Τπτ, καλημερα, χαιρομαι που βοηθησα!Ο/H Nelias έγραψε:
Φίλε μου όλα καλά, ευχαριστώ πολύ !!!Ο/H tragos έγραψε:
Μπες σε recovery απο το updater(αναβαθμιση) και καντην istall απο κει.
Και εγω ετσι τις περναω πλεον, γιατι μου βγαζει το ιδιο μυνημα.
[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
-
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Παιδια καλησπερα, εχω το redmi note 2 και θελω να μου απαντησετε παρακαλω πολυ σε καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις, επειδη ειμαι αρκετα αρχαριος.
1) καθε εβδομαδα που βγαινει και μια dev updated εκδοση θα πρεπει να την εγκαθιστω μονο μεσω recovery με το αρχειο updated ή μπορω και μεσα απο το κινητο με καποιο update αυτοματα οπως πχ με αλλα τηλεφωνα που σου ερχετε απλα το update?
2) Πριν ή μετα το update πρεπει να κανουμε καποια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή hard reset?
3) Πρεπει να κανουμε wipe cashe, wipe user data & wipe all data και αν ναι τα κανουμε πριν εγκαταστησουμε το update.zip ή μετα, επισης αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να χασουμε τα αρχεια μας ή τις εφαρμογες μας?
Παρακαλω τη διαχειρηση να διαγραψει το μηνυμα εχει απαντηθει σε αλλο topic, ευχαριστω.
(καλο θα ηταν να κανεις καθαρη εγκατασταση μεσω αυτου του οδηγου Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") ώστε να έχεις το TWRP Recovery που θα κάνει πιο ευκολά τα πράγματα
2. ουτε πριν ουτε μετα. επαναφορα εργοστασιακων κανεις μονο πριν αλαξεις rom απο developer σε stable
3. αν κανεις και τα 3 wipe θα χασεις τα παντα.οταν κανεις update μια ρομ καλο θα ηταν να κανεις πριν μονο Wipe cache και Davilk cache χωρις να ειναι απαραιτητο αυτοΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
-
Μου βγάζει αυτό.... Τι κάνω;;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H kexas έγραψε:
τελικα μετά από 2 ώρες λειτουργία ανακάλυψα ότι το κινητό δέν έχει ήχο όταν μέ καλούν βοηθηστε παρακαλώ.
Αυτό είναι συνηθισμένο όταν έχεις εξωτερικό αρχείο για ήχο κλήσης και για κάποιο λόγο (format SD, αφαίρεση εξωτερικής SD, σβύσιμο αρχείου) δεν υπάρχει ο ήχος κλήσης... Για κοίταξέ το.
Ο/H Nelias έγραψε:
Μια που ανέβασες screenshot, βάλτο εδώ να πάρεις και το παράσημό σου. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Μια που ανέβασες screenshot, βάλτο εδώ να πάρεις και το παράσημό σου.
-
thanks now downloading
-
μια χαρά η νέα ρομ και σχετικά έως τώρα καλά στατιστικά μπαταρίας (είμαι στο 80% από πλήρη φόρτιση, με μόνιμα ανοιχτό wifi, 40 λεπτά οθόνη, 50 λεπτά gps για sports tracker και ανοιχτό Bluetooth, για σύνδεση με miband και περιπου 6-7 λεπτά κλήση κλήσεις)
Το νέο lockscreen δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά εντάξει :-p
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα