[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Κ εμένα όλα μια χαρά έπειτα από αρκετές δοκιμές, μόνο η μπροστινή κάμερα έχει λίγο delay σε σχέση με πρίν. Και αυτό για την υπερθέρμανση που προανέφερα δεν παρουσιάστηκε ξανά. Ίσως έφταιγε το ότι ήμουν στο ήλιο με την φωτεινότητα σχεδόν φουλ.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά καλησπέρα, μην ξεχνάτε, πως δε θα εμφανιστούν τα ίδια σφαλματάκια σε διαφορετικές συσκευές. Διαφορετικά μπορεί να καθίσει η ROM στο Mi3 και διαφορετικά στο Mi4 . Επίσης μπορεί να μην εμφανιστεί το ίδιο σφάλμα σε όλες τις συσκευές Mi4.
Τέλος όπως έχει προαναφερθεί είναι λογικό να εμφανιστούν σφάλματα σε καινούρια έκδοση ROM. Όλοι οι dev καλό είναι να αναφέρουν τα λάθη με στόχο όλων μας την διόρθωσή τους! -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Jongou έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ το θεματακι με το Wi-Fi
Και σε μένα χάνει την σύνδεση ενώ αν το κλεισω και το ανοίξω συνδέεται κανονικά! Το ίδιο κάνει και στης κοπέλας μου που έχει το ίδιο κινητό με το δικό μου!
-
Και γώ πήγα να γυρίσω πίσω από 6.1.28 σε 6.1.7 με wipe cache και dalvin και μου βγάζει σφάλμα στις ρυθμίσεις. Ούτε σε 6.1.21 γυρίζει, έβαλα πάλι την τελευταία και ησύχασα
. Μου φαίνεται από τις τελευταίες dev rom για πίσω μόνο με factory reset πάμε.
-
Ο/H Nikos572 έγραψε:
Και γώ πήγα να γυρίσω πίσω από 6.1.28 σε 6.1.7 με wipe cache και dalvin και μου βγάζει σφάλμα στις ρυθμίσεις. Ούτε σε 6.1.21 γυρίζει, έβαλα πάλι την τελευταία και ησύχασα. Μου φαίνεται από τις τελευταίες dev rom για πίσω μόνο με factory reset πάμε.
και με factory reset ξανα γυρισα στην 6.1.28 και παρατηρησα οτι η καταναλωση μπαταριας μετα απο αυτο συνηλθε θεαματικα!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Εχω την 5.12.31.
Αξιζει να ανεβω? βλεπω μερικοι εχετε προβληματα. Εμενα η 5.12.31 δουλευει αψογα κ το φοβαμαι λιγο....
Αλλαζει τιποτα ουσιαστικο στην καινουρια? -
Ο/H maddoctor έγραψε:
@MIUI_ART η stable που βγήκε χθες βράδυ για το note pro έχει πρόβλημα. Μπήκα σε recovery, έκανα wipe cache+dalvnik, πέρασα την stable και με που μπήκα σε miui περιβάλλον μου έβγαζε μήνυμα ότι σταμάτησε το android proccess και δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Με τα χίλια ζόρια ξαναμπήκα σε recovery και περνάω τώρα την τελευταία dev. Επίσης αφού είχε περαστεί η stable, με ρώτησε εάν θέλω να περάσω και το supersu και του είπα ναι, οπότε δεν ξέρω εάν φταίει και αυτό για το πρόβλημα που αντιμετώπισα.
Περάστηκε η dev και το πρόβλημα συνεχίζει
Μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει downgrade την sql από 901->900. Ξαναμπήκαν με δυσκολία σε recovery, wipe cache+dalvnik+data , πάλι τελευταία dev και τώρα περιμένω να φορτώσει (γράφω από το mi3).
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Το Gmail δεν μου συγχρονίζει αυτόματα, πρέπει να μπω και να κάνω refresh για να έρθουν τα email έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Έχω ενεργοποιημένο εννοείται το συγχρονισμό Gmail και έκανα και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βάλε το inbox by gmail
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Το Gmail δεν μου συγχρονίζει αυτόματα, πρέπει να μπω και να κάνω refresh για να έρθουν τα email έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Έχω ενεργοποιημένο εννοείται το συγχρονισμό Gmail και έκανα και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
Επίσης αν θες να συγχρονίζει και με δεδομενα κινητής.. τότε απενεργοποιησε το ''Μόνο wifi''Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα