Καλησπερα παιδια , εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να τα καταφερω .
Τι κανω λαθος ?
This message will popped-up when you are press the wrong combination keys... Εχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers; Στο device manager πως σου το εμφανίζει;
Τι κανω λαθος ?
Προσπάθησε περισσότερες φορές να το πετύχεις.
Καμιά φορά ξεκινάει 3-4 προσπάθεια.
Αν δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε και με διαφορετικές εκδόσεις του spflashtools
Δες εδώ μία προηγούμενη μου ανάρτηση σε παρόμοιο πρόβλημα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
εμένα περισσότερο με καίει το θέμα του κλειδωμένου bootloader.
Περιμένω την απάντησή τους στο αίτημά μου για κωδικό ξεκλειδώματος.
Έχω μια ερώτηση.
Κάπου διάβασα ότι για να ξεκλειδώσεις bootloader θα πρέπει να έχεις στον MI account σου ....συσκευή ..verified.
Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;
Ξέρει κανείς να μας πεί;
Τι κανω λαθος ?
This message will popped-up when you are press the wrong combination keys...Εχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers; Στο device manager πως σου το εμφανίζει;
Δοκιμασα και με αλλες εκδοσεις spflashtools 3ή 4 , μεχρι και την τελευταια ( 5.15.16 ) , αλλα οχι τις παρα πολυ παλιες . Εχω φτασει καμια δεκαρια φορες και συνεχεια τα ιδια . Μαλλον οι drivers θα ναι η αιτια .
Επειδη δεν ξανα εχω ασχοληθει με τετοια θεματα , θα παρακαλουσα να μου προτεινεται τι το καλυτερο θα μπορουσα να κανω .
Δοκιμασα και με αλλες εκδοσεις spflashtools 3ή 4 , μεχρι και την τελευταια ( 5.15.16 ) , αλλα οχι τις παρα πολυ παλιες . Εχω φτασει καμια δεκαρια φορες και συνεχεια τα ιδια . Μαλλον οι drivers θα ναι η αιτια .
Επειδη δεν ξανα εχω ασχοληθει με τετοια θεματα , θα παρακαλουσα να μου προτεινεται τι το καλυτερο θα μπορουσα να κανω .
Αυτό το error σου το βγάζει οταν πατάς λάθος συνδυασμό πλήκτρων, όχι λάθος εκδοση flashtool. Δοκιμασε να τη περάσεις έχοντας πατημένο το volume down+power με το τελευταίο flashtool.