Διαφήμιση

[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • παιδια αν περάσω stable δε θα χρειαστεί να ξανά περάσω ποτέ απ το site ή από οπουδήποτε άλλου μετά? Δηλαδή μετά την εγκατάσταση της stable με το γνωστό τρόπο μετά θα μπορώ να κάνω τα update όλα αυτόματα απ το μενου? Ή δε τη γλυτωνω αυτή τη διαδικασία?
    • Η διαδικασία της πρώτης φοράς είναι μοναδική. Ότι και να βάλεις μετά, αν δεν κατεβάσεις τη νέα Ρομ από δω μέσα δεν θα κάνεις update. Φυσικά υπάρχουν πολλοί που δεν ασχολούνται με αναβαθμίσεις. Εσύ αποφασιζεις
    • Γιατί θα μας αφήσεις μόνους? :)

Η διαδικασία είναι αυτή:

Από stable -> stable & dev -> dev από τον updater της συσκευής.
      Ίσως χρειαστεί να κάνεις clean cache / dalvik cache, αλλά δεν χάνεις τίποτα από εφαρμογές κλπ.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

παιδια αν περάσω stable δε θα χρειαστεί να ξανά περάσω ποτέ απ το site ή από οπουδήποτε άλλου μετά? Δηλαδή μετά την εγκατάσταση της stable με το γνωστό τρόπο μετά θα μπορώ να κάνω τα update όλα αυτόματα απ το μενου? Ή δε τη γλυτωνω αυτή τη διαδικασία?

Αν εννοεις ota δεν νομιζω. Θα πρέπει κάθε φορά να την κατεβάσεις από το site και να την περνάς στη συσκευή σου.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H nautos έγραψε:

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας , μετά απο μια εβδομάδα με την 6.1.28 στο Mi3W παρατηρώ τα εξείς:
      • Η διαχείριση μνήμης δεν είναι και στα καλύτερα της , δηλαδή με restart έχω 1GB ελεύθερα και μετά με τη πάροδο του χρόνου πέφτει μέχρι και στα 500 MB.
      • Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλή , δύο ημέρες.
      • Η γενική ταχύτητα απόκρισης του τηλεφώνου έχει αυξηθεί.
      • Στα Ρυθμίσεις->Γραμμή κατάστασης->Οργάνωση διακοπτών δεν φαίνονται τα εικονίδια.
      • Έχει τη τάση όταν ανοίγει μια εφαρμογή η οποία θέλει GPS όταν την κλείνω το εικονίδιο του gps location πάνω στη μπάρα να μην εξαφανίζεται ακόμα και όταμ απαενεργοποιώ χειροκίνητα το GPS.
      • Στα εργαλέια στα σχόλια στη περιγραφή δεν εμφανίζονται οι χαρακτήρες στην περιγραφή όταν πληκκτρολογούμε κάτι.
      Γενικά η νέα έκδοση είναι πολύ καλή και πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για τη δουλειά που κάνει και μάλιστα η μετάβαση από έκδοση 4 σε 6 ήταν χωρίς προβλήματα.
      δεν έχω πρόβλημα με κανένα απο αυτά τα 4ο 5ο που αναφέρεις. Το 1ο έχει να κάνει με το πόσο φορτωμένο απο εφαρμογές έχεις το τηλέφωνο και πόσες απο αυτές αφήνεις να τρέχουν στην έναρξη στο παρασκήνιο και το 6ο δέν κατάλαβα τη εννοείς
    • Ο/H Tasos12koufales έγραψε:

Πως γυρναμε από αυτήν την rom σε προηγούμενη έχω mi note?
      εχω παθει στερητικα που δεν θα βαλουμε νεα ρομ σημερα.ερωτηση το ρυζακι θα παρει κανενα καινουργιο λειτουργικο?η θα μεινει στην κιτ κατ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μετα τα κάνεις. Δεν τα γράφει επειδή δεν είναι αναγκαστικά.
      ποτε τα κανεις δλδ;για πες;γιατι εγω δεν το εκανα.απο την ρομ που φορουσε οταν ηρθε πηγα κατευθειαν στην ελληνικη.6.1.28.επρεπε;
    • Μετα απο αναβαθμιση στην καινούργια dev rom και αφου ακολουθησα πιστα τις οδηγίες νομιζω οτι ειναι μέτρια... Δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο των ρυθμισεων αν και υπαρχει τροποσ να μπω.. Δεν ειδα και καμια αλλη διαφορα... Τοση αναμονη, οχι απο εμενα, για τη marshmellow .
    • Ο/H axl21 έγραψε:

ποτε τα κανεις δλδ;για πες;γιατι εγω δεν το εκανα.απο την ρομ που φορουσε οταν ηρθε πηγα κατευθειαν στην ελληνικη.6.1.28.επρεπε;
      Κανονικά αναφέρνεται πως είτε πριν είτε μετά το install κάνουν δουλειά. Ο λόγος όμως που τα κάνουμε είναι για να καθαριστούν τυχόν υπολείμματα από την προηγούμενη Ρομ και να τοποθετηθήκαν μαζί με την καινούρια, δημιουργώντας έτσι κάτι σαν conflict (κάποιο σημείο που η Ρομ δεν ξέρει ποιο από τα 2 να επιλέξει και κολλάει ή κάνει άλλα κουφά)

Βάση αυτού και με τη λογική μου και μόνο, πιστεύω πως μετά το install μιας Ρομ ΠΡΕΠΕΙ (προσωπική μου άποψη το πρέπει) να κάνουμε wipe cache και wipe dalvik cache.

Μάλιστα αυτά τα 2 βοηθούν και την μπαταρία να δείξει τις σωστές τις δυνατότητες.
    • Ο/H mparaxir έγραψε:

εχω παθει στερητικα που δεν θα βαλουμε νεα ρομ σημερα.ερωτηση το ρυζακι θα παρει κανενα καινουργιο λειτουργικο?η θα μεινει στην κιτ κατ?
      Ελάτε τώρα δώστε μας το χάπι μας να ησυχάσουμε!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Παιδια σας παρακαλώ πείτε μου μια καλή ρυθμηση βήμα.βήμα.επειδή δε το έχω από αυτά για τις καλύτερες ρυθμίσεις στο redmi tool για να μου κρατάει πολύ ή μπαταρία αλλά να μη σερνετε και το κινητο

Και σας παρακαλώ να μου πείτε και ένα τρόπο πως να γυρίσω μετά σε default

Παιδια please βοήθηστε κάποιος γιατί έκανα βλακεία έχω βάλει να λειτουργεί 2πυρινο και στο cpuz μου βγάζει ότι να ναι, πως να το κάνω δυπηρινο απ το redmi tool και πως μπορώ να τα επαναφερω πάλι ας με.βοηθήσει κάποιος αν μπορει