Πήγα να περάσω την official 7.1.6.0 με sp flash αλλά μάλλον δεν έκανα σωστή χρήση των πλήκτρων για το flash. έγραψε ένα download 100% με κόκκινη μπάρα, δεν έκανε το flash αλλά και μετά δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα;
Κόλλημα κατά την διαδικασία update με SP flash
-
-
Αν κρατήσεις πατημένο το power button για πάνω απο 10 δεύτερα σου κάνει επανεκκίνηση;
-
Το έκανα αλλά δεν έγινε τπτ.
-
Ο/H thunderlight έγραψε:
Πήγα να περάσω την official 7.1.6.0 με sp flash αλλά μάλλον δεν έκανα σωστή χρήση των πλήκτρων για το flash. έγραψε ένα download 100% με κόκκινη μπάρα, δεν έκανε το flash αλλά και μετά δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα;
-
όντως το είχα επιλεγμένο. Οπότε;
-
Μελέτησε προσεκτικά αυτόν τον οδηγό => [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Οσες φορές έγινε η διαδικασία παρουσία μου τις περισσότερες φορές δούλεψε η έκδοση 1516 του SP Flash Tool. Μπορει να μην πιάσει με την 1η προσπάθεια..
Και τα λέμε -
Τον preloader να τον έχω επιλεγμένο όταν ξανά προσπαθήσω ή όχι; Θεωρώ ότι κάτι τρέχει τώρα, θα πρέπει να αδειάσει από μπαταρία, να το ξανά φορτίσω και μετά να ξανά προσπαθήσω... αν η μπαταρία έβγαινε θα ήταν πιο απλά τα πράγματα...
-
Ο/H thunderlight έγραψε:
Τον preloader να τον έχω επιλεγμένο όταν ξανά προσπαθήσω ή όχι; Θεωρώ ότι κάτι τρέχει τώρα, θα πρέπει να αδειάσει από μπαταρία, να το ξανά φορτίσω και μετά να ξανά προσπαθήσω... αν η μπαταρία έβγαινε θα ήταν πιο απλά τα πράγματα...
-
Δεν θέλει να παίξει! Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα έχει περισσότερη τύχη γιατί δεν βλέπω φως
-
Ο/H thunderlight έγραψε:
Δεν θέλει να παίξει! Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα έχει περισσότερη τύχη γιατί δεν βλέπω φως
-
Αυτό που κατάλαβα από τις πολλές προσπάθειες είναι ότι δεν καταλαβαίνει το συνδυασμό των πλήκτρων Volume Down+Power για να μπει στο mode το chip για flash. Αλήθεια, μετά την επιλογή των πλήκτρων, τι ξεκινάει, το recovery;
-
Μετά την αναμονή, κατάφερα να φτιάξω το κινητό, οπότε θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου:
1. Το κινητό όντως είχε κολλήσει σε ένα περίεργο mode και όντως μόλις τελείωσε η μπαταρία, μπόρεσε να ξανά γίνει διαθέσιμο για firmware upgrade, boot κτ
2. Όταν τελειώσει η μπατάρια τότε το φορτίζεις ώστε να έχει τουλάχιστον πάνω από 50%.
3. Οταν ξεκινήσει η διαδικασία του upgrade με το SP Flash, αρχικά βλέπεις μία κόκκινη μπάρα, ωστόσο θα πρέπει να διατηρείς πατημένα τα πλήκτρα Volume Down+Power μέχρι να εμφανιστεί η κίτρινη μπάρα. Μετά το upgrade θα ολοκληρωθεί ομαλά.
Ευχαριστώ guys για την βοήθεια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0