να το κάνω και απο άλλη συσκευή; Ευχαριστώ!
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Milouthedog έγραψε:

Αυτό άλλαξε τώρα; Γιατί πάντα απ τον updater έκανα την αναβάθμιση. Ευχαριστώ
      Τι Ρομ έχεις στο κινητό σου? Ελληνική?

Ναι ελληνική έχωdev.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H apo.stam έγραψε:

Παω στο daily lockscreens κ μου βγαζει σφάλμα κ δεν με αφηνει να μπω
      Κάνε ένα wipe cache και wipe dalvik cache. Αν συνεχίζει τότε είναι bug της Ρομ. Ανάφερε το και τι κινητό έχεις
      Εχω κανει. Μιλαω για το mi3 στην MM
      Images
      • Screenshot_2016-01-29-16-32-59_com.mfashiongallery.emag.png

88,03 kB, 450×800, viewed 106 times
    • Ο/H Milouthedog έγραψε:

Ναι ελληνική έχωdev.
      Και σου ερχόταν ανακοίνωση στον updater και σου έλεγε αναβάθμισε από εδώ ?

Και έμπαινε ελληνική Ρομ έτσι?
    • Τα Daily lock Screens έχουν αφαιρεθεί από την νέα Version GTV-6.1.28 μέχρι να δουλέψουν σωστά. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Αναμένουμε... Το Lock screen effect άλλαξε ή θα είναι όπως πρίν (retro tv)?

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Treles32 έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H Treles32 έγραψε:

Γειά σας παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με το viber. Κατέβασα το viber , έκανα εγγραφή , μου έστειλαν τον κωδικό , μπήκα και όλα ήταν μια χαρά! Την άλλη μέρα , καταλάθος το διέγραψα , και μετά το ξανακατέβασα. Συμπλήρωσα τον αριθμό μου , αλλά ο κωδικός δεν στάλθηκε. Το ξανα έκανα ξανά και ξανά , το διέγραψα και το ξανακατέβασα , μπας και γίνει τίποτα αλλά τίποτα! Και στο τέλος μου έβγαλε και σφάλμα! Τι να κάνω; Σας έχει τύχει; Τι κάνατε;
      Το έχω πάθει και εγώ όταν έπαιζα με τις rom. Θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν κάποιες ώρες για να σου σταλεί ο κωδικός. Η άλλη λύση είναι κάπου πρέπει να σε γράφει ένα νούμερο (Γερμανίας) να πάρεις, θα ακούσεις τον κωδικό σου τηλεφωνικά αν θυμάμαι καλά.

Χθές το έπαθα , και το άφησα μέχρι σήμερα να δώ μπας και δεν είχε σήμα αλλά και σήμερα τα ίδια. Για την Γερμανία άμα πάρω χρεώνωμαι; και στον λένε στα γερμανικά τον κωδικό σου; ευχαριστώ!

ναι χρεώνεσαι και στα λέει Ελληνικά.
    • Α ρε Xiaomi σε λίγο θα μας στέλνεις κινητό που δεν ανοίγει και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο εμείς

Xiaomi redmi quiz 3 pro
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Milouthedog έγραψε:

Ναι ελληνική έχωdev.
      Και σου ερχόταν ανακοίνωση στον updater και σου έλεγε αναβάθμισε από εδώ ?

Και έμπαινε ελληνική Ρομ έτσι?

Ναι κανονικά.. Και απ την τελευταία ρομ που την εγκατέστησα από την αρχή με wipe data και factory reset για να βάλω τη recovery, σταμάτησε.. Μήπως δεν είχα κάνει σωστή εγκατάσταση αρχικά;

• Ο/H Milouthedog έγραψε:

Ναι κανονικά.. Και απ την τελευταία ρομ που την εγκατέστησα από την αρχή με wipe data και factory reset για να βάλω τη recovery, σταμάτησε.. Μήπως δεν είχα κάνει σωστή εγκατάσταση αρχικά;
      Φίλε μου να δοκιμάσω να σου ξακαθαρίσω το μυστήριο.

