Xiaomi Mi 5: Αναμένεται σε 4 εκδόσεις – «Αποκαλύφθηκαν» οι τιμές
-
-
Αν αρχίσει να ανεβάζει τις τοιμες και η xiaomi τοτε θα παίσουν και οι δικές τις οι πωλησεις...
-
-
Το έχω ξαναπεί, γιατί το πιστεύω δυνατά: Οι πραγματικές τιμές δε νομίζω οτι θα έχουν καμία σχέση μ'αυτές (τουλάχιστον αυτές που θα δοθούν επίσημα).
Σκεφθείτε:
Δεν έχει λύσει το θέμα με τις πατέντες, άρα Ευρώπη, Αμερική κτλ δεν παίζουν.
Δεν έχει κανένα ακόμα κανένα δίκτυο πωλήσεων-υποστήριξης.
Δεν έχει κάνει κανένα βήμα δημιουργίας σταθερού και στιβαρού διεθνούς λογισμικού (όλη η δουλειά παγκοσμίως γίνεται από εθελοντές)
Δείχνει επανειλημμένα ότι οι στόχοι της είναι οι αγορές Κίνας-Ινδίας. Ότι άλλο κάτσει, (λόγω καλής ποιότητας κατασκευής) είναι ευπρόσδεκτο, αλλά μάλλον σαν παγκόσμιους
beta testers μας εκλαμβάνουν.
Για όλους αυτούς του λόγους και για αρκετούς ίσως ακόμα, η καλή Xiaomi δεν μπορεί (και μάλλον δεν θέλει) να "το παίξει βεντέτα", ακόμα τουλάχιστον.
Κρίνοντας από τις έως τώρα κινήσεις, δεν θεωρώ τους Κινέζους καθόλου χαζούς, τουναντίον, μου φαίνονται αρκετά προσγειωμένοι και κινούνται με βάση την στρατηγική, που έχουν χαράξει.
Βέβαια, στο θέμα τιμής ανακατεύονται κι άλλοι πολλοί παράγοντες, κυρίως οι μεταπωλητές.
Αυτοί είναι μέσα στην αγορά και ξέροντας ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι πολυαναμενόμενη από αρκετό κόσμο,
δε νομίζω οτι θα χάσουν την ευκαιρία να βγάλουν παραπάνω χρήματα, ειδικά στην αρχή.
Απόδειξη, ότι το τηλέφωνο "πωλείται" εδώ και αρκετούς μήνες ήδη από γνωστό site, με φωτογραφία-"ότι να'ναι" και πολύ ...εύθυμη τιμή ($600+ αν θυμάμαι καλά) -
Στο en.miui πάντως γράφουν σήμερα ότι ο Hugo θα παρουσιάσει το Mi5 στη Μπαρτσελόνα στο Mobile World Congress στις 24 φεβρουαρίου. Λέτε αυτό να σημαίνει ότι η Xiaomi θ' αρχίσει να πουλάει επίσημα τα κινητά της στην Ευρώπη και ΗΠΑ!?
Hugo Barra: Xiaomi Will Showcase Mi 5 at the Mobile World Congress in Barcelona - News - Xiaomi MIUI Official ForumΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Θα μπορούσε να ήταν μια υπόθεση εργασίας..
-
Xiaomi Mi 5: Εμφανίστηκε μέσα στο κουτί του σε λευκό χρώμα
Νέα για κινητά από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Xiaomi Mi 5: Εμφανίστηκε μέσα στο κουτί του σε λευκό χρώμα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Και εγώ πιστεύω πως αυτές οι θολές ποιότητας φωτογραφίες εξυπηρετούν μόνο τους ψεύτες
Τη φωτογραφία να την έβγαζα με το κινητό του πατέρα μου που στοιχίζει 20 ευρώ θα ήταν καλύτερη -
Κι εμένα μου βρωμάει photoshop να πω την αλήθεια μου...
-
Οπωσδήποτε θα το πάρω κι' αυτό , όπως πήρα και το RN 3 και το RN 3 Pro .
-
Πολύ ακριβό αν κάνει τόσο. Αν είναι περιμένω κανένα τρίμηνο να βγάλει άλλη έκδοση και να πέσουν οι τιμές. Αλλιώς αγοράζω άλλο κινέζικο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0