τα παιδια εδω στο forum ειναι φοβερά..το εκανα..ολα κατα ευχή..superrrrrrrrr!!! μένει να το λιώσω στην χρήση και να δω το θεματακι με την μπαταρια αν οντος κανει την διαφορα..για αρχει βλέπω ram κοντα στα 2 ελευθερη!!!!
Καλησπερα παιδια , απλα ηθελα να ενημερωσω τα εξης : Βαζοντας αυτην την εκδοση ( ειχα την 77 0 19 ) ειναι σαφως καλυτερη , με ποιο πολλες δυνατοτητες , η μπαταρια σε γενικες γραμμες εχει καλυτερη αντοχη , πολυ καλη βοηθεια ελληνικων σχεδον σ ολες τις ρυθμισεις - προγγραματα και ΔΕΝ υπαρχουν αυτες οι κινεζιες .
Παρατηρησα οτι η αγγλικη σουιτα δεν με συνδεει , αλλα η κινεζικη ναι , ΑΛΛΑ με την πρωην βερσιον που ειχα . Δεν ξερω αλλα μαλλον δεν πρεπει να ναι και κατι σημαντικο .
Υπαρχει καποια λυση με το θεμα αυτο ?
Τελος , εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και απλα περιμενω , βεβαια ποσταρω οσο μπορω για ν ανεβω κατηγορια περνοντας μεταλια για να βαλω επιτελους τη βερσιον απ την εδω κοινοτητα των παιδιων.
Παρατηρησα οτι η αγγλικη σουιτα δεν με συνδεει , αλλα η κινεζικη ναι , ΑΛΛΑ με την πρωην βερσιον που ειχα . Δεν ξερω αλλα μαλλον δεν πρεπει να ναι και κατι σημαντικο .
Σε πόλλούς γίνεται αυτό τελευταία, και σε εμένα επίσης. Πρέπει να βρεθεί κάποια λύση.
Καλησπέρα! Μετά από 2 μήνες κακής εμπειρίας από τη ρομ κινεζομάγαζου λέω να ρισκάρω να βάλω και εγώ τη multi αν και τελείως άσχετος. Είδα λοιπόν σε προηγούμενα post ότι με τα windows 7 υπάρχει πρόβλημα. Είναι κανείς που το έχει καταφέρει στα 7; Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να βάλω τα 10 θα προτιμούσα να το καταφέρω με τα win 7
Το φλασαρισμα έγινε με απόλυτη επιτυχία,πλέον είμαι με 7.1.8 multi stable eu χωρίς να χάσω τίποτα απ τα δεδομένα μου(όπως ακριβώς ήμουν και με την 7.1.6 multi stable eu).
Αν το επιχειρησετε πάντα με δική σας ευθύνη!
Άφησα τσεκαρισμενο στο φλασαρισμα μόνο το system και ακολούθησα την ίδια διαδικασία με το κανονικό φλασαρισμα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα! Μετά από 2 μήνες κακής εμπειρίας από τη ρομ κινεζομάγαζου λέω να ρισκάρω να βάλω και εγώ τη multi αν και τελείως άσχετος. Είδα λοιπόν σε προηγούμενα post ότι με τα windows 7 υπάρχει πρόβλημα. Είναι κανείς που το έχει καταφέρει στα 7; Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να βάλω τα 10 θα προτιμούσα να το καταφέρω με τα win 7
Εγώ πάντως με win7 φλάσαρα πολλές ρομ και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως πιστευα οτι με τα 10 αντιμετωπίζεις προβληματακια.