Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Πέρασε κανείς αγορά με revolut, την τελευταία εβδομάδα στο aliexpress; εγώ πάντως με δύο revolut κάρτες αδυνατώ.

Proud member of xiaomi-miui.gr
      πριν 10 και 13 μέρες έκανα αγορά , όλα καλά
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Πέρασε κανείς αγορά με revolut, την τελευταία εβδομάδα στο aliexpress; εγώ πάντως με δύο revolut κάρτες αδυνατώ.

Άκυρο πέρασε σήμερα μετά από προσπάθειες τεσσάρων ημερών.

• Ο/H makis1024 έγραψε:

Η λύση είναι απλή, φορτώνει την δική του revolut με τα λεφτά που του έχεις δώσει και μετά μόλις φορτωθεί το ποσό στην revolut του, σου τα στέλνει από το revolut του στο δικό σου revolut. Χωρίς χρέωση, αρκεί να έχει και αυτός revolut, τα βλέπεις τα λεφτά άμεσα αφού σου τα έστειλε.
      Αμα είχε revolut δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να το αγοράσω εγω, θα το έκανε μόνος του ;) . Απλα είναι εντελώς άσχετος με αυτα και δεν θέλει να μάθει κι όλας(αφου του τα κάνω εγω) :P . Μου τα έδωσε στο χέρι οπότε όλα καλά.

Ο/H makis1024 έγραψε:

Μέρα παρα μέρα περίπου περνάω...

Ο/H makis1024 έγραψε:

Άκυρο πέρασε σήμερα μετά από προσπάθειες τεσσάρων ημερών.
      Ψάξτο λίγο να δεις τι έγινε. Οχι τίποτα άλλο μην σου ξανασυμβεί και χάσεις καμια προσφορά :P :P :lol:
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Δεν ήξερα που να ρωτήσω και θα ρωτήσω εδώ :P
      Έκανα μια παραγγελία από ali express και παρέλαβα χθές. Αυτό που ήρθε δεν είχε καμία σχέση με τη φωτογραφία και επέλεξα "open dispute" και συμφώνησα με τον πωλητή να μου επιστρέψει τα λεφτά και εγώ να του στείλω πίσω το δέμα με δικά του έξοδα αποστολής.
      1) Πώς θα του στείλω πίσω το δέμα με δικά του έξοδα? Με επιασε κότσο? Χαχαχα
      2) Τα χρήματα θα επιστραφούν στη revolut?? Μ'αυτή πλήρωσα
    • 1.Ρώτα πόσα είναι τα μεταφορικά στο ταχυδρομίο για Κίνα.
      2. Αφού σου τα πιστώσει μαζί με το αρχικό ποσό, αγοράς του εμπορεύματος, του τα στέλνεις.
      3 . Εάν κάνει τον Κινέζο, που μάλλον θα τον κάνει. Βγάζεις φωτογραφίες σε αυτό που σου έστειλε και του προϊόντος που είχες πληρώσει. Και συμπληρώνεις το dispute που έχεις ανοίξει, να αναλάβει το aliexpress, claim λογικά. Και θα τον τακτοποιήσει τον έμπορο.

• Παιδιά αυτό που αγόρασα είχε 7 ευρώ και τα έξοδα αποστολής για κίνα είναι γύρω στο 20ρικο από όσο είδα. Χαχαχα! Αποκλείεται να πάρω φράγκο. Μάκη η φώτο έχει ανέβει απο τη στιγμή που άνοιξα dispute.
      Bodai ,δεν ξέρω τι είναι αυτό
    • Διαφήμιση
    • @Bodai, όταν σε μεταφέρει σε ασφαλές περιβάλλον για να πληρώσεις σου βγάζει το alipay, visa, master, και τώρα revolut (master) το βγάζει πάντα.
      Από ότι κατάλαβα αυτό που εννοείς είναι να έρθω σε επικοινωνία με τον πωλητή και να κάνω την αγορά εκτώς συστήματος επειδή δεν έχω revolut; με άλλον τρόπο.
      @nifitsa_kakia σε παρακαλώ μην τον αφήσεις έτσι, δεν είναι το ποσό, αλλά μην αφήνεις τον συγκεκριμένο πωλητή να το κάνει και σε άλλους, γιατί αυτού του είδους έμποροι αυτό κάνουν, ποντάρουν ότι ο άλλος δεν θα ασχοληθεί και έτσι μαζεύουν μπόλικα 7€ των μήνα, ηθικός απατάδεκτο, καλημέρα.

• Sorry δεν εξηγησα σωστά @makis1024 @nifitsa_kakia
      Το alipay είναι payment processor (σαν το paypal δηλαδή) ειδικά για το aliexpress (απο το aliexpress). Και σου παρέχει όλα τα εργαλεία που σου παρέχει και το paypal, με ενα χαρακτηριστικό (που δεν έχει το paypal)που δίνει στον αγοραστή την δυνατότητα να πατάει ενα κουμπάκι για την σωστή παραλαβή αυτού που αγόρασε και μόνο τότε ο πωλητής να παίρνει το ποσό της αγοράς.

Θα πρότεινα να κάνετε λογαριασμό στο Alipay οσοι αγοράζεται απο το Aliexpress έστω και με μικροποσά. Σημειωτέον η REvolut "παίζει" μια χαρά στο Alipay..
    • @nifitsa_kakia Αγοράζω 2-3 φορές την εβδομάδα απο ali και μου έχουν συμβεί και εμένα διάφορα ΑΛΛΑ ποτέ δεν την πάτησα

1) αυτο που λέει ο @Bodai για το alipay είναι πολύ σημαντικό και όποιος ψωνίζει απο εκεί ΠΡΕΠΕΙ να το χρησιμοποιεί!
      2) δεν πατάμε οτι ήρθε το προϊόν σε εμάς εαν δεν το έχουμε ελέγξει πρώτα και επιβεβαιώσει οτι είναι μια χαρά
      3) αν κατι δεν πάει καλά: i) στέλνουμε μήνυμα στον πωλητή και τα βρίσκουμε με τον καλό τρόπο
      ii) κάνουμε open dispute και τα βρίσκουμε με τον κακό τρόπο
      Οταν ανοίξουμε dispute υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω χωρίς να στείλεις τίποτα στον κινέζο ή διαφορετικά αμα είσαι καλός μπορείς να ζητήσεις να σου κάνει partial refund(μερική επιστροφή χρημάτων) χωρίς να του στείλεις πίσω το αντικείμενο.

Στην περίπτωσή σου θα ζήταγα να μου κάνει full refund και να ΜΗΝ του στείλω πίσω το αντικείμενο. Το έχω ξανακάνει 2-3 φορές και πήρα όλες τις φορές τα χρήματα πίσω

Στην περίπτωση του refund τα λεφτά μπαίνουν πάλι στη revolut αλλά μπορεί να μην μπουν σε ευρώ αλλά δολλάρια. Δεν σε νοιάζει όμως ουσιαστικά είναι το ίδιο για εσένα.

@nifitsa_kakia Οταν πας να πληρώσεις και σου δίνει κάποιες επιλογές βάζεις κατευθείαν την κάρτα σου ή πατας μέω alipay. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς το δείχνει γιατί εγω έχω συνδέσει το λογαριασμό μου με το alipay και βγαίνει κατευθείαν... αλλά νομίζω οτι στο βγάζει οταν πας να πληρώσεις!
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • OffTopic
      @K.Papaefthymiou δεν φτιάχνεις έναν οδηγό για "Ασφαλείς αγορές από Aliexpress με χρήση Alipay" αφού το γνωρίζεις πως δουλεύει ?
    • Διαφήμιση
    • Συγνώμη που δεν το είπα από την αρχή. Οταν πάτησα στο dispute,το πρώτο claim που έκανα ήταν full refund χωρίς να στείλω πίσω το δέμα. Ο πωλητής έκανε αντιπρόταση full refund με επιστροφή δέματος ή επιστροφή μόνο 0,91€. Πάλι δε δέχτηκα και έκανα αντιπρόταση να του στείλω το δέμα με δικά ΤΟΥ έξοδα αποστολής και full refund. Εκεί συμφώνησε αυτός και το dispute το έκλεσε. Άρα μάλλον δική μου η βλακεία. Το μόνο που λέει τώρα στο dispute είναι να στείλω το δέμα και να δηλώσω tracking number το πολύ σε 9 μέρες...
      Πλήρωσα απευθείας με την κάρτα και εκεί γράφει powered by alipay