Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Η paypal είναι στα μαχαίρια με την revolut......χάνει συνάλλαγμα(1.10 usd η ισοτιμία και η paypal στο 1.05 usd και 1.0951 usd η revolut οπότε καταλαβαίνετε) η πρώτη και έτσι έκοψε την δεύτερη......Κάποιοι ωστόσο μπορούν και την χρησιμοποιούν ακόμα, άγνωστο γιατί.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Giannis61 έγραψε:

Καλημέρα προσπαθώντας να καταχωρήσω στο paypal την Revolut cart αλλα δυστυχως τιποτα. Εχω ακριβώς τα ιδια στοιχεία και στα δυο ( paypal , Revolut) έχω ελέγξει δεκαδες φορες Νο κάρτας και ολα τα στοιχεία (ημερ/νια, ccv) αλλα τιποτα συνέχεια γράφει "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue". Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν εγκρίνεται η συναλλαγή. Σημείωση οτι εχω παραγγείλει και φυσική καρτα (που δεν έχω παραλάβει) και φυσικά έχει μέσα χρήματα και κανω ολη την διαδικασία απο τον Η/Υ. Μήπως θέλει απο το τηλέφωνο;
      ?(
      ΥΓ Πηγα να την καταχωρησω και απο το κινητο και μου εβγαλε "This card is not accepted " Τι στο καλό συμβαίνει;
      Όπως σου είπε και ο @Bodai τραβάει ένα μικρό ποσό σε Ευρώ το οποίο το επιστρέφει μετά από λίγες ημέρες. Μήπως δεν έχεις στείλει ακόμα έμβασμα και δεν έχεις καθόλου υπόλοιπο στην κάρτα;
      Ή μήπως δεν έχεις καθόλου Ευρώ στην κάρτα και τα έχεις μετατρέψει όλα σε δολλάρια ή λίρες Αγγλίας;
    • Επειδή πρόσφατα έφτιαξα και εγώ μέσω Revolut κάρτα και την έβαλα στο paypal. Δεν είχα κανένα θέμα, απλά χωρίς λεφτά μέσα στην κάρτα δε θα στην δεχτεί γιατί θα την θεωρήσει μούφα. Μόλις βάλεις λεφτά στην κάρτα θα στην δεχτεί κανονικά, απλά να υπολογίζεις ότι θα σου τραβήξει 1$ όταν την περάσεις και 1 GBP όταν θα την κάνεις δήλωση μέσω της διαδικασίας και θέλουν κάποιες μέρες για να στα δώσουν πίσω. Εμένα προσωπικά έκαναν 4 μέρες για την 1 GBP και ακόμα περιμένω το 1$. Τους έστειλα και ticket στο paypal γιατί είναι χαζό αλλά οκ. Στην τελική τώρα πια θα κάνω αγορές σε $ αντί για € και το συνάλλαγμα θα το κάνει η Revolut γιατί αξίζει. αντί για 227,48 € το Redmi Note 3 Pro, με πληρωμή σε $ το πήρα στα 219 €. Αξίζει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@Giannis61 πόσα χρήματα έχει μέσα η Revolut? Χρειάζεται 0.92€ & 1.39€.
      Έχει μέσα 50,00 € δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μήπως γιατι δεν εχω κάνει " επικύρωση"; Σημειωτέο οτι η αγορά που θελω να κάνω ειναι 16,5€.
    • Ο/H Souits έγραψε:

Η paypal είναι στα μαχαίρια με την revolut......χάνει συνάλλαγμα(1.10 usd η ισοτιμία και η paypal στο 1.05 usd και 1.0951 usd η revolut οπότε καταλαβαίνετε) η πρώτη και έτσι έκοψε την δεύτερη......Κάποιοι ωστόσο μπορούν και την χρησιμοποιούν ακόμα, άγνωστο γιατί.
      Αυτά που λες τα εχεις διασταυρωσει κάπου ή τα συμπεραινεις;
      Γιατί με το σκεπτικό σου το paypal θα έκοβε και όλες τις κάρτες τραπεζών μολις επέλεγες την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα και όχι το paypal.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Και η απάντηση από την Revolut " Unfortunately our servise provider does not cuttently officially support paypal- it therefore works rather inconsistently. Sorry for the inconvenience" Τι έγινε σταμάτησε να υποστηρίζει paypal ;
    • Άρα σωστός ο @Souits. Είχε εσωτερική πληροφορηση.
      Για να δούμε τι θα γινει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

Η paypal είναι στα μαχαίρια με την revolut......χάνει συνάλλαγμα(1.10 usd η ισοτιμία και η paypal στο 1.05 usd και 1.0951 usd η revolut οπότε καταλαβαίνετε) η πρώτη και έτσι έκοψε την δεύτερη......Κάποιοι ωστόσο μπορούν και την χρησιμοποιούν ακόμα, άγνωστο γιατί.
      Αυτά που λες τα εχεις διασταυρωσει κάπου ή τα συμπεραινεις;Γιατί με το σκεπτικό σου το paypal θα έκοβε και όλες τις κάρτες τραπεζών μολις επέλεγες την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα και όχι το paypal.

Ο/H Giannis61 έγραψε:

Και η απάντηση από την Revolut " Unfortunately our servise provider does not cuttently officially support paypal- it therefore works rather inconsistently. Sorry for the inconvenience" Τι έγινε σταμάτησε να υποστηρίζει paypal ;

Μακεδόνα δεν τα έχω διαβάσει κάπου αλλά όπως επιβεβαιώνει ο Γιάννης ισχύει. Και αυτό που λες για την μετατροπή της τράπεζας...."άντε κάντο εάν μπορείς". Αφού έχουμε cc δεν γίνεται αυτό οπότε αναγκαστικά κάνεις την μετατροπή με την ισοτιμία της PP..... Άρα με την revolut συνδεδεμένη στην pp χάνει αυτό το προνόμιο η pp.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Εγώ τα έχω και τα δύο. Και μετατροπή από την τράπεζα και revolut στο paypal με πρόσφατη αγορά πριν 3 μερες;
      Ίσως επειδή τα ειχα έτσι από παλιά.
    • Ο/H Giannis61 έγραψε:

Και η απάντηση από την Revolut " Unfortunately our servise provider does not cuttently officially support paypal- it therefore works rather inconsistently. Sorry for the inconvenience" Τι έγινε σταμάτησε να υποστηρίζει paypal ;
      Καλά σου απάντησε
      πότε δεν είχε "επίσημη" υποστήριξη η revolut για paypal
      εδώ που τα λέμε , καμία λογικά , τράπεζα/κάρτα δεν σου δίνει "επίσημη" υποστήριξη για το paypal

είναι διαφορετικό το να δουλεύει η κάρτα με το paypal και διαφορετικό το να σου δίνει επίσημη υποστήριξη η revo (και κάθε revo) με μια 3η υπηρεσία (που είναι το paypal)

και Souits έχει δίκιο ο Μακεδόνας , γιατί να μπλοκάρει την χρήση της revo και όχι άλλες αφού η επιλογή για την μετατροπή είναι γενική
      κάτι άλλο παίζει
    • Διαφήμιση
    • Ρώτησα τη Revplut τι θα γίνει με μας που μέχρι τώρα γινοταν αποδέκτη η κάρτα μας.