Διαφήμιση

Συλλογή MODs για Redmi Note 2

• Αν κάνω test στο antutu με ενεργοποιημένο το mod για underlocking κτλπ θα μου βγάλει μικρότερο score το έχετε δοκιμασει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

Αν κάνω test στο antutu με ενεργοποιημένο το mod για underlocking κτλπ θα μου βγάλει μικρότερο score το έχετε δοκιμασει?
      Ε ναι σίγουρα θα σου βγάλει μικρότερο score καθώς έχεις "φρενάρει" τον επεξεργαστή να μην ανεβάζει μεγάλες ταχύτητες. Βέβαια κάνε αυτή τη δοκιμή:
      -Πριν περάσεις το mod, τρέξε το antutu 2 φορες (μια σε απλή και μια σε performance mode - απο τους διακόπτες πάνω το ενεργοποιείς) - σώσε τα screenshots
      -Πέρασε το mod και κάνε πάλι το ίδιο, 2 φορές το antutu σε απλή και performance mode και σώσε τα screenshots.

Πόσταρε τα εδώ να δούμε αρχικά ΠΟΣΟ επηρεάζει το overall performance το underclocking που έκανες και ΑΝ το performance mode ΑΓΝΟΕΙ το mod που έβαλες.
      Θα ήταν πολύ χρήσιμη πληροφορία για όλους! :D
    • Δυστυχώς από χθες το βράδυ εβγαλα το mod αλλά αν το ξαναπερασω κάποια στιγμή σίγουρα θα το κάνω και θα ανεβασω τα αποτελέσματα :)

• Διαφήμιση
    • Όλα τα mods βρίσκονται στο /system
      Όταν φλασάρετε μια ρομ σβήνεται το /system και περνιέται μετά αυτό που υπάρχει μέσα στη ρομ, το stock δηλαδή. Οπότε με το φλασάρισμα της ρομ δεν μένει τίποτα μέσα, όλα έχουν αφαιρεθεί.

Τα underclocok, touchboost, governor, mtk camera είναι αφαιρούμενα. Δηλαδή αν βάλετε την τιμή "0" στο mods.prop τότε θα αφαιρεθεί και το συγκεκριμένο mod.
      Οπότε αν αλλάξετε τις τιμές και ξαναφλασάρετε το .zip μπορείτε είτε να τα βάζετε, είτε να τα αφαιρείτε τα συγκεκριμένα. Εννοείται ότι δε χρειάζετε να τα βάζετε και να τα αφαιρείτε όλα μαζί. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει πχ μόνο underclock ή πχ μόνο να αλλάξει τις τιμές στον governor και όλα τα άλλα να τα αφήσει default.

Όλα τα υπόλοιπα mods δεν είναι αφαιρούμενα. Δηλαδή αν τα κάνετε μια φορά "1" και τα βάλετε, μετά και "0" να τα κάνετε δεν πρόκειται να αφαιρεθούν αλλά θα μείνουν μέσα. Για να αφαιρεθούν αυτά πρέπει να φλασάρετε τη ρομ από πάνω.
      'Ολα αυτά τα αναφέρω στο odhgies.txt οπότε καλό είναι να το διαβάσετε προσεχτικά...

Ο Xmister άλλαξε τη λάθος τιμή που έδινε και όλα τώρα φαίνονται φυσιολογικά. Ανανέωσα κι εγώ αντίστοιχα τα gov1 και gov2.
      Οι τιμές του gov1 (slowramp) μου φαίνονται μια χαρά πλέον και μπορεί ανάλογα με τη χρήση που κάνετε να σας βοηθήσει στη μπαταρία χωρίς να κόψει απόδοση. Δε χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε αν θέλετε. Φυσικά μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και το gov2 και να πει εντυπώσεις.
      Ανέβασα το Syllogh_mods_v1.4 στο αρχικό ποστ με ανανεωμένα τα gov1 και gov2 και με την τελευταία αλλαγή μέσα.

Νομίζω ότι πλέον έκλεισαν όλες οι εκκρεμότητες. :)
    • Δηλαδή με λίγα λογια ότι τιμές και να έχουμε βάλει και ότι mod είναι ενεργοποιημένο αν κάνουμε το απλό update μεσω recovery και περαστεί ξανά ή rom αφαιρουντε όλα σωστά?

• Ο/H karlesg έγραψε:

Όλα τα mods βρίσκονται στο /system
      Όταν φλασάρετε μια ρομ σβήνεται το /system και περνιέται μετά αυτό που υπάρχει μέσα στη ρομ, το stock δηλαδή. Οπότε με το φλασάρισμα της ρομ δεν μένει τίποτα μέσα, όλα έχουν αφαιρεθεί.
      Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες για να μας προσφέρεις όλα αυτά τα mod. Έχω μια ερώτηση,διάβασα ότι για να ενεργοποιηθεί το clearmotion πρέπει να απενεργοποιηθεί ο NuPlayer,ξέρεις αν ισχύει?
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

Δηλαδή με λίγα λογια ότι τιμές και να έχουμε βάλει και ότι mod είναι ενεργοποιημένο αν κάνουμε το απλό update μεσω recovery και περαστεί ξανά ή rom αφαιρουντε όλα σωστά?

σωστά
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες για να μας προσφέρεις όλα αυτά τα mod. Έχω μια ερώτηση,διάβασα ότι για να ενεργοποιηθεί το clearmotion πρέπει να απενεργοποιηθεί ο NuPlayer,ξέρεις αν ισχύει?
      Όχι δεν ισχύει. Απλά να ξέρεις ότι δε δουλεύει στον στοκ video player. Πρέπει να έχεις τον mx player.

Διάβασε εδώ πώς να το δοκιμάσεις
      [HOW TO] Enable MediaTek's ClearMotion Technology on Redmi Note 2 and All Other MIUI 7 based ROMs - Word of Power
    • Ο/H karlesg έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Όχι δεν ισχύει. Απλά να ξέρεις ότι δε δουλεύει στον στοκ video player. Πρέπει να έχεις τον mx player.
      Διάβασε εδώ πώς να το δοκιμάσεις
      [HOW TO] Enable MediaTek's ClearMotion Technology on Redmi Note 2 and All Other MIUI 7 based ROMs - Word of Power
      Το έχω δοκιμάσει αλλά μου κολλάει o mx player
    • Εμένα δε μου κολλάει. Αλλά απενεργοποίησε το δε χάνεις κάτι. Έχω διαβάσει και κάποιος που προτείνουν γενικά να είναι απενοργοποιημένος ο nuplayer.

Δοκίμασε και με άλλους hardware accelerated video players? πχ bsplayer κλπ?
    • Ο/H karlesg έγραψε:

Εμένα δε μου κολλάει. Αλλά απενεργοποίησε το δε χάνεις κάτι. Έχω διαβάσει και κάποιος που προτείνουν γενικά να είναι απενοργοποιημένος ο nuplayer.

Δοκίμασε και με άλλους hardware accelerated video players? πχ bsplayer κλπ?
      Τελικά είχε θέμα το βίντεο το δοκίμασα με αλλο αρχείο και έπαιξε μια χαρά με τον mx
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έχει κανείς συγκριτικές φωτογραφίες πριν και μετά την εισαγωγή της Mediatek camera;
      Να δούμε κατά πόσο αισθητή είναι η διαφορά.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)