Διαφήμιση

Πρόβλημα με το unlock bootloader Redmi note 3

• Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας :thumbup:
      Θα δοκιμάσω να περάσω την China Developer (6.1.29) και μετά να κάνω unlock το bootloader .....
      θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις

Ο/H manwlis77 έγραψε:

φικε το unlock γίνεται μόνο σε official dev rom
      Εσύ έχεις κάποια ρομ από κάποιο μαγαζί της Κίνας
      Ερώτηση: Πως γίνεται αυτό?? Το κουτί ήρθε κλειστό δεν είχε σημάδια "παραβίασης" . Ένα εργοστάσιο δεν τα φτιάχνει?? πως γίνεται ο κάθε πωλητης να περνάει οτι rom θέλει και για πιο λόγο?? :hmm:
      Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
      Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε
    • ανοιγμενο θα ήταν ρε .
      Πρέπει πρώτα να βάλεις την official stable και μετά να κατεβάσεις την official dev ναι να την περάσεις μέσα από το updater
    • Ο/H manwlis77 έγραψε:

ανοιγμενο θα ήταν ρε .
      Πρέπει πρώτα να βάλεις την official stable και μετά να κατεβάσεις την official dev ναι να την περάσεις μέσα από το updater
      :thumbup: :thumbup: :thumbup:
      Και έτσι έγινε...
      Πρώτα μπήκε η "China Stable (7.1.6.0)" μετά "China Developer (6.1.29)"
      ...και logαρισα το κινητο στο account mi και έκανα το πολυπόθητο unlock bootloader!! :) :grin: :grin:

Σας ευχαριστώ όλους :hail: :hail: :hail:
      Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
      Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε
    • Διαφήμιση
    • Παιδες μου ηρθε το σμσ. τωρα εχω χιαομι.eu 7.1 stable 7.1.6.0 την εβαλα γιατι ειχε πιραγμενη ρομ απο καταστημα (unofficial). Αφου την αλλαξα μετα απο 2-3- μερες εκανα αιτηση για κωδικο. Σημερα μου ηρθαν 2SMS Tο ενα λεει οτι ειναι για 5 λεπτα και το αλλα verification mi account. ΠΗγα να κανω unlock αλλα μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη γιατι εχει διαφορετικο λογαριασμο απο το pc . Απο οτι ειδα οι λογαριασμοι ειναι ιδιοι. Τι κανω λαθος?
      Ευχαριστω
    • Ο/H Tseligas2000 έγραψε:

Παιδες μου ηρθε το σμσ. τωρα εχω χιαομι.eu 7.1 stable 7.1.6.0 την εβαλα γιατι ειχε πιραγμενη ρομ απο καταστημα (unofficial). Αφου την αλλαξα μετα απο 2-3- μερες εκανα αιτηση για κωδικο. Σημερα μου ηρθαν 2SMS Tο ενα λεει οτι ειναι για 5 λεπτα και το αλλα verification mi account. ΠΗγα να κανω unlock αλλα μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη γιατι εχει διαφορετικο λογαριασμο απο το pc . Απο οτι ειδα οι λογαριασμοι ειναι ιδιοι. Τι κανω λαθος?
      Ευχαριστω
      πρεπει να έχεις την dev την global για να κανείςunlock
    • Οκ εβαλα dev κινεζικη , μετα το ξεκλειδωσα ολα καλα και μετα εβαλα TWRP και την Ελληνικη.
    • Δεν καταλαβα και πολλα για το πωσ και το τι εβαλα αλλα εβαλα την gtv 6.1.29 dev. Τι σημενει αυτο? Ειναι official ή custom? Ειναι η τελευταια? Μπορω να εχω ροοτ και TWRP? θα μου προτηνες να την αλλαξω με καπια αλλη?
    • Διαφήμιση