Λογικά σε 2 μέρες θα είναι έτοιμη. Παρασκευή νύχτα, κλασσικά.
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Αμην ρε φίλε σιχαθηκα το κινητό ρε συ πω πω.........πάντα προσωπικά μειλαω!!!!!!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Λογικά σε 2 μέρες θα είναι έτοιμη. Παρασκευή νύχτα, κλασσικά.
" Γεωπόνος”

-
Ναι σε πιάνω. Γιατί όμως? Δοκιμασες να κανείς κάνα wipe? Μπας και φτιάξει?
-
Και σε μένα boot loop είχα την aicp έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις εκτός την εσωτερική μνήμη αλλά τίποτεΟ/H Opanos έγραψε:
Boot loop
Περνάω πάλι την 6.1.29
-
λοιπον κοίτα.........έχω κάνει format 1 φορα.....έχω κάνει wipe+dalvik+clean κάνα 2-3 φορές....έχω κάνει factory reset 2 φορες!!!!!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Καταλάβες??????
Χάλια όμως δεν ξερω....... Προσπάθησα να πάω στις 2 προηγούμενες Ρομ αλλά κρασαρανε τα πάντα....δεν με άφηνε ρε φίλε παράξενο πράγμα και αναγκάστηκα να μείνω εδώ!!!!!
" Γεωπόνος”

-
-
ναι φίλε πάντα το ελέγχω ένα προς έναν το αριθμό ΜD5.Ο/H NasDriver έγραψε:
μήπως η ρομ δεν κατέβηκε σωστά και σου κολλάει ? έλεγξες το MD5 ?
Στο μεταξύ δεν έκανα καθόλου κουβέντα για την κατανάλωση μπαταριας έτσι;;;;;;
Ας μην την πιάσω αυτή τη κουβέντα!!!!!!!
" Γεωπόνος”

-
Μισο για να καταλάβω. Όλα αυτά τα είχες πρόβλημα από πριν?Ο/H Giannisagal έγραψε:
λοιπον κοίτα.........έχω κάνει format 1 φορα.....έχω κάνει wipe+dalvik+clean κάνα 2-3 φορές....έχω κάνει factory reset 2 φορες!!!!!Καταλάβες??????Ο/H mixaliscy έγραψε:
Χάλια όμως δεν ξερω....... Προσπάθησα να πάω στις 2 προηγούμενες Ρομ αλλά κρασαρανε τα πάντα....δεν με άφηνε ρε φίλε παράξενο πράγμα και αναγκάστηκα να μείνω εδώ!!!!!
Επειδή δεν γίνεται ενώ έκανες όλα αυα το πρόβλημα να παραμένει.Εκτός αν
τα έκανες παλιά και το πρόβλημα ήρθε τώρα. Εξήγησε μας λίγο ακριβώς το χρονικό και τι συμβαίνει -
δλδ mixaliscy οποτε θελουμε καθαρη εγκατασταση θα κανουμε παντα αυτον τον οδηγο ?και τα 2 βηματα?αν π.χ. εχουμε περασει την 6.1.21 με το οδηγο αυτον και θελουμε να περασουμε την 6.1.28 με καθαρη εγκατασταση παλι κανουμε οτι λεει ο οδηγος?η μονο το βημα 2 ?, με clean cashe/dalvik- kai data?-factory reset?Ο/H mixaliscy έγραψε:
Νομίζω πως άμα περάσεις Fastboot Rom μετά δεν ξαναπάς πιο πίσωΟ/H Opanos έγραψε:
Όταν κάνω factory reset, θα επιστρέψω στην fastboot που πέρασα με το mi flash ή θα πάω πιο πίσω?
Αλλά μην το πάρεις ως 100%.
Υπάρχουν 2-3 τρόποι. Ψάξε το λίγο στο φόρουμ με τη λέξη καθαρή και μπες στις πρώτες 3 επιλογές που σου βγάζειΟ/H axl21 έγραψε:
Πως γίνεται η καθαρή mixaliscy
-
Καθαρή εγκατάσταση χρειάζεται μόνο όταν έχεις προβλήματα. Δεν είναι κάτι που κάνουμε κάθε βδομάδα.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα