Διαφήμιση

[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H axl21 έγραψε:

που μπορουμε να βρουμε καλωδιο OTG;
      Σε οποιοδήποτε Πλαίσιο, eshop ακόμα και κατάστημα ηλεκτρονικών πιθανότατα.....δεν είναι δυσεύρετο.

Καλημέρα :)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • παιδια χρειάζομαι βοήθεια μόλις παρέλαβα το redmi note 2 απο minideal με ελληνικά περασμένα και stable rom προσπαθώ αφού κατεβασω η την dev η την stable απο το φόρουμ αλλά δεν γίνεται τίποτα πάω αφού κατεβασω στον updater όπως εκανα παλιά με το redmi note αλλά δεν υπάρχει τίποτα καο κρασαρει συνεχώς επίσης φαίνεται σαν να μη δουλεύει ο mi account, τα χω παίξει βοήθησε στο παλιό Νότε ενα download εκανα απο το κινητό και όλα καλά πήγαιναν με αυτό τίποτα. Επίσης δεν είχε. File manager ευχαριστώ πολύ please help
    • Ώπα λίγο.
      Μιλάμε για το Redmi Note 2, σωστά?
      Δώσε ένα screen shot από το about της συσκευής σου.

Τι recovery έχει?
      Ποιόν οδηγό ακολουθείς ώστε να του περάσεις την νέα rom?
      Ποια rom θέλεις να εγκαταστήσεις?
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • παναγιωτη ευχαριστω για την απαντηση τωρα δτυστυχως δεν μπορω να κανω upload foto αλλα γραφει miui version 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE ΕΚΔΟΣΗANDROID 5.0.2LRX22G φλασαρισμενη απο minideal η γραμματοσειρα πολυ καλη αλλα θελω την ελληνικη ειτε dev ειτε stable
    • Ωραία λοιπόν

Υποθέτω ότι μιας και είναι φρεσκότατο το κινητό δεν έχεις περάσει τίποτα μέσα, άρα δεν θα σε ενοχλήσει να τα ξηλώσεις ΟΛΑ.

Σκέψου πόσο εξοικειωμένος είσαι με pc, drivers, cmd και αποφάσισε ποιος οδηγός σου ταιριάζει καλύτερα.
      Όλοι μα όλοι οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Εγώ προτείνω πάντα σε χρήστη που δεν είναι ιδιαίτερα έμπειρος αυτόν εδώ

"Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC

Αν σου ταιριάζει, εύκολα περνάς όποια rom θέλεις εσύ.
      Βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

1. Φτιάχνεις καφέ
      2. Διαβάζεις πολύ πολύ προσεκτικά.

:)

Επικουρικά διαβάζεις και αυτό ή/και όλο το νήμα

προβλημα με redmi note 2 κατα την εγκατασταση της αγγλικης rom
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • παναγιωτη μια δοκιμη που εκανα χτες με τις τρεισ ρελιτσεσ για ρεκοβερι μου εβγαλε μια μαυρη οθονη με τρια πορτοκαλι κουτακια τα δυο κινεζικα και το τριτο στη σειρα αγγλικα και επειδη δεν καταλαβα τιποτα πατησα αυτο που ητα πιο εντονο στα κινεζικα και με πηγε τυφλοσουρτη αλλα δεν αλλαξε κατι αρα πωε γινεται
    • Επειδή είμαστε off topic,
      έλα εδώ να τα πούμε

XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

αφού διαβάσεις τον οδηγό

Το recovery που έχεις είναι το mi recovery - απορώ πως επέλεξες την κινέζικη και όχι την Αγγλική γλώσσα, αυτό σε ρώτησε στην πρώτη οθόνη- και δεν έχει τις δυνατότητες του twrp που θα περάσεις ακολουθώντας όποιον οδηγό επιλέξεις τελικά.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • οκ συγνωμη θα μπορουσα να σε ενοχλησω το μεσημερι η καποια αλλη στιγμη στο λινκ που μου εδωσες για να τα πουμε,ευχαριστω
    • Δεν είμαι μόνο εγώ..
      Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά γνώστες και περισσότερο από εμένα που ότι ρωτήσεις θα σου απαντήσουν πρόθυμα.

Αν είμαι on line, φυσικά και δεν ενοχλείς.
      Ο σκοπός της κοινότητας και των fora γενικά -ΙΜΗΟ-, είναι η αλληλεπίδραση και με την μορφή της βοήθειας σε όποιον την ζητήσει.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Δυστυχως και με την 6.2.4 εχω προβληματα με αυτην και το Mi4.

Το σημαντικοτερο ειναι πως το κινητο εκανε ξανα restart οσο ηταν σε κατασταση αναμονης και χωρις προφανη λογο.

Ενα αλλο ζητημα ειναι οτι σε κατασταση αναμονης και ενω συνδεδεμενο στο ρευμα χτες (για 2η φορα) σα να μπηκε σε αδρανεια η συσκευη.
      Παραθετω εικονα απο το GSam Battery.

To γραφημα απο το GSam δειχνει πως για την ωρα που το κινητο ηταν πανω στο φορτιστη, οχι μονο δεν φορτιζε, αλλα ηταν σαν να ειναι αδρανες.
      Το διπλα tab του προγραμματος (Phone Signal) δειχνει το ιδιο πραγμα για το σημα του τηλεφωνου, για το χρονικο διαστημα που ηταν πανω στο φορτιστη δεν υπαρχει ενδειξη σηματος.
      Ειχε γινει ξανα αυτο, τουλαχιστο για την φορτιση, πριν 3 βδομαδες αλλα τοτε το απεδωσα πως δεν ειχε κουμπωσει καλα ο φορτιστης.

Φοβαμαι πως ειναι ενα -οχι και τοσο συχνο- θεμα στις dev roms, ή τα Mi4.

Οπως και να εχει πλεον ειμαι αρκετα διστακτικος στο να κρατησω dev rom.

Ο οδηγος για επιστροφη σε stable ποιος ειναι?
      Images
      • Screenshot_2016-02-11-09-03-10_com.gsamlabs.bbm.png

78,63 kB, 450×800, viewed 86 times
    • Διαφήμιση
    • Και εγώ με mi4 είμαι και δεν έχω προβλήματα σχεδόν καθόλου. Το μόνο που παρατήρησα είναι πώς αν κάνεις restart με δεδομένα ανοιχτά τότε δεν λειτουργεί κανονικά, δηλαδή δεν λειτουργούν τα δεδομένα, πρέπει να κλείσεις τα δεδομένα πάλι και να ξανακάνεις restart κ επανέρχεται. Όλα τα άλλα λειτουργούν τέλεια, και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες χαλαρά με data&wifi συνέχεια ανοιχτά(ενναλάξ).

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk