Διαφήμιση

εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu

• Οδηγός
    • RedMi Note 3
    • Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον χρηστη efkolo τόσο για τον οδηγό όσο για τη συμβουλή του να ξεπεράσω το πρόβλημα που αντιμετώπισα.Ηταν απλά θέμα ταχυτητας σύνδεσης του καλωδίου.Μιλάμε ισως για δεκατα δευτερολέπτου :-P.

Θα αναφέρω και ακόμη ενα πρόβλημα που αντιμετώπισα και ήταν θέμα drivers.Eπειδή κι άλλος χρήστης είδα πως κολλάει στο proccess εμένα λύθηκα με το που εγκατέστησα το miphone.Αρχικα είχα εγκαταστήσει μόνο τους άλλους drivers που παρέχονται στο αρχείο.

Τώρα για το αν είναι καλή η όχι η rom θα φανεί αλλα΄μόνο και μόνο που έφυγαν οι κινεζιες βελτιώνει αισθητά την εμπειρία χρήστη. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
    • Μετα απο ερευνα στο αγγλικο φορουμ υπαρχει καποιος ο οποιος αφηνει να εννοηθει οτι ευθυνονται οι stable roms προς το παρον για αυτο το προβλημα κ ειναι γενικοτερα απο οτι ειδα με της xiaomi συσκευευς. Ο ιδιος λεει οτι στις dev δεν παρουσιαζεται αυτο, τον ρωτησα αν ειχε το ιδιο προβλημα και αυτος με stable rom και αλλαζοντας σε dev το ελυσε ή αν απλα δεν του παρουσιαστηκε στην dev που παντα ειχε, περιμενο απαντηση και θα κανω edit για νεοτερα.

To προβλημα το ειχε και ο ιδιος και λυθηκε επιστρεφοντας σε official developer. αυτος ειναι ο οδηγος για να το κανω κ εγω?
      [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Αυτη η εκδοση λογικα παιρνει κανονικα updates απο την xiaomi αν κ δεν εχει ελληνικα, σωστα?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosp έγραψε:

2η φορα και παλι τα ιδια . Τι κανω λαθος ? Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ?
      θέλει να το ξαναπροσπαθήσεις.
      Πρέπει να έχεις συνδεμένο το καλώδιο από την πλευρά του τηλεφώνου και να κρατάς με το ένα χέρι το τηλέφωνο και με το άλλο το άλλο usb

Πατάς και βάζεις το USB γρήγορα.

θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρος
    • Ο/H efkolo έγραψε:

Ο/H tasosp έγραψε:

2η φορα και παλι τα ιδια . Τι κανω λαθος ? Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ?
      θέλει να το ξαναπροσπαθήσεις.Πρέπει να έχεις συνδεμένο το καλώδιο από την πλευρά του τηλεφώνου και να κρατάς με το ένα χέρι το τηλέφωνο και με το άλλο το άλλο usb

Πατάς και βάζεις το USB γρήγορα.

θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρος
      Το προσπαθω φιλε μου , ευχαριστω . Για ακομα μια φορα .....δεν . Δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος .
    • Οταν την περασα εγω και ψαχνοντας και εδω και στο αγγλικο φορουμ, εκλεισα το windows firewall/defender (γιατι την πρωτη φορα μου τερματισαν το spflashtool με το ζορι) και το antivirus μου τελειως, εκανα εγκατασταση τους mtk drivers με τον οδηγο για τα Windows 8 κ πανω μιας κ εχω windows 10 και τελος διαπιστωσα οτι δουλευε απο μια θυρα usb μονο η ηταν απλα τυχαιο, δοκιμασα ανεπιτυχως σε 2 αλλες και δεν το επερναν, μια μου κολησε στο φαστμπουτ, μια δεν εγινε τπτ και στην 3η δουλεψε κανονικα. Επισης αναφερουν οτι ακομη και αν το extract τον αρχειων γινει με ενεργοποιημενο defender k firewall των windows μπορει να σου χαλασει καποιο αρχειο. Ελπιζω να τα καταφερεις!!
    • Εεεεεεεεε δε το πιστευω . Μ εβγαλε κοκκινη μπαρα , αλλα ωσ εκει . Μου πεταξε ενα παραθυρακι με φειλ κτλ , ενα αλλο για επ/νιση πι σι , ενα αλλο οτι , οτι αυτη η συσκευη λειτουργει καλυτερη σε θυρα Usb , kai mallon κι ενα για αποτυχια των drivers εαν προλαβα να δω . Αυτα τα λιγαααααα. ΕΛΕΟΣ .
      ΤΙ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ????
      Θ α ξανα προσπαθησω , δε μπορει .
    • Διαφήμιση
    • παιδια προσπαθω και εγω αλλα ματαια.και τι δεν εχω.κατεβασα αλλη εκδοση του για με αυτην που γραφη στο νημα κολλουσε στο prossecing.Kaτεβασα και τους drivers του επεξεργαστη και παλι τιποτα.τωρα προχωραει λιγο αλλα κολλαει παλι εδω...μια βοηθεια ρε παιδιαααα
      Images
      • Χωρίς τίτλο.jpg

76,02 kB, 1.024×576, viewed 101 times
    • Εκανα τις αλχημειες μου και εχει κανενα ταρτο που ειμαι εδω...Εκπεμπω S.O.S
      Images
      • Χωρίςγη τίτλο.png

488,56 kB, 1.024×576, viewed 96 times
    • Εκλεισε μια ωρα αισιος ετσι οποτε και το σταματησα!Παμε για αλλα τωρα...ή για αλλο(κινητο)...αρχιζω και απολπιζομαι λιγο
    • Διαφήμιση