προβλημα με redmi note 2 κατα την εγκατασταση της αγγλικης rom
-
-
Δοκίμασε αυτή που έχεις πρώτα.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
πριν κανω full wipe πηγα να δω αν το κινητο βλεπει το φλασακι και τα αρχεια και τελικα δεν τα βλεπει. δοκιμαζω να το περασω σε αλλο φλασακι τωρα..
ουτε αυτο το δειχνει.. στα αρχεια λεει usbotg αλλα μεσα τιποτα.. -
Πέρνα την βρε στην sd... Μια χαρά θα πάει..
ίσως τελικά αυτό να έφταιγε..δεν έβλεπε ίσως εξαρχής το stick και έτσι δεν είχε που να κάνει reboot το καημένο...
Έλα έλα,
κάποιος φίλος εδώ, έχει ως υπογραφή το moto
Να ξέρετε πως τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν
and that is a factΔεν διεκδικώ το αλάθητο.
λοιπον.. τα εκανα ολα καλα μου βρηκε το φλασακι, εγκατεστησα το καινουριο