[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Για το xiaomi redmi note 3g του πέρασα την 6.1.28 και βλέπω μειωμένη απόδοση στο wi-fi το κινητό κολλάει πολύ και ας κανω συνεχώς εκκαθάριση δεδομένων.Την πέρασα μέσω updater και όχι μέσω twrp.Xiaomi Redmi Note 3g
-
Έχω ένα θέμα με το τελευταίο update όχι πολύ σημαντικό απλά δεν μου κρατά τους ήχους κλήσης μετα από κάθε επανεκκίνηση. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Λοιπόν μετά από μια συζήτηση όπου είχα με έναν developer στο eu έμαθα ότι οι ρομ για το Mi Note Pro (Leo) .14 και .21 και .28 εκτός από το WiFi όπου είχε και έχει ακόμα πρόβλημα..και το δεύτερο και πιο σημαντικο είναι ότι κλείδωσαν τον boatloader της συσκευής...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Τα έχω κάνει όλα αυτά, αλλά δεν... Τώρα την απεγκατέστησα και την ξαναεγκατέστησα, έκανα και ένα reboot, θα δούμε!
Όλα αυτά τα είχα κάνει ούτως ή άλλως... Τίποτα δυστυχώς. Εν τω μεταξύ έγινε από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή σε εφαρμογή ή ρυθμίσεις. Από βράδυ σε πρωί, πριν 2 μέρες είχαν έρθει mail και μετά τίποτα! WTF???
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
Για το NOTE2 βγαίνει Installupdate.zip failed update.zip is corrupted
και με το xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.3.0
αλλα και με το xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0.
καμια συμβουλη για να μπουν τα Ελληνικα?
MIUI version MIUI Glabal 7.1 Stable 7 LHMMICK
Ευχαριστώ. -
Για ποιον οδηγό μιλάς?
-
Ο/H Belerefontis έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
Για το NOTE2 βγαίνει Installupdate.zip failed update.zip is corrupted
και με το xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.3.0
αλλα και με το xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0.
καμια συμβουλη για να μπουν τα Ελληνικα?
MIUI version MIUI Glabal 7.1 Stable 7 LHMMICK
Ευχαριστώ.
-
παιδια την εννοει τελευταια ενημερωση 3/2 ?εμεις που την κατεβασαμε προχθες εχει διαφορά?
-
Ο/H liakos23 έγραψε:
Για το xiaomi redmi note 3g του πέρασα την 6.1.28 και βλέπω μειωμένη απόδοση στο wi-fi το κινητό κολλάει πολύ και ας κανω συνεχώς εκκαθάριση δεδομένων.Την πέρασα μέσω updater και όχι μέσω twrp.
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Τα έχω κάνει όλα αυτά, αλλά δεν... Τώρα την απεγκατέστησα και την ξαναεγκατέστησα, έκανα και ένα reboot, θα δούμε!
Ίσως να χρειαζεται να το κλειδώσεις και με το λουκετάκι στις ανοιχτές εφαρμογές.
Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται 100%.
Τελικά διεγραψα και ξαναπέρασα το λογαριασμό Google και τώρα συγχρονίζει προς το παρών...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2
δυστυχως δεν μπορω να περασω τα ελληνικα. Ολα εγιναν συμφωνα με τις παραπανω υποδειξεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα