δεν θα επρεπε να ειναι ρουτ?
[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Μετα απο μια βδομαδα με την 6.1.28 οι εντυπωσεις:
1. Η μπαταρια μου φαινεται ελαφρως χειροτερη απο την .21 - παρολα αυτα σε κατασταση μονοψηφιου ποσοστου αντεξε περα απο τις προσδοκιες μου.
2. Εχω παρατηρησει 2 restart σε standby
3. O ηχος απο τα ακουστικα ειναι χειροτερος απο την .21
4. Δε δουλευει το flash ουτε στη native camera εφαρμογη, αλλα ουτε και στο Camera FV-5, το ενδιαφερον οτι χρησιμοποιουσε το flash για focus assist αλλα δεν εκανε trigger κατα την ληψη
5. Το HERE Maps δεν θελει να εγκατασταθει (ακομα και μετα απο φορμαρισμα του κινητου)
6. Μηνυμα "Please Wait" (ή καπως ετσι) απο περασμα απο εφαρμογη μεσω home button στην αρχικη οθονη, με καθυστερηση περιπου 2-3 δευτερολεπτα
7. Ασταθες wifi.
8. Αλλοτε βγαζει την εικονα αυτου που σε καλει κατα το χτυπημα του ringtone, αλλοτε οχι.
Επισης μου λειπει απο την προηγουμενη εκδοση οτι στο 2ο notification page (οπου ειναι τα notification των εφαρμογων - οχι αυτο των toggles εννοω) μια γραμμη που εγραφε τα ελευθερα mb της μνημης, κατασταση μπαταριας.
Αυτα, με εκτιμηση στην ομαδα για την προσπαθεια. -
Βαλε την 6.2.4. Ειναι καλύτερη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Sorry για το οφτοπικ αλλα ισχυει πως η 5.12.17 οπως ακουω απο πολλους ειναι η πιο σταθερη και με καλη αυτονομια rom μεχρι στιγμης για redmi note 2?
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Έχω ένα mi3 με stable 3.9.0. Πως να του βάλω την 6.2.4; Με την fastboot 6.2.4 θα γίνει ή θα έχω πρόβλημα με τα partition;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχω ένα mi3 με stable 3.9.0. Πως να του βάλω την 6.2.4; Με την fastboot 6.2.4 θα γίνει ή θα έχω πρόβλημα με τα partition;
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Μετα εκανα factory reset κι εστρωσε. Απο εκεινη την ωρα δουλευει αψογα, δεν εχω παρατηρησει καποιο bug.
...
Φυσικά μιλάμε πάντα για το Mi-4 με Marshmallow και όχι το Mi-4C που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου.
Τωρα που εστησα το τηλεφωνο αν φλασαρω κανονικα την ιδια ρομ δεν θα θελει παλι στησιμο? Οι εφαρμογες βασικα με νοιαζουν.
Το Mi4 ειναι ενος φιλου οπως εγραψε ο Bodai. Απλα θα το κρατησω 3-4 μερες σαν 2ο τηλεφωνο και θα δωσω feedback απο τη ρομ. Το εβαλα παντως προσωρινα κι αυτο στο προφιλ για να μη γινει κανα μπερδεμα. -
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Υπαρχει καπου μια λιστα με τις extra εφαρμογες που βαζετε στην ρομ για να δω τι εχασα?
Τωρα που εστησα το τηλεφωνο αν φλασαρω κανονικα την ιδια ρομ δεν θα θελει παλι στησιμο? Οι εφαρμογες βασικα με νοιαζουν.
Το Mi4 ειναι ενος φιλου οπως εγραψε ο Bodai. Απλα θα το κρατησω 3-4 μερες σαν 2ο τηλεφωνο και θα δωσω feedback απο τη ρομ. Το εβαλα παντως προσωρινα κι αυτο στο προφιλ για να μη γινει κανα μπερδεμα.
Συλλογή εφαρμογών της MIUI ROMΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα