εκανα και το πιο πανω δεν γινεται τιποτα μαλλον εχει Η1Ν1
Δεν εξηγειται αλλιως
Καποια παρατηρηση που εκανα ειναι οτι η δονηση και ο ηχος ειναι σε πραγματικο χρονο
και καθυστερει η οθονη αλλα αρκετα
Τελος παντων αφου το σερβις ειναι χαλια θα παρω βφον
Αν δε βαριέσαι, τράβηξε ένα βιντεάκι με τη συμπεριφορά του κινητού να το δούμε και εμείς. Ανέβασε το στο youtube, ή στο dropbox ή όπου σε βολεύει και δώσε μας το link.
θα προσπαθησω να κανω ενα video
Σημερα το ειδαν και δυο τεχνικοι που φτιαχνουν συσκευες τηλεφωνων
ο πρωτος μου ειπε οτι κατι τρεχει με τον επεξεργαστει αλλα ασχοληθηκε πολυ λιγο
ο δευτερος ασχοληθηκε πολυ ωρα και μου ειπε οτι ολα στο τηλεφωνο φαινεται να λειιτουργουν σωστα
και οτι το προβλημα εχει να κανει με την κεντρικη μνημη του τηλεφωνου
αυτο πως μπορω να τα δω εαν ειναι προβλημα μνημης
και δευτερο αν χρειασθω ανταλλακτικα που μπορω να βρω?
να παρω ενα καινουριο τηλεφωνο MI4 για να εχω και ανταλλακτικα ( αλλα ειμαι λιγο καμενος μονον ενα χρονο και ενα μηνα δουλεψε )
η
να παω σε redmi Note 3 η redmi Note 3 pro
παντως μου ερχεται να το κατσαβιδιασω εννοω να το ανοιξω να το κανω κομματια και να το ξαναδεσω να υποφερει λιγο και αυτο
Μίλα με το κατάστημα που το αγόρασες σε πρώτη φάση ή με κάποιο κατάστημα εδώ Ελλάδα που κάνει επισκευές σε κινέζικα, ειδικά αν είσαι Αθήνα, υπάρχουν αρκετά
η λύση του vickmall δεν μου ακούγεται κακή, επειδή βάζουν και ελληνικές ρομ οπότε δεν έχεις θέμα να το στείλεις με ελληνική ρομ αλλά και επειδή είδη πρόσφατο ποστ στο site τους που επισκεύασαν κινητό μετά το πέρας του χρόνου που δίνουν συνήθως εγγύηση (είχε αγοραστεί από εκεί μεν...αλλά ποτέ δεν ξέρεις)