Διαφήμιση

[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H latsialis έγραψε:

καποιος ανθρωπος παρακαλω να μου δωσει αν μπορει απευθειας λινκ για να δωσω κ εγω τον οβολο μου μεσω paypal
      => xiaomi-miui.gr/community/index.php/PaidSubscriptionList/
    • Ο/H Jinthegod έγραψε:

Καλησπερα παιδια,υστερα απο πολυ σκεψη περασα και εγω την Marsmhallow στο mi4. Ειχα καποια θεματα με εφαρμογες που crasharane τις ξανακατεβασα και μεχρι στιγμης ολα καλα.Εχω 3 ερωτησεις να κανω σε οσους περασαν σε Marshmallow..Εχει λιγο καθυστερηση οταν ανοιγει εφαρμογες σε σχεση με την Kitkat η ειναι ιδεα μου?Υπαρχει κατι εξτρα στην νεα εκδοση android σαν feauture?Και ενα σαν μαργαρηταρι πανω δεξια στην οθονη κλειδωματος που το πατας και δεν κανει τιποτα,τι ειναι γτ οταν το παταω απλα κολαει η οθονη κλειδωματος και δεν κανει τπτ..Ευχαριστω!
      Από χθες το βράδυ που την ξαναπέρασα πάντως δεν κολλάει πουθενά. Και εγώ mi4 έχω, new animations στο άνοιγμα των εφαρμογών, δεν crashαρε καμιά εφαρμογή, τεράστια διαφορά στη μπαταρία(κρατάει περισσότερο), και το μαργαριτάρι που λες είναι για daily lock screen wallpapers, έπρεπε να δουλεύει κανονικά.
    • Διαφήμιση
    • ελπιζω αύριο να έχουμε και εμείς καμία κενουρια ρομ....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ενα bug που παρατήρησα πριν λίγο είναι πως τρώει κόλλημα καμιά φορά όταν πάω να ανοίξω τα δεδομένα. Δεν ανοίγει με τίποτα κ πρέπει να κάνεις restart με τα δεδομένα κλειστά και μετά να ανοίξεις πάλι για να στρώσει.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Κάτι ακόμα που μου έκανε σήμερα.

Χρησιμοποιώ την προ εγκατεστημένη εφαρμογή για email, όταν ανοίγω ένα email από την ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη του κλειστού κινητού, εμφανίζει το κείμενο σε μία μόνο γραμμή.

Για να το δω κανονικά σε όλη την οθόνη πρέπει να πάω πίσω και να επιλέξω πάλι
    • Ο/H HeavenScent έγραψε:

Ο/H Jinthegod έγραψε:

Καλησπερα παιδια,υστερα απο πολυ σκεψη περασα και εγω την Marsmhallow στο mi4. Ειχα καποια θεματα με εφαρμογες που crasharane τις ξανακατεβασα και μεχρι στιγμης ολα καλα.Εχω 3 ερωτησεις να κανω σε οσους περασαν σε Marshmallow..Εχει λιγο καθυστερηση οταν ανοιγει εφαρμογες σε σχεση με την Kitkat η ειναι ιδεα μου?Υπαρχει κατι εξτρα στην νεα εκδοση android σαν feauture?Και ενα σαν μαργαρηταρι πανω δεξια στην οθονη κλειδωματος που το πατας και δεν κανει τιποτα,τι ειναι γτ οταν το παταω απλα κολαει η οθονη κλειδωματος και δεν κανει τπτ..Ευχαριστω!
      Από χθες το βράδυ που την ξαναπέρασα πάντως δεν κολλάει πουθενά. Και εγώ mi4 έχω, new animations στο άνοιγμα των εφαρμογών, δεν crashαρε καμιά εφαρμογή, τεράστια διαφορά στη μπαταρία(κρατάει περισσότερο), και το μαργαριτάρι που λες είναι για daily lock screen wallpapers, έπρεπε να δουλεύει κανονικά.
      Αυτο με τα animation Που λες δεν το βρηκα..To daily lock screen δουλεψε κατα καποιον τροπο τελικα,εφταιγε ενα Launcher που ειχα και δεν δουλευε..οσο για την μπαταρια δν μπορω να ξερω ακομα μιας και δεν εχω κλεισει ουτε ενα 24 ωρο..εχω παλι την εντυπωση ομως οτι εχει ενα μικρο delay οταν ανοιγει τις εφαρμογες σε σχεση με την προηγουμενη ρομ ισως ειναι η ιδεα μου τι να πω...!
    • Διαφήμιση
    • Άνοιξε μερικές εφαρμογές και άφησέ τες στο background μην κάνεις clean. Δεν κολλάει καθόλου το multitasking και είναι πιο γρήγορο μπορώ να πω σε σχέση με kitkat. :/

• Ο/H HeavenScent έγραψε:

Άνοιξε μερικές εφαρμογές και άφησέ τες στο background μην κάνεις clean. Δεν κολλάει καθόλου το multitasking και είναι πιο γρήγορο μπορώ να πω σε σχέση με kitkat. :/

Βασικα χαζομαρα μου,εχω κλειστα τα εφε,που να δω εφε στα animations? :lol: Μολις βρεθω με ενα φιλαρακι μου και το τεσταρω με το Iphone 6 να δω διαφορες τοτε θα σου πω αν οντως ειναι ιδεα μου η οχι οτι ειναι λιγο πιο αργο..Αν σου κολλησει κατι στον εγκεφαλο,δεν αλλαζει με τιποτα! :P :lol: Ευχαριστω παντος!! :thumbsup:
    • :) εγω δεν το έχω συγκρίνει παρά μονο της πρώτες μερες που το πήρα με galaxy S5. Την διαφορά την είδα προσωπικά με τη χρήση που έκανα πρίν κ τώρα. Αν βελτιωθεί λίγο ακόμα η ρομ θα είναι κορυφή. :D

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Κάτι ακόμα που μου έκανε σήμερα.

Χρησιμοποιώ την προ εγκατεστημένη εφαρμογή για email, όταν ανοίγω ένα email από την ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη του κλειστού κινητού, εμφανίζει το κείμενο σε μία μόνο γραμμή.

Για να το δω κανονικά σε όλη την οθόνη πρέπει να πάω πίσω και να επιλέξω πάλι
      Το επιβεβαιώνω και εγώ RN2prime
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα , στο Μi3 ή μετάβαση στο 6 πήγε πολύ καλά ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα. Αυτό που έχω είναι ότι όταν ενεργοποιησα το κλείδωμα της οθόνης μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα με το Google play store service ότι έχει σταματήσει. Δοκίμασα καθάρισμα της cache τίποτα , έκανα clear davlic cache και πάλι τίποτα. Όταν βγάζω το κλείδωμα τότε όλα καλά! Καμιά ιδέα?