Αγόρασες το κινητό και πάνω αν και μπορεί να είχε Ελληνικά, δεν είχε ελληνική Ρομ. Αναβάθμιζες κανονιλά από τον updater αλλά σε κάποια φάση θέλησες να βάλεις ελληνική Ρομ. Έκανες αυτά που έκανα quote πιο πάνω και πέρασες μία ελληνική Ρομ. Μάλλον την 6.1.14

Από τότε (δηλαδή από τη μέρα που έβαλες ελληνική Ρομ) σταμάτησαν οι ενημερώσεις στον Updater. Άρα αυτό που σου λέω.

Τώρα είσαι με την 6.1.14 που σημαίνει dev που βγήκε 14/1/16 και γράφεις στο τόπικ 6.1.21 που σημαίνει Ρομ 21/1/16. Υπάρχει νέα ρομ. Στην πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ.

Και σήμερα το βράδυ θα βγει και η σημερινή που θα είναι 6.1.28 επειδή βγήκε χθες στα αγγλικά.

Αυτές τώρα πως τις περνάς? Όπως είπα και πιο πριν

Βρίσκεις ποια είναι για το mi4c (γράφει αν πας στην πρώτη σελίδα) και την κατεβάζεις. Την ρίχνεις χύμα στο κινητό και πας στον updater. Πάνω δεξιά είναι 3 τελείες ...
      Το πατάς και λέει κάπου επιλέξτε πακέτο. Πατάς εκεί και επιλέγεις την Ρομ που κατέβασες

Και έτσι μπαίνει η νέα Ρομ. Τώρα θα σου συνιστούσα να περιμένεις να βάλεις την σημερινή παρά να βάλεις της προηγούμενης βδομάδας. Αν και εμένα μου άρεσε πολύ.
      Ελπίζω να σε κάλυψα :D

Και για να σου φύγω την απορία πριν την κάνεις. Όχι, με την ελληνική Ρομ δεν θα παίρνεις ειδοποιήσεις από εκεί. Θα ψάχνεις στο φόρουμ.
      Εκτός και αν γίνεις VIP (πολύ φθηνά εντομεταξύ) και σου στέλνουν πριν την δώσουν στον λαό ένα mail με οδηγίες και link και την βάζεις από ώρες πριν από εμάς.

Αυτάααααα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Milouthedog έγραψε:

Φίλε μου να δοκιμάσω να σου ξακαθαρίσω το μυστήριο.

Αγόρασες το κινητό και πάνω αν και μπορεί να είχε Ελληνικά, δεν είχε ελληνική Ρομ. Αναβάθμιζες κανονιλά από τον updater αλλά σε κάποια φάση θέλησες να βάλεις ελληνική Ρομ. Έκανες αυτά που έκανα quote πιο πάνω και πέρασες μία ελληνική Ρομ. Μάλλον την 6.1.14

Από τότε (δηλαδή από τη μέρα που έβαλες ελληνική Ρομ) σταμάτησαν οι ενημερώσεις στον Updater. Άρα αυτό που σου λέω.

Τώρα είσαι με την 6.1.14 που σημαίνει dev που βγήκε 14/1/16 και γράφεις στο τόπικ 6.1.21 που σημαίνει Ρομ 21/1/16. Υπάρχει νέα ρομ. Στην πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ.

Και σήμερα το βράδυ θα βγει και η σημερινή που θα είναι 6.1.28 επειδή βγήκε χθες στα αγγλικά.

Αυτές τώρα πως τις περνάς? Όπως είπα και πιο πριν

Βρίσκεις ποια είναι για το mi4c (γράφει αν πας στην πρώτη σελίδα) και την κατεβάζεις. Την ρίχνεις χύμα στο κινητό και πας στον updater. Πάνω δεξιά είναι 3 τελείες ...
      Το πατάς και λέει κάπου επιλέξτε πακέτο. Πατάς εκεί και επιλέγεις την Ρομ που κατέβασες

Και έτσι μπαίνει η νέα Ρομ. Τώρα θα σου συνιστούσα να περιμένεις να βάλεις την σημερινή παρά να βάλεις της προηγούμενης βδομάδας. Αν και εμένα μου άρεσε πολύ.
      Ελπίζω να σε κάλυψα :D

Γενικά με κάλυψες για την παρούσα φάση. Τα αρχικά δεν έγιναν έτσι ακριβώς μιας και το κινητό το έχω αρκετό καιρό και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να περάσω την ελληνική dev rom. Προφανώς κάτι σε αυτή τη διαδικασία το έκανα λάθος και μου έρχονταν ειδοποιήσεις.. Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερωσες!