Διαφήμιση

MI4 τα κακαρωσε

• MI4 τα κακαρωσε

καλησπερα
      Εδω και ενα χρονο και κατι που εχω το τηλεφωνο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο αυτο ,ξαφνου τα κακαρωσε για να γινω πιο κατατοπιστικος
      εκδοση andROIT . 4.4.4 KTU84P
      MIUI 4.1.0
      KERNEL 3.4.0 ..........................................
      αυτα γρφει στα χαρακτηριστικα τωρα
      Το τηλεφωνο το αγορασα με αγγλικα και περασα stable rom τοτε χωρις να κανω αναβαθμισεις
      Ασ παμε ομως στο προβλημα το Σαββατο πρωι πηρα καποια τηλεφωνα και κατα τις 12 ανοιγωντας το πορτακι της θηκης παπαλα δεν ανοιγει η οθονη ενω το τηλεφωνο ειχε
      μπαταρια .Παταω το power κανει επανεκινηση ανοιγει ολα καλα κοιταω την μπαταρια 80% περνω τηλεφωνο μιλαω παω να το κλεισω σβηστη η οθονη δεν μπορω να κλεισω
      το τηλεφωνο παταω παρετεταμενα το πληκτρο power και κανει επανεκινηση
      τελος να μην σας τρωω το χρονο αφου εκανα καμποσες επανεκινησεις το τηλεφωνο ανταποκρινεται πολυ αργα στις κινησεις του χεριου μου(μα παρα πολυ αργα )
      σε πιανει νυστα μεχρι να παρεις τηλεφωνο και αμα παρεις καποιον επειδη σβυνει η οθονη δεν μπορεις να το κλεισεις παρα μονο με το power και επανεκινηση
      τελος εβαλα εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα συνεχιζει το ιδιο προβλημα επισης παω να γραψω τον κωδικο του wifi και δεν βγαζει πληκτρολογιο για να γραψω
      για να κανω αναβαθμιση καποια ρομ
      Αρα μαλλον το παει για κακαρωμα

Λοιπον ποια η γιατρια του

υστερογραφο
      οταν εβαλα εργοστασιακες ρυθμθσεις και πηγα να παρω ενα νουμερο τηλεφωνου μου εβγαλε το εξεις μυνημα πανω απο τα νουμερα
      ¨¨εισαγεται το νουμερο 7 και 9 για να αναζητησετε τον steve wozniak"""
    • Recovery μπαίνει?

Και αν ναι ποια έχει?
    • Διαφήμιση
    • Θέλεις να δοκιμάσουμε να το φτιάξουμε από εκεί?

Κάνε πρώτα back up τα πράγματα σου όλα... και όταν είσαι έτοιμος πες

Δες επίσης αν μπαίνει σε Fastboot (Volume - και power, ενώ το κινητό είναι κλειστό)
    • Φυσικα και θελω
      Εγω το μονο που εκανα σημερα περασα την εκδωση MIUI GTV 7.1 STABLE 7.1.3.0
      δουλευουν ολα στο κινητο αλλα ο ρυθμος του ειναι slow motion
      δεν ειμαι ανθρωπος ανυπομονος αλλα πραγματικα το τηλεφωνο δουλευει πολυ αργα
      τωρα σε ακουω για να δουμε αν μπορουμε να το φτιαξουμε
      α και κατι αλλο αλλαξε και η εκδοση στο recovery σε mi-recovery 2.0.1
    • Να ρίξω μια ιδέα που μου ήρθε. Μπας και έχεις πειράξει κατα λάθος τα "Window animation scale" ή "Trasnition animation scale" ή "Animation duration scale" που βρίσκονται μέσα στις επιλογές για προγραμματιστές;

Το να λειτουργεί ΑΡΓΑ (με όλη τη σημασία δηλαδή) εκεί μου πάει εμένα το μυαλό μου αμέσως, καθώς εαν υπήρχε κάποιο hardware πρόβλημα τότε θα είχες lags, κολλήματα κτλ κτλ. Πολύ περίεργο το να δουλεύουν όλα άψογα πχ που αναφέρεις, αλλά απλά να πηγαίνουν slow motion.

Για μπες στις επιλογές για προγραμματιστές και κοίταξε τα 3 πεδία που αναφέρω παραπάνω και πες μας τι τιμές έχουν.

Φυσικά αυτό που σου είπε και ο @mixaliscy είναι πολύ σωστό. Να γίνει μια καθαρή εγκατάσταση της rom στη συσκευή, για να μπορέσεις σιγά σιγά να ανακαλύψεις το πρόβλημα και να το διορθώσεις. Και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση μέσω fastboot γιατι η αρχική έκδοση που είχες ήταν ΠΟΛΥ παλιά (αρχαία θα έλεγα).
      Κατέβασε στον υπολογιστή σου μια fastboot rom για το κινητό σου για αρχή να την έχεις έτοιμη για εγκατάσταση.
      Κατέβασε επίσης το εργαλείο MiFlash και εγκατέστησε το στον υπολογιστή σου.

Και όταν τα κάνεις όλα αυτά πες μας να σε καθοδηγήσουμε στην εγκατάσταση.
    • οι επιλογες για προγραματιστες που τις βρισκω
      οταν λες καθαρη εγκατασταση εννοης το πιο κατω

Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bizgreece έγραψε:

οι επιλογες για προγραματιστες που τις βρισκω
      οταν λες καθαρη εγκατασταση εννοης το πιο κατω
      Για το πρώτο που ρωτάς πας ρυθμίσεις => σχετικά με το τηλέφωνο => κτυπάς 6-7 φορές πάνω στο έκδοση miui

Για το 2ο ναι
    • τιμες
      διαβαθμιση παραθυρου= κλιμακα κινησης 1χ
      κλιμακα μεταβασης animation =κλιμακα κινησης 1x
      κλιμακα διαρκειας animation = κλιμακα κινησης 1χ
    • Νορμαλ ειναι αυτα οκ..
      Για μενα κανε ενα backup οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω, και κανε μια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση ρομ
      Xiaomi mi3
      Oneplus 3
    • Διαφήμιση
    • Πρώτα φτιάξε το πρόβλημα σου και μετά θα έχεις όλο το χρόνο για να κατασταλάξεις κάπου