Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Δεν νομίζω. Αλλά κανε κι εναν έλεγχο στο paypal σου στο ιστορικό, μηπωε σου ζητάει επιβεβαίωση ποσού.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H divo έγραψε:

Ακυρο το ερωτημα....

Την πηρε. Απλα αργει να πληρωσει η revolut.
      Δε σβήνω το μνμ μηπως και κολλησει κανας αλλος .....σαν και μενα ανυπόμονος. :P :D
      μωρέ η ιστορία δείχνει ότι και popup με bold γράμματα να σου βγάζει η σελίδα που να σου λέει "πρόσεχε αυτό" ο ανυπόμονος δε θα το δει :)
      (ή θα ρωτήσει έτσι κι αλλιώς για "επιβεβαίωση")
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

μωρέ η ιστορία δείχνει ότι και popup με bold γράμματα να σου βγάζει η σελίδα που να σου λέει "πρόσεχε αυτό" ο ανυπόμονος δε θα το δει
      (ή θα ρωτήσει έτσι κι αλλιώς για "επιβεβαίωση")
      Στο θεμα δεν εγραφε καπου, οτι περιμενεις κανα 20λεπτο για να ερθουν οι κωδικοι. Στη revolut έγραφε μόνο PAYPAL και το ποσό.
      Σε οσες καρτες και αν εχω βαλει σε paypal ποτε δεν περιμενα για να βγει ο κωδικος. Έβγαινε αμεσα με το που γινόταν η χρέωση.

Και ένα φρεσκο. Μετα τις 20 του μήνα δύσκολα γινονται εμβάσματα από την Πειραιώς.
      Άρα ότι θέλετε για έμβασμα στις αρχές για να εχετε το κεφάλι σας ήσυχο
    • Καλησπέρα.εκανα βλακεια,μου έστειλε ενας φιλος μεσω ebanking εθνικης χρηματα στην revolut στον λογαριασμο μου.τα χρηματα δεν πιστωθηκαν γιατι οπως με ενημερωσαν απο revolut προέρχονται απο αλλο ονομα απο το account sti revolut.εδω και 10 μερες προσπαθώ μεσω chat να βγαλω ακρη να επιστραφουν.μου ειπαν σε 5 εργασιμες θα επιστρεψουν στον αποστολέα αλλα ακομη τιποτα.εχει τυχει κατι αναλογο σε κάποιον;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ωχ! Ευτυχώς που το έγραψες γιατί σκεφτόμουν να πω σε φίλο που θέλει να του αγοράσω κάτι να μου τα δώσει ακριβώς έτσι τα λεφτά...

Δυστυχώς δεν έχω ξανακούσει κατι αντίστοιχο για να σε βοηθήσω...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Panos Batsoulis έγραψε:

Καλησπέρα.εκανα βλακεια,μου έστειλε ενας φιλος μεσω ebanking εθνικης χρηματα στην revolut στον λογαριασμο μου.τα χρηματα δεν πιστωθηκαν γιατι οπως με ενημερωσαν απο revolut προέρχονται απο αλλο ονομα απο το account sti revolut.εδω και 10 μερες προσπαθώ μεσω chat να βγαλω ακρη να επιστραφουν.μου ειπαν σε 5 εργασιμες θα επιστρεψουν στον αποστολέα αλλα ακομη τιποτα.εχει τυχει κατι αναλογο σε κάποιον;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Ωχ! Ευτυχώς που το έγραψες γιατί σκεφτόμουν να πω σε φίλο που θέλει να του αγοράσω κάτι να μου τα δώσει ακριβώς έτσι τα λεφτά...

και δεν διαβάζετε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και δεν βλέπετε ότι εδώ και καιρό και στο πρόγραμμα της revo το λέει;
      "You can only top up from a bank account in your name"

δείτε και τον οδηγό στο insomnia που γράφει τα πάντα (προφανώς την έχουν πατήσει πολλοί αλλά τα λεφτά δε χάνονται)
    • Διαφήμιση
    • Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά. Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσα λεφτά θα στείλουμε στη revolut το μήνα ή το χρόνο?
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά. Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσα λεφτά θα στείλουμε στη revolut το μήνα ή το χρόνο?
      Όριο από πλευράς REVOLUT ώστε να μην μπορείς να στείλεις άλλα όχι, εκτός από αυτό του capital control, που αφορά τα εμβάσματα εξωτερικού, που μάλλον από 500€ τον μήνα από κάθε τραπεζικό λογαριασμό το πήγαν στα 1000€.
      Από πλευράς Revolut μόλις συμπληρώσεις 1000€ μέσα στο χρόνο, δεν δέχεται άλλα εμβάσματα μέχρι να της στείλεις φωτογραφία μπρος-πίσω, ταυτότητας ή διαβατηρίου ή ευρωπαϊκού διπλώματος οδήγησης και μια φωτογραφία του προσώπου σου και μια φωτογραφία να κρατάς, το έγγραφο που έστειλες πριν, δίπλα στο πρόσωπό σου. :)

Εγώ για παράδειγμα είχα συνολικό ποσό σε εμβάσματα 780€ και έστειλα προχτές άλλο ένα εμβασμα 260€. Το ποσό δεν πιστώνονταν στον λογαριασμό μου. Μετά είδα μηνυμα ότι έπρεπε να τους στείλω τις φωτογραφίες. Μόλις τις έστειλα και τις έκαναν δεχτές σε μερικά δευτερόλεπτα πιστώθηκε το ποσό.
      Είχα κάνει προσπάθεια παλιότερα να τις στείλω από το profile, που κάνεις validate, αλλά δεν τις έκανε δεχτές. Μετά από τρεις αποστολές δεν δέχονταν άλλες.
      Τελικά μιλήσαμε μέσω μηνυμάτων και τις έστειλα μέσα από τα μηνύματα.
      Με το που έστειλα και την τελευταία, τσούπ..... εμφανίστηκε το ποσό που είχα στείλει. :thumbsup:
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Μεσω του Validate το έκανα εγώ χωρίς πρόβλημα, μια φωτο το δίπλωμα και μια σέλφι 8) και τέλος
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Ωχ! Ευτυχώς που το έγραψες γιατί σκεφτόμουν να πω σε φίλο που θέλει να του αγοράσω κάτι να μου τα δώσει ακριβώς έτσι τα λεφτά...

Η λύση είναι απλή, φορτώνει την δική του revolut με τα λεφτά που του έχεις δώσει και μετά μόλις φορτωθεί το ποσό στην revolut του, σου τα στέλνει από το revolut του στο δικό σου revolut. Χωρίς χρέωση, αρκεί να έχει και αυτός revolut, τα βλέπεις τα λεφτά άμεσα αφού σου τα έστειλε.
    • Διαφήμιση
    • Πέρασε κανείς αγορά με revolut, την τελευταία εβδομάδα στο aliexpress; εγώ πάντως με δύο revolut κάρτες αδυνατώ.

Proud member of xiaomi-miui.gr