Διαφήμιση

[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Καμιά αισθητή διαφορά, η μπαταρία ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με kitkat, αν και μόλις παρατήρησα οτι η μπροστινή κάμερα έχει delay ενώ πριν δεν είχε καθόλου.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H HeavenScent έγραψε:

Καμιά αισθητή διαφορά, η μπαταρία ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με kitkat, αν και μόλις παρατήρησα οτι η μπροστινή κάμερα έχει delay ενώ πριν δεν είχε καθόλου.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Καταλαβα..οποτε μενω στην 6.1.21 που μεχρι στιγμης φαινεται οτι καλυτερο!
      Αυτα τα delay Τα παρατηρησα και εγω την πρωτη μερα μολις περασα σε Marshmallow,σημερα ομως 3η μερα δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα,ισα ισα φαινεται να εστρωσαν ολα και να πηγαινουν πιο γρηγορα(μετα απο 5-6 επανεκινησεις που εχω κανει) και η μπαταρια επισης με 15 ωρες εχω 3 ωρες οθονη και ειμαι στο 75%.
    • Δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω τη ρομ για το redmi note 3. Φτάνει μεχρι 15-70MB και σταματάει το κατάβασμα. Το εμφανιζει ως ολοκληρωμενο.
      Edit: Εχει φτάσει ως 570MB και πάλι από την αρχή. Προσπαθώ από χθες ολη τη νύχτα. Εχουνε σπάσει τα νευρα μου. Καμια ιδέα;; Θα κανω εγκλημα.
      Tελικά τη κατέβασα από το κινητό και πάω πρόσω ολοταχώς για φλασάρισμα. Ορμάωω
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα και από εμένα, όλα καλά στο Mi4c, ελπίζω και η μπαταρία να βελτιώθηκε (αυτό θα φανεί από δευτέρα και μετά που έχω όλη την ημέρα ανοικτό το 4G λόγω εργασίας) , διότι με τις τελευταίες δύο rom η μπαταρία ήταν απαράδεκτη.
      Μια πρώτη αίσθηση μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας είναι ότι μου φαίνεται ακόμη περισσότερο smooth !! χωρίς να μπορώ να πω ότι πριν είχε κάποιο πρόβλημα. Όλο και καλύτερα δηλαδή !!
    • Παιδια κατεβαζω για το mi note και οπως κατεβαινει ολοκληρωνεται στα 250mb γιατι?

Μια χαρά αν και έχουν βγεί συσκευές με μεγαλύτερη βαθμολογία.
      Απλά νούμερα είναι, σαν απόδοση η συσκευή τα σπάει :thumbsup: :thumbsup:
      Καλημέρα και εγώ πέρασα την νέα έκδοση και το σκορ είναι παραπλήσιο μία ερώτηση στο Antutu το UX τι είναι.
      Ευχαριστώ

Βρε παιδιά αυτό που κάθε φορά με τις καινούριες rom που περνάμε εγκαθίστανται και οι γνωστές εφαρμογές (που αμφιβάλω να της χρησιμοποιεί κανείς) Mi Fit, Number Fix, Mi WiFi, Xiaoyi Cam κτλ ας καταργηθεί κάπως. Κάθε φορά uninstall? ;( ;(
      Την γνώμη μου λέω απλά, ή έστω κάντε ένα poll για το αν θέλουμε αυτές τις εφαρμογές ή όχι.

Edit:
      Άλλαξε πάλι η αριθμομηχανή -.- η προηγούμενη ήταν πιο εμφανίσιμη
      Ισχύει χαχαχ και εγώ συνέχεια τις διαγράφω.. θα προτιμούσα ένα ωραίο APP της κοινότητας :D
    • Διαφήμιση
    • εγω πηγα να κανω update κανω το update κανονικα και με βγαζει πλεον recovery και δεν εχω κινητο.τι κανω;
    • Όλα ΟΚ σε mi4c, την πέρασα με TWRP. Έχω τσεκάρει MiFit το οποίο και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα (το έχω βάλει να ξεκλειδώνει και το κινητό), μου πέρασε και αμέσως firmware update στο Mifit Band (HeartRate). Λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και το Garmin Vivosmart HR που έχω. Δεν έχω δει πρόβλημα με κατανάλωση μπαταρίας με 4G ενεργοποιημένο αν και αφήνω να χρησιμοποιεί data μόνο το viber και τους email λογαριασμούς μου όχι σε push mode αλλά να τσεκάρει κάθε 10 λεπτά.
      Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τους developers και αυτή την κοινότητα.
    • ολα οκ μεχρι τωρα και σε μενα τον απλο 4.4.4 kitkat.
      εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα παει με την καταναλωση μπαταριας αυτη η ρομ!!!!!!!
      αν και μου εκανε ενα τρελο ΜΙΑ φορα.....χαθηκε η η μπαρα στο επανω μερος της οθονης που δειχνει το δυκτιο και την μπαταρια και χρειαστηκε να συρω προς τα κατω την οθονη να το εμφανισει ξανα και δεν το εκανε παλι.......ειδωμεν!!!!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Λοιπόν, εχω την εντυπωση πως δεν αλλαξαν πολλα στο θεμα της μπαταρίας, στο mi3. Επισης αραια και που χανει τη συνδεση με το wifi και πρεπει να το κλεισεις και να το ξανα ανοιξεις, οπως και στην 6.1.21. Επισης σε αυτην εδω παρατηρησα οτι δεν ακουγεταινο ηχος της καμερας, αν και ειναι ενεργοποιημενος στα settings.

Edit: to θεμα του ηχου της καμερας ειναι τελικά οκ. Εγω ειχα κατεβασει στο 0 την ενταση για τα media.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Διαφήμιση

Βρε παιδιά αυτό που κάθε φορά με τις καινούριες rom που περνάμε εγκαθίστανται και οι γνωστές εφαρμογές (που αμφιβάλω να της χρησιμοποιεί κανείς) Mi Fit, Number Fix, Mi WiFi, Xiaoyi Cam κτλ ας καταργηθεί κάπως. Κάθε φορά uninstall? ;( ;(
      Την γνώμη μου λέω απλά, ή έστω κάντε ένα poll για το αν θέλουμε αυτές τις εφαρμογές ή όχι.

Edit:
      Άλλαξε πάλι η αριθμομηχανή -.- η προηγούμενη ήταν πιο εμφανίσιμη
      Καλησπέρα φίλε μου,πίστεψε με Είναι πολύς κόσμος σε αυτή την κοινότητα που τις χρειάζεται αυτές τις εφαρμογές Γιατί έχουμε τα gadgetακια της xiaomi.Είναι εθισμός τη να κάνουμε :) .Μπορείς άνετα να τα βάλεις σε ενα φάκελο και να τα ξεχάσεις δεν καταναλώνουν πόρους συστηματος :) .Αν σε ενδιαφέρει η παλιά εφαρμογή calculator της λενοβο στείλε πμ :thumbup: τ
      You may think you can fly - but you better not try