Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Μόλις το δοκίμασα. Μπορούν να γίνουν αγορές με την κάρτα. Έκανα 2 αγορές ( Kids GPS tracker watch) για τα μικρά, με Paypal με τον παλιό τρόπο (χρήση της κάρτας) και όλα καλά. Όταν έρθουν θα κάνω κάποιο review γιατί νομίζω είναι πολύ καλή λύση για όσους έχουν παιδιά. :)
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Ο/H bzanios έγραψε:

Έκανα 2 αγορές ( Kids GPS tracker watch) για τα μικρά, με Paypal με τον παλιό τρόπο (χρήση της κάρτας) και όλα καλά. Όταν έρθουν θα κάνω κάποιο review γιατί νομίζω είναι πολύ καλή λύση για όσους έχουν παιδιά. :)
      OffTopic
      Αν το tracking δουλεύει με κάρτα sim, δεν ξέρω πόσο καλό ένα πιτσιρικι να έχει στο χέρι του 24/24 ωρες, μια ακτινοβολία, που στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερη, λόγω τών λίγων κεραιών τηλεφωνιας.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Παιδιά εμένα η άποψή μου είναι οτι ακόμα συμφέρει η revolut μόνο και μόνο λόγο του convert ratio. Μάλιστα κάποιοι έχουν αναφέρει σε κάποιες περιπτώσεις(δυστυχώς δεν τις θυμάμαι) οτι η τράπεζά τους εκτος του ποσοστού που κρατάει για convert κρατάει άλλο ενα εφάπαξ ποσό. Κάτι που σημαίνει οτι άμα είναι μικρής αξίας το αντικείμενο που θες... κλάφτα!

Όσον αφορά τα ταξίδια στο εξωτερικό που είπε ο @GR_Macedon συμφωνώ και επαυξάνω! Δοκιμασμένο!!
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά και εγώ μόλις τώρα αγόρασα ένα Mi Band 2 κατευθείαν με Paypal & Πειραιώς MC. Είχα κάποια επιφύλαξη γιατί το όριο της Πειραιώς συμπληρώνονταν γρήγορα, αλλά όλα καλά.
      Και εμένα γνώμη μου είναι οτι η Revolut καλό είναι να υπάρχει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
      Έχω μια απορία, την οποία είδα σε κάποιο άλλο forum που είμαι μέλος αλλά δεν την έχει απαντήσει κανένας.
      Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει λεφτά στη Revolut μέσω πιστωτικής και αν ναι, υπάρχει κάποια χρέωση?
      Η Revolut στο F.A.Q. της αναφέρει ότι "Topping up in GBP and EUR with a debit card is completely free."
    • Ο/H nipapa έγραψε:

Η Revolut στο F.A.Q. της αναφέρει ότι "Topping up in GBP and EUR with a debit card is completely free."
      Αυτοί δεν σε χρεώνουν.....Δεν μπορούν να ξέρουν τι χρέωση θα σου κάνουν οι Ελληνικές τράπεζες.....Οπότε πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζά σου.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H nipapa έγραψε:

Παιδιά και εγώ μόλις τώρα αγόρασα ένα Mi Band 2 κατευθείαν με Paypal & Πειραιώς MC. Είχα κάποια επιφύλαξη γιατί το όριο της Πειραιώς συμπληρώνονταν γρήγορα, αλλά όλα καλά.
      Και εμένα γνώμη μου είναι οτι η Revolut καλό είναι να υπάρχει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
      Έχω μια απορία, την οποία είδα σε κάποιο άλλο forum που είμαι μέλος αλλά δεν την έχει απαντήσει κανένας.
      Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει λεφτά στη Revolut μέσω πιστωτικής και αν ναι, υπάρχει κάποια χρέωση?
      αν τα καταφέρεις και την δεχτεί

Supporting credit cards is expensive for us. We’re working on bringing these costs down, but for now we have to charge a small 1% fee to top-up with a credit card.
    • Στο Top up via bank transfer το ξεκαθαρίζει:

"Revolut does not charge a fee to top up your account via bank transfer.
      However, it is important to watch out for third-party fees. Topping up from a UK bank in GBP is free. If your transfer is denominated in Euros and your bank is located in a country participating in SEPA (Single Euro Payments Area) then a transfer to Revolut will cost the same as a domestic transfer. SEPA comprises the 28 E.U. member states as well as Switzerland, Norway, Iceland, Liechtenstein, Monaco and San Marino. "

Μια δοκιμή θα μας πείσει... :D

@kodorevi8ulis νομίζω αυτό το λέει για τα δολλάρια.
    • Διαφήμιση
    • @GR_Macedon
      Έχεις δίκιο (και τα δύο παίρνουν ΣΙΜ). Αλλά απ' το να του δώσω ένα κινητό από τα 10 - 12 με όλους τους επιπλέον κινδύνους (κλοπή - ξυλοδαρμό κ.τ.λ.) όπως προστάζει η εποχή μας, νομίζω ότι είναι η πιο ήπια λύση αν μάλιστα το χρησιμοποιεί μόνο τις απαραίτητες ώρες (Σχολείο - κάποια εκδρομή - πάρτι κ.τ.λ.). Άλλωστε όλη την ημέρα είναι βουτηγμένα στην ακτινοβολία από τα κινητά των τριγύρω, τις κεραίες, τα Router κ.τ.λ. Βέβαια να επισημάνω ότι δεν είμαι φανατικώς υποστηρικτής της χρήσης τους και δεν ξέρω αν τελικά τα χρησιμοποιήσω (προς το παρόν είναι ένα καταναλωτικό όργιο προς καταπολέμηση του άγχους). Απλά είναι μέρος της ανησυχίας μου.

Δεν γράφω αλλά γιατί ήμαστε Off Topic και θα φάμε κάρτα.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Ο/H nipapa έγραψε:

Στο Top up via bank transfer το ξεκαθαρίζει:

"Revolut does not charge a fee to top up your account via bank transfer.
      However, it is important to watch out for third-party fees. Topping up from a UK bank in GBP is free. If your transfer is denominated in Euros and your bank is located in a country participating in SEPA (Single Euro Payments Area) then a transfer to Revolut will cost the same as a domestic transfer. SEPA comprises the 28 E.U. member states as well as Switzerland, Norway, Iceland, Liechtenstein, Monaco and San Marino. "

Μια δοκιμή θα μας πείσει... :D

@kodorevi8ulis νομίζω αυτό το λέει για τα δολλάρια.
      η ερώτηση τελικά ποια είναι ; :)
      στο bank transfer είναι 1ε (προφανώς λέμε για συναλλαγή μέσω e-bank και για κοινά έξοδα και τα έξοδα αφορούν την δικιά μας τράπεζα, δεν υπάρχει χρέωση από revolut)
      το topup με τις κάρτες είναι διαφορετικό
      καταρχάς , μέχρι και πριν λίγο δεν μπορούσε καν να κάνεις (δε το δοκίμασα τελευταία) με ελληνική κάρτα (και πάντα debit)
      τώρα τελευταία μπήκε η δυνατότητα για topup με πιστωτική αλλά και πάλι δε ξέρω αν κάνει για ελληνικές κάρτες

επίσης υπάρχει στο faq ξεκάθαρα

Topping up via debit card in EUR or GBP is free. Supporting credit cards and top-ups in USD is expensive for us. We’re working to bring these costs down, but until then we have to charge:
      - 1% per top-up with a credit card
      - 3% per USD top-up with a debit card
      - 4% (1% plus 3%) per USD top-up with a credit card.
    • Μολις πριν 10 λεπτα εκανα παλι αγορα απο ebay. Σε δημοπρασια ενα radio-usb αυτοκινητου κ πληρωσα κανονικα με την κιτρινη χρεωστικη της Πειραιως (μεσω paypal φυσικα). Ευτυχως ξεμπλοκαρανε τα capital γιατι ημουν στο οριο των 1000 ευρω εμβασματων προς Revolut κ δε ηθελα να τους δωσω ταυτοτητες κ λοιπα για το verify που χρειαζεται μετα τα 1000 ευρω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PanosLa έγραψε:

Μολις πριν 10 λεπτα εκανα παλι αγορα απο ebay. Σε δημοπρασια ενα radio-usb αυτοκινητου κ πληρωσα κανονικα με την κιτρινη χρεωστικη της Πειραιως (μεσω paypal φυσικα). Ευτυχως ξεμπλοκαρανε τα capital γιατι ημουν στο οριο των 1000 ευρω εμβασματων προς Revolut κ δε ηθελα να τους δωσω ταυτοτητες κ λοιπα για το verify που χρειαζεται μετα τα 1000 ευρω.
      κοίτα με την κάρτα της πειραιώς περνούσαν και πριν την τελευταία χαλάρωση κάποιες πληρωμές στο ebay (paypal)
      αλλά εφόσον εγώ πλήρωσα στο aliexpress με την κάρτα της εθνικής (που δεν περνούσε πουθενά) ε άρα μάλλον όλα είναι οκ :)

υ.γ. βέβαια αν έχεις μόνο πειραιώς η revo συμφέρει πιο πολύ (μάλλον) από τις προμήθειες της πειραιώς (που δεν έχει η εθνική)