Search it στο φόρουμ. Προσωπικά μπορεί να το έγραψα 10 φορές μόνο εγώ
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H GS1985 έγραψε:
Καλησπέρα, για το Redmi 3 γιατί δεν υπάρχουν roms (δε μιλώ για το redmi note 3); Γνωρίζει τπτ σχετικό κανείς;
Και ταυτόχρονα ούτε στο en.miui.com έχουν βγάλει για να την έχουμε ως Source και δοκιμασμένη. -
στο redmi note 3 περναω την νεα rom πλεον κανονικα απο τον updater; ή θα πρεπει να κανω κατι αλλο;Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
Λοιπόν μετά απο χρήση της τελευταίας έκδοσης μπορ'ω να πώ .... ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Βέβαια οι διαφορές που έχουν είναι απειροελάχιστες !
Η κατανάλωση μπαταρίας είναι παρόμοια με την 5.1.27 αν δεν κάνω λάθος !
Δεν βρίσκω λόγους αναβαθμίσεων πιά στο Note 2, εκτός και αν πάμε σε έκδοση 6!
Bugs ακόμα δεν έχω δεί εκτός από τα μυνήματα με τους αριθμούς - επαφές που πολλές φορες δεν τα αναγνωρίζει , επηρεάζει πολύ το πρόθεμα , το είχα και σε παλαιότερες Roms -
Μου κολλαγε η εφαρμογη Χαρτες της Google , εβαζα διευθυνση κτλ και κολλαγε δεν με πηγαινε , δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η συμβαινει και σε αλλους
-
Υπερθέρμανση μπαταρίας σε βιντεο στο youtube (διάρκειας 5 λεπτών). Μεγάλη υπερθέρμανση!!
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Και μια χαζή ερώτηση, μιας και καλομαθαμε με τα εύκολα update υπάρχει πιθανότητα όταν με το καλο πάρουμε την 6.0 να εγκαθίσταται μονο με clean install ή θα μπορούμε να τη κάνουμε και αυτή με τον πολύ απλο τροπο που κάνουμε τις dev ως συνήθως?
Ο/H kexas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω, γιατί βγαλατε την επιλογή που είχε η πρώτη 6αρα για αλλαγή φωτογραφιών στην οθόνη κλείδωματος ?
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
καμοια βοήθεια να γυρίσω σε προηγούμενη rom?
-
δοκιμασα να βάλω άλλη και μου βγάζει failed
-
Έχετε κ εσείς θέμα με φωτεινότητα 80% περίπου αναπαραγωγή βίντεο από youtube 5 λεπτών να ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ;;;
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα