Διαφήμιση

Το Titanium Backup δεν λειτουργει σε οποιαδηποτε ROM

• Ενημερώθηκε
    • Το Titanium Backup δεν λειτουργει σε οποιαδηποτε ROM

Καλησπερα παιδια ... Υστερα απο αρκετη προσπαθεια και ψαξιμο στο ιντερνετ ... Αποφασισα να ποσταρω το προβλημα που αντιμετωπιζω με την συσκευη μου καθως αποτελει μεγιστο προβλημαγια μενα ... Δυστυχως πριν λίγες μερες η αιτηση μου για το unlock της συσκευης αποριφθηκε και ετσι ειπα να περασω διαφορες ρομ για να δω να κρατησω μια μεχρι που να μπορω ξανα να κανω νεα αιτηση κτλπ κτλπ ... Το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οποια ρομ και αν περασω (απο τις ρομ που εχουν και SU επανω ωστε το κινητο να ειναι root) η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν δουλευει .. Το κακο ειναι οτι εχω κανει τα παντα σωστα .. εχω δωσει δικαιωματα ρουτ ... Εχω ανοιξει το debug και τις αγνωστες πηγες ... Παρολα αυτα η εφαμοργη δεν μου επιτρεπει ουτε να κρατησω αντιγραφα ασφαλεις ουτε να επαναφερω τα δικα μου ... Καμια ιδεα ? Μηπως ειναι κατι που το μπλοκαρει και δεν το γνωριζω ? Ευχαριστω προκαταβολικα ολους για τον χρονο σας και τις απαντησεις ... Υ.Γ. αν και πρωτη φορα εχω Xiaomi εχω αρχισει να απογοητευομαι με την ολη κατασταση αν και σαν συσκευη μ αρεσει πολυ ...
    • Κάνε reboot την συσκευή σου και δοκίμασε πάλι.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H epantis έγραψε:

Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και εγώ έκανα αυτό (απο το superSU menu να ξετικάρω το mount namespace separation) και δούλεψε
      Χίλια ευχαριστώ να ειστε καλά και οι δύο η λύση ήταν αυτή μαζί μ ένα restart ... Keep working παιδιά :)