με την 6.1.28 πήγα να δω ένα βίντεο daily motion και μου έβγαλε σφάλμα. Επίσης πολλές φορές σταματά το SwiftKey.. Και πρέπει να κλείδωνω το τηλ και να το ανοίγω ξανά
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
H 6.1.28 τρωει και σε εσας μονιμος 1.5 gb ram χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο?
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
H 6.1.28 τρωει και σε εσας μονιμος 1.5 gb ram χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο?
-
Εγ αυτο που ξερω ειναι πως ειναι κριμα ενα τοσο καλο κινητο να εχει ενα τοσο κακο λογισμικο που να εκμηδενιζει τα specs του, και τις δυνατοτητες του, θα πρεπει να γινει μια ''επανασταση'' επιτελους και να βγει μια καλη rom που να εκμεταλευετε πληρως τις δυνατοτητες της συσκευης και φυσικα την αυτονομια μπαταριας της συσκευης που (μονο) θεωρητικα θα επρεπε να ειναι κορυφαια με 3000+ mah ονομαστικη τιμη μπαταριας.
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H giorgosmc έγραψε:
-
Ο/H giorgosmc έγραψε:
με restart οντως διορθωνετε αλλα γινετε συνεχεια αυτο..
-
-
Αρα είσαι μια χαρά....
-
δεύτερη φορά που μου έκανε επανεκκίνηση ή συσκευή ενώ άκουγα μουσικη με την 6.1.28 έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?
Τη πρώτη νομίζω είχε συμβεί και με προηγούμενη dev
Redmi note 2 -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
δεύτερη φορά που μου έκανε επανεκκίνηση ή συσκευή ενώ άκουγα μουσικη με την 6.1.28 έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?
-
Τοπικα απλά ίσως είχα ανοιχτά τα δεδομένα αλλά.δεν είμαι σιγουρος όμως ή συσκευή δεν έτρεχε κάτι βαρύ την είχα και κλειστή μολης την άνοιξα, τελικά που μπορεί να οφείλετε αυτό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα