Η λύση είναι απλή όπως προείπα. Μέσω e-banking της τράπεζα σου (π.χ. Εθνική Παιραιώς Alpha ...) θα κανείς μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό σου στον λογαριασμό της skrill! ή στην χειρότερη εάν δεν το έχεις μπορείς να κάνεις αποστολή των χρημάτων μέσα από τα γκισέ της τράπεζας!!!!
CAPITAL CONTROL !!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
- Tips&Tricks
- Review
-
-
Πάντως και έμβασμα στον εαυτό σας μέσω paypal, που το έχω κάνει μέσω ebanking, κοστίζει 1€ και είναι απλό, χωρίς να αγοράσεις τίποτα. Ας έχετε υπόψιν και αυτή την λύση.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Πάντως και έμβασμα στον εαυτό σας μέσω paypal, που το έχω κάνει μέσω ebanking, κοστίζει 1€ και είναι απλό, χωρίς να αγοράσεις τίποτα. Ας έχετε υπόψιν και αυτή την λύση.
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Πάντως και έμβασμα στον εαυτό σας μέσω paypal, που το έχω κάνει μέσω ebanking, κοστίζει 1€ και είναι απλό, χωρίς να αγοράσεις τίποτα. Ας έχετε υπόψιν και αυτή την λύση.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ευχαριστω παιδια.πολυ καλες λυσεις.εκανα λογαριασμο στην skrill αλλα καρτα δεν ζητησα ακομα γιατι δεν ξερω που θα παραμεινω γιατι η revolut μου φαινεται ποιο ελκυστικη γιατι δεν εχει χρεωσεις.θα κανω και εναν λογαριασμο εκει και οποιος μου αρεσει θα κρατησω.δυστυχως η revolut ειναι στα αγγλικα αλλα θα την καταφερω νομιζω......παντως σε γενικες γραμμες καταλαβα πως γινετε το ολο θεμα...ευχαριστω.
-
παιδια διαβαζοντας και ψαχνοντας λιγο ειδα οτι σε σχεση με την skrill η revolut δεν εχει χρεωση για φορτηση χρηματων και ουτε εξοδα συντηρησης 10 ευρω το χρονο.το θεμα ειναι οτι η εφαρμογη υπαρχει μονο για android και ειναι στα αγγλικα,και επισεις μπορεις να την φορτωσεις μονο με εμβασμα απο τραπεζα η e-banking.δεν μπορεις να συνδεσεις καρτα και να πατησεις να μεταφερθουν τα λεφτα αμεσω οπως η skrill.και πληροφοριακα και οι 2 εταιριες χρειαζοντα 4 μερες περιπου για να μεταφερουν τα λεφτα στο λογαριασμο τους.
εν ολιγης εχουν υπερ και κατα και θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτες.γιατι δεν σας κρθβω οτι τις φοβαμαι και λιγο μην χασουμε τιποτα λεφτα.
ποια απο τις δυο πιστευεται οτι ειναι καλυτερα να χρησιμοποιω;;;;
revolut ή skrill;;;;; -
Φίλε @blackm76 την Skrill δεν την χρησιμοποιώ και δεν την γνωρίζω.
Την Revolut όμως την χρησιμοποιώ και όντως είναι έτσι όπως περιγράφεις παραπάνω... Ωστόσο δεν μόνο διαθέσιμη σε Android, αλλά και στο iTunes για iphones, ipads κ.λ.π. Επίσης, όντως δεν χρεώνει για να κάνεις Top-up, όμως η ελληνική τράπεζα χρεώνει 1 ευρώ (ανεξάρτητα του ποσού του εμβάσματος) για κάθε "φόρτιση". Φυσικά μιλάμε για έμβασμα μέσω e-banking, αφου στο γκισέ το κόστος είναι αισθητά μεγαλύτερο...
Όσο για τα περί εμπιστοσύνης... τι να πω? Δεν εμπιστεύεσαι την BARKLAYS να σου διαχειριστεί μια Mastrcard (επειδή τέτοια είναι η Revolut) και μπορείς να εμπιστευτείς μια οποιαδήποτε Ελληνική Τράπεζα (που βρίσκεται υπο καθεστώς Capital Controls) να σου κρατάει τα χρήματά σου? Οξύμωρο δεν είναι? -
Η revolut αυτή τη στιγμή που μιλάμε (μιας και κατα τη γνωμη μου σε 2-3 χρονάκια πάμε για παγκόσμιο κραχ) είναι ότι καλύτερο για έναν παγκόσμιο πολίτη. Σχεδόν με μηδενικά έξοδα μπορείς με αυτή την κάρτα στην τσεπη (εικονική ή μη) να κανεις αγορές και αναληψεις σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη που έχει ηλεκτρικό ρεύμα. Στο μόνο που μας τα χαλάει τελευταία χωρίς να φταίει αυτή αλλά το paypal είναι με την μη υποστήριξη του τελευταίου.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Στο μόνο που μας τα χαλάει τελευταία χωρίς να φταίει αυτή αλλά το paypal είναι με την μη υποστήριξη του τελευταίου.
και αν ναι ποιος φταιει για αυτο το paypal η η revolut;;;; -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Στο μόνο που μας τα χαλάει τελευταία χωρίς να φταίει αυτή αλλά το paypal είναι με την μη υποστήριξη του τελευταίου.
Τελευταία φορά χρησιμοποίησα την Revolut μέσω Paypal, πριν 46 μέρες (27 Ιανουαρίου 2016) ... Έχει αλλάξει κάτι από τότε?
-
@'caeser έχουν αναφερθεί την προηγούμενη βδομαδα συναλλαγές (paypal) που απορρίφθηκαν..
-
Ξαναλέω, υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, με κόστος μόνο 1 €, όπου στέλνετε έμβασμα στον λογαριασμό σας στο Paypal, τα λεφτά τα έχετε διαθέσιμα σε 3-4 ημέρες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Βέβαια δεν είναι κάρτα, αλλά κάνεις τις αγορές σου άνετα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες