Διαφήμιση

προβλημα με την rom xiaomi mi4

• προβλημα με την rom xiaomi mi4

Καλησπερα, ειμαι καινουριο μελος και προεκυψε ενα προβλημα στο κινητο μου απο λαθος δικο μου οταν πηγα να εγκαταστησω την καινουρια ελληνικη εκδοση 6.1.28, οταν διαβαζα τον οδηγο εγκαταστασης εκανα download μια παλαιοτερη εκδοση και την εγκατεστησα και απο εκεινη την στιγμη δεν μπορω να κανω τιποτα. Ουτε μπορω να εγκαταστησω την εκδοση που ετρεχε πριν ουτε τιποτα γιατι μου βγαζει ενα μηνυμα συνεχως "Δυστυχως η διαδικασια android εχει σταματησει και πορεπει να πατησω ακυρωση ή αναφορα. Σας παρακαλω για μια βοηθεια. Ευχαριστω.
    • Καλησπέρα και καλωσήρθες!

Ναι απ'οτι κατάλαβα έγινε λάθος εγκατάσταση της rom με αποτέλεσμα να σου "χτυπούν" τα πάντα.
      Υπάρχουν 2 λύσεις αλλά θα σου πρότεινα ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που σημαίνει οτι θα διαγραφούν τα πάντα απο το κινητό σου.
      Μπες στη σελίδα της συσκευής σου και θα βρεις οδηγούς και πληροφορίες για το πως θα το κάνεις.
      Δεν έχει πάθει τίποτα η συσκευή σου και με λίγο διάβασμα(τους οδηγούς) θα το έχεις σε τέλεια κατάσταση μέσα σε λίγες ώρες οπότε μην αγχώνεσαι, φτιάξε καφεδάκι και δες τα.
      Σου προτείνω να ρίχνεις και μια ματιά στο "Lexicon" που βρίσκεται τερμα πάνω δεξιά στη σελίδα του φόρουμ όπου βρίσκεις άγνωστες λέξεις κτλ.
      Όπως επίσης και να χρησιμοποιείς το search!

Για ότι άλλο εδώ είμαστε αρκεί να βρούμε το χρόνο :D
    • Διαφήμιση