Διαφήμιση

CAPITAL CONTROL !!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

• Tips&Tricks
    • Review
    • περαν τις πλακας που κανω νομιζω πως και ποτο να βαλω παλι τις ιδιες αποριες θα ειχα,και οτι δεν καταλαβα πως λειτουργουν φαινεται γιατι αν ειχα καταλαβει δεν θα ρωτουσα τοσα πραγματα......
    • Άμα βάλεις ποτό, την πάτησες εγγυημένα.
      Διάβασε λιγάκι και εδώ είμαστε πάλι.
    • Διαφήμιση
    • παιδια παρακαλω πειτε μου....
      εψαξα λιγο αλλα πουθενα δεν λεει οτι ειναι λογαριασμος στην πειραιως αλλα λεει οτι εχει εδρα στην αγγλια.

επισεις λεει οτι σε καθε αναληψη που θα κανω απο την καρτα θα με χρεωνει 1.80ευρο.

τι γινετε μπερδευτικα παραπανω.....χαχαχαχ

αν μπορει καποιος ας βοηθησει
    • παιδια παω να ανοιξω λογαριασμο και οταν παω να βαλω ονομα μου ζηταει να το βαλω οπως ακριβως υπαρχει λεει στον τραπεζικο λογαριασμο.
      ποιον τραπεζικο λογαριασμο;;;;
      πρεπει να ανοιξω πρωτα λογαριασμο σε καποια συγκεκριμενη τραπεζα;;;και πως θα γινει αυτο αφου οι τραπεζες δεν ανοιγουν λογαριασμους λογο των capital control.

παρακαλω θελω τα φωτα σας.επειγοντος.....
    • επισεις εδω ο ανθρωπος λεει οτι για να φορτωσεις χρηματα λογο των capital control πρεπει να στα στειλει αλλος μεσω τις skrill.δεν μπορω απο ενα λογαριασμο τραπεζας να τα στειλω με e-banking;;;;

για αυτο σας ειπα να μου εξηγησεται γιατι οσο διαβαζω ολο και περισσοτερες αποριες μου δημιουργουνται.
      περιμενω την βοηθεια σας συντομα.
    • Διαφήμιση
    • δεν την χρησιμοποιώ αλλά για τόσες λεπτομέρειες γιατί δεν στέλνεις ένα email στην ίδια την skrill ?
    • Σε τι γλώσσα; μόνο ελληνικά γνωρίζω άπταιστα...... χαχαχα

Αν και δεν νομίζω να χρειαστεί γιατί πιστεύω αν κάποιος χρησιμοποιεί skrill μπορεί να μου απαντήσει.
    • παιδια διαβασα αρκετα και γραφτηκα στο skrill.

προσθεσα μια καρτα απο εναν λογαριασμο μου και εκανα και την επαληθευση και μου κρατησε 1.24 ευρω.

1)τωρα πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο.υπαρχει κινδυνος να μου τραβηξη μονο του λεφτα απο τον λογαριασμο μου ανεξελενκτα;;;
      2)αυριο θα παω να βαλω 20 ευρω για να παραγγειλω την πλαστικη καρτα ωστε να αγοραζω απο το ιντενετ.

νομιζω καλα τα καταφερα μεχρι εδω ετσι δεν ειναι;;;

3)μπορω κανονικα να την συνδεσω μετα την καρτα στο paypal σωστα;;;

4)και κατι που δεν εχω καταλαβει απο την αρχη......
      αφου το skrill εχει εδρα την αγγλια πως με αφηνει και την φορτωνω με λεφτα;;;
      παραξενο μου φαινεται αλλα αφου γινεται με βολευει ωστε να μπορω να αγοραζω απο το ebay παραδειγμα.

5)κατι ακομα......δεν θα επρεπε με το που γραφτηκα να μου δωσει εναν αριθμο λογαριασμου;;;;δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο.
      η αναγκαστηκα μονο με την καρτα μπορω να αγορασω απο το ιντερνετ;;;

6)και κατι παρα πολυ σημαντκο που μολις ειδα,οταν θελω να φορτωσω λεφτα μου ζηταει τον αριθμο ταυτοτητας μου.γιατι;;;;;ειναι φυσιολογικο;;;;
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

παιδια διαβασα αρκετα και γραφτηκα στο skrill.

προσθεσα μια καρτα απο εναν λογαριασμο μου και εκανα και την επαληθευση και μου κρατησε 1.24 ευρω.

1)τωρα πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο.υπαρχει κινδυνος να μου τραβηξη μονο του λεφτα απο τον λογαριασμο μου ανεξελενκτα;;;
      2)αυριο θα παω να βαλω 20 ευρω για να παραγγειλω την πλαστικη καρτα ωστε να αγοραζω απο το ιντενετ.

νομιζω καλα τα καταφερα μεχρι εδω ετσι δεν ειναι;;;

3)μπορω κανονικα να την συνδεσω μετα την καρτα στο paypal σωστα;;;

4)και κατι που δεν εχω καταλαβει απο την αρχη......
      αφου το skrill εχει εδρα την αγγλια πως με αφηνει και την φορτωνω με λεφτα;;;
      παραξενο μου φαινεται αλλα αφου γινεται με βολευει ωστε να μπορω να αγοραζω απο το ebay παραδειγμα.

5)κατι ακομα......δεν θα επρεπε με το που γραφτηκα να μου δωσει εναν αριθμο λογαριασμου;;;;δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο.
      η αναγκαστηκα μονο με την καρτα μπορω να αγορασω απο το ιντερνετ;;;

6)και κατι παρα πολυ σημαντκο που μολις ειδα,οταν θελω να φορτωσω λεφτα μου ζηταει τον αριθμο ταυτοτητας μου.γιατι;;;;;ειναι φυσιολογικο;;;;
      Λοιπόν να εξηγήσω ξανά σχετικά με την Skrill είναι λίγο σκούπα αλλά ελπίζω να με συγχωρήσετε
      H κάρτα που εκδίδει είναι πράγματι κάρτα εξωτερικού.
      Αλλά η φόρτωση της γίνετε είτε με έμβασμα εξωτερικού (Deutsche Handelsbank) με πολλά έξοδα € και λόγο των capital control και περιορισμό στο ποσό κοντά στο 500€ ή μπορείς όπως λέει να τα καταθέσεις με έμβασμα εσωτερικού σε τράπεζα εντός χώρας (Πειραιώς ή πριν Alpha Bank) χωρίς το ανάλογο ποσό δέσμευσης μηνιαίως 500€ και πλέον € .
      Η Skrill δεν σου ανοίγει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Προϋποθέτει ότι είδη έχεις λογαριασμό και ότι έχεις e-banking.
      Κάθε τράπεζα για την συναλλαγή που πραγματοποιείς έχει το αντίστοιχο ποσό χρέωσης π.χ. η Alpha σήμερα είδα σε φίλο ότι είτε στείλεις 20€ στον λογαριασμό σου στην Skrill ή στείλεις 1000€ έχει κόστος μεταφοράς από 3€ δηλαδή τα 20€ γίνονται 23€ και τα 1000 1003€ αντίστοιχα.
      Για την κάθε συναλλαγή υπεύθυνος είναι ο χρήστης που πραγματοποιεί την συναλλαγή.
      1> Η Skrill δεν σου τραβάει χρήματα τουλάχιστον μέσω τραπεζικού εμβάσματος γιατί πολύ απλά δεν έχει αυτή την δυνατότητα.
      Το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει τα στοιχεία που θα καταθέσεις τα χρήματα και τίποτε άλλο
      2> Με την κατάθεση σου θα μπορέσεις να προμηθευτείς την κάρτά και θα έχεις διαθέσιμο και 10€ για μελλοντική χρήση.
      3> Η κάρτα είναι τύπου Mastercard οπότε ναι μπορείς να την κουμπώσεις και στο Paypal αλλά και όπου αλλού δέχονται Mastercard
      4> Όπως προείπα μπορεί να έχει έδρα η εταιρία στο εξωτερικό αλλά αυτο εσένα δεν χρειάζεστε να σε απασχολήσει. Εσυ συναλλαγή θα θες και συναλλαγή θα πραγματοποιείς κανονικότατα!!!!
      5> Με την εγγραφή σου στην σελίδα δύο πράγματα θα πρέπει να προσέξεις. α) Πριν κάνεις την κατάθεση σου να φροντίσεις να έχει καταχωρίσει τον λογαριασμό που θα περιμένει να γίνονται καταθέσεις.!!! (αποφυγή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος) Δηλαδή ο λογαριασμό πρέπει να είναι στο όνομα σου και όχι κάποιου άλλου... και β) να προσέχεις να μην κάνεις λάθος στα στοιχεία IBAN και στοιχεία καταθέτη (αριθμός λογαριασμού Skrill ) και αιτιολογία δικαιούχου!!!.
      6> Λογικά ναι πρέπει να έχεις δηλώσει τα ακριβή σου στοιχεία. Λεφτά στέλνεις και πιθανώς θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία σου ώστε σε περίπτωση χχχχ να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι εσύ και όχι κάποιος άλλος..!!!!

Σημαντικό
      Η επικοινωνία με την Skrill μπορεί να γίνει είτε γραπτώς ή τηλεφωνικώς και στα Ελληνικά για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά!!!
    • Διαφήμιση
    • 1)πολυ ωραια.τωρα οταν κανω καταθεση απο την σελιδα μεσω της καρτας που εχω προσθεση και επαληθευση,παραδειγμα κανω 1ευρω και αυτο μου τραβαει 1.24.ειναι φυσιολογικο;;;;

2)επισεις ενω φαινεται οτι τα κατεθεσα στην skrill, αν μπω στο e-banking μου, μου λεει οτι εχω στις προβλεψεις μου 1,24 ευρω.δηλαδη η μεταφορα δεν εχει ολοκληρωθει ακομα.μηπως δεν γινετε στιγμιαια και τελικα θελει 3-4 μερες για να τα παρουν;;;

3)πως αφαιρω την χρεωστικη καρτα που συνδεσα ωστε να συνδεσω μια αλλη χρεωστικη καρτα οταν θελω να την αλλάξω;;;;

4)επισεις δοκιμασα να κλεισω τον λογαριασμο skrill αλλα δεν με αφηνει γιατι λεει δεν γινεται αυτην την στιγμη.
      αυτο γιατι συμβαινει;;;;μηπως επειδη δεν εχει ολοκληρωθει η μεταφορα των χρηματων ακομα;;;

5)επισεις τι γνωμη εχετε για την revolut;;;μηπως ειναι καλυτερη σε σχεση με την skrill;;;

6)

Ο/H panais1389 έγραψε:

Αλλά η φόρτωση της γίνετε είτε με έμβασμα εξωτερικού (Deutsche Handelsbank) με πολλά έξοδα € και λόγο των capital control και περιορισμό στο ποσό κοντά στο 500€ ή μπορείς όπως λέει να τα καταθέσεις με έμβασμα εσωτερικού σε τράπεζα εντός χώρας (Πειραιώς ή πριν Alpha Bank) χωρίς το ανάλογο ποσό δέσμευσης μηνιαίως 500€ και πλέον €
      αυτο το καταλαβα στο περιπου.δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις και πως στελνω λεφτα με εμβασμα εξωτερικου η εσωτερικου.πως γινετε το ενα και πως το αλλο;;
      αν παω στην σελιδα της skrill και πατησω καταθεση απο την καρτα του λογαριασμου μου στην ελληνικη τραπεζα μεταφερει τα λεφτα οπως σας ειπα,αυτο πως λεγετε εμβασμα εσωτερικου η εξωτερικου;;;;αυτα με μπερδευουν λιγο και συγνωμμη που τα ρωταω ολα αλλα κανω σαν το σχολειο,ρωταω τα παντα για να μην μεινουν αποριες,αν και εχω χρονια που τελειωσα το σχολειο.....χαχαχαχαχ