Διαφήμιση

Αγορά Mi4

• Αγορά Mi4

Καλημέρα.
      Κάτοχος και εγώ του Μi3 64 και ευχαριστημένος απόλυτα εδώ και ένα χρόνο ,ήρθε ο καιρός πλέον αναγκαστικά να περάσει στα χέρια του μικρού (13χ) λόγω το LG L90 D805n που είχε του άλλαξα τα φώτα καθώς προσπαθούσα να του ρουτάρω την συσκευή και δεν επανέρχεται με τίποτα όσο και αν έψαξα ότι και αν έκανα.
      Έτσι τώρα ψάχνω για άλλη συσκευή και είμαι μεταξύ Mi4 και Μi4c ,φυσικά πάλι xiaomi και επειδή είναι πολύ καλές συσκευές αλλά και επειδή υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ που κάνει καταπληκτική δουλειά και βοηθάει του κατόχους των Xiaomi .
      Θα ήθελα εάν γίνεται να μου πεί κάποιος τα υπέρ και τα κατά των συσκευών αυτών όχι τόσο σαν χαρακτηριστικά που μπορώ να τα βρώ αλλά σαν καθημερινή πραγματική χρήση (μπαταρία,κάμερα οθόνη κτλ) και να μου υποδείξει και κάποια site αξιόπιστα και με καλές τιμές για τις συσκευές αυτές.
      Επίσης βλέπω στα χαρακτηριστικά μία λειτουργία Voice memo/dial/commands που διαθέτει το Μi4 αλλά όχι το Mi4c, είναι η λειτουργία που μπορείς όταν σε παίρνουν να κάνει αυτόματα εγγραφή την συνομιλία?Εάν είναι αυτή και καταλήξω στο Mi4C υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτή την δουλειά έτσι ώστε να έχω και αυτήν την υπηρεσία?
      Ευχαριστώ πολύ.

Ps. Αν υπάρχει κανένας που θέλει να δώσει το δικό του ενόψι του Mi5 και είναι σε άριστη κατάσταση το συζητάμε :)

Κανένας δεν μπορεί να μου πεί κανά δυό πράγματα για το κινητό?Πχ πως πάει η μπαταρία του,το gps του,εάν έχει lag,πως είναι η οθόνη του,εάν είναι δυνατά τα ηχεία του,το ακουστικό του αν λειτουργεί σωστά ,γενικά εάν έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημα.
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Τελικά παρήγγειλα αυτό XIAOMI MI4 Overseas Edition 3G Smartphone-192.03 and Free Shipping| GearBest.com το έχει στο EU άρα θα μου έρθει γρήγορα ,δεν έχει 4G αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Το παρέλαβα την Πέμπτη ,αλλά από Μι3 64gb σε Μι4 16gb είναι πολύ λίγα γμτ τα 16gb,σκέφτομαι να το δώσω για πούλημα αλλά το θέμα είναι τι παίρνεις μετά
      Μι4 c ?Όσο και να έψαξα Μι4 64gb δεν βρήκα πουθενά, τι στο καλό συμβαίνει το απέσυραν?
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Με το καλό να παραλάβεις και να χαρείς την συσκευή σου. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση