Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • @alpeppas, μετέφερα το ποστ εδώ μιας και αφορά την revolut, για περισσότερη συζήτηση.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημά σου ?
    • Ο/H alpeppas έγραψε:

Επίσης αν θέλετε να στείλετε έμβασμα στο εξωτερικό να στείλετε στις αρχές κάθε μήνα γιατί το πιστωτικό όριο που έχει κάθε μήνα η κάθε τράπεζα είναι περιορισμένο και μετά τις 20 του μήνα περίπου δεν θα μπορέσετε να στείλετε έμβασμα στο εξωτερικό.
      Όντως, η κατάσταση ήταν έτσι μέχρι και την περασμένη Πέμπτη (21/7) όπου εκείνη την ημέρα ψηφίστηκαν ΝΕΑ χαλαρωτικά μέτρα (τα οποία δεν είδαν όσο άξιζαν τα φώτα της δημοσιότητας) και το αποτέλεσμα αυτών ήταν ότι μερικές ημέρες αργότερα κατόρθωσα, για πρώτη φορά από την επιβολή των CC να συνδέσω ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal (για όσους ξέρουν αυτό μεγάλο νέο και... ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!! Δεν μου το είπαν απλά, αλλά συνέβει στη πραγματικότητα σε μένα!!!!).
      Συνεπώς ΥΠΟΘΕΤΩ, ότι αυτός ο περιορισμός που αναφέρεις, με τα εμβάσματα έχει αρθεί, ή τουλάχιστον έχει βελτιωθεί... (με την Τράπεζα Πειραιώς υπήρχε αυτό το πρόβλημα, αλλά με την AlpahBank (που μάλλον θα είχε μικρότερο όγκο εμβασμάτων?) δεν το συνάντησα ποτέ μέχρι σήμερα...
    • εγώ έκανα ένα έμβασμα την προηγούμενη βδομάδα και δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά μπορεί να ήταν πριν τις αλλαγές. Θα το ξανατσεκάρω.

NasDriver
      ναι λύθηκε το πρόβλημα απλά πρέπει να τους το πεις για να περάσουν τα χρήματα πίσω.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά εγώ στις αρχές Ιουλίου που χρειάστηκε να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς με το ΡΡ, το έκανα χωρίς πρόβλημα. Επειδή λόγω CC δεν μπορούσα να συνδέσω απευθείας το λογαριασμό, επικοινώνησα μαζί τους και αφού τους έστειλα οτι μου ζήτησαν (αποδεικτικό ταυτότητας, αντίγραφο statement), μου όρισαν ένα χρονικό περιθώριο 4 ωρών μέσα στο οποίο μπήκα και έκανα τη σύνδεση. Μάλιστα, με πήρανε και τηλέφωνο, κάπου από Αγγλία, σε περίπτωση που δεν έβλεπα το μήνυμα και έχανα το time frame.
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H alpeppas έγραψε:

Όντως, η κατάσταση ήταν έτσι μέχρι και την περασμένη Πέμπτη (21/7) όπου εκείνη την ημέρα ψηφίστηκαν ΝΕΑ χαλαρωτικά μέτρα (τα οποία δεν είδαν όσο άξιζαν τα φώτα της δημοσιότητας) και το αποτέλεσμα αυτών ήταν ότι μερικές ημέρες αργότερα κατόρθωσα, για πρώτη φορά από την επιβολή των CC να συνδέσω ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal (για όσους ξέρουν αυτό μεγάλο νέο και... ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!! Δεν μου το είπαν απλά, αλλά συνέβει στη πραγματικότητα σε μένα!!!!).Συνεπώς ΥΠΟΘΕΤΩ, ότι αυτός ο περιορισμός που αναφέρεις, με τα εμβάσματα έχει αρθεί, ή τουλάχιστον έχει βελτιωθεί... (με την Τράπεζα Πειραιώς υπήρχε αυτό το πρόβλημα, αλλά με την AlpahBank (που μάλλον θα είχε μικρότερο όγκο εμβασμάτων?) δεν το συνάντησα ποτέ μέχρι σήμερα...
      το μόνο θέμα που υπήρχε ήταν ότι δεν γινόταν αυτόματα , δηλαδή μέσω της σελίδας , έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζί τους (άλλοι τους πήραν τηλ , εγώ απλά είχα στείλει μήνυμα στο help center τους)
      κατά τα άλλα μια χαρά έμπαινε ο ελληνικός τραπεζικός λογαριασμός (πρέπει να τον είχα συνδέσει 7-8 μήνες πριν)

edit - τέλη οκτωβρίου το είχα κάνει
    • Crazy! Μολις τωρα εκανα 2 αγορες απο ebay 37+21=58 ευρω με την Ελληνικη κιτρινη χρεωστικη καρτα της Πειραιως. Τυχαια δοκιμασα κ περασε κανονικα! Εχει τυχει σε καποιον αλλον? Χαλαρωσανε γενικα τα capital controls ή απλα ημουν τυχερος γιατι τωρα τον Αυγουστο ητανε η μιση χωρα διακοπες κ αρα δεν εξαντληθηκε το μηνιαιο οριο της τραπεζας?
    • Τι αγορές έκανες. Ήταν αντικείμενα ή συνδρομές;
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • Ναι. Πλέον αγοράζεις άνετα. Έχω κάνει πάνω από 12 αγορές από 5 εως 140 ευρώ με κάρτα alpha bsnk debit μέσω paypal .
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • @GR_Macedon
      Άρα δεν χρειαζόμαστε το PAYPAL Balance ή την Revolute;
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Όλα κομπλέ πλέον, μπορούμε και με τις Ελληνικές κάρτες να ψωνίζουμε......Αν και με χάλασε γιατί η Revolut έχει πολλά benefits.....Εγώ πάντως δεν θα την σταματήσω την Revolut.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • η Revolut παραμένει συμφέρουσα για ταξίδια στο εξωτερικο. Δεν έχεις καμία ανησυχία για συνάλλαγμα και προμήθειες μετατροπής του.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Όσοι μάθαμε με revolut δύσκολα να την αλλάξουμε.
      Έχει χαμηλότερο κόστος χρήσης στην φόρτιση από της κλασσικές προπληρωμένες κάρτες των ελληνικων τραπεζών.

Even dead i will fight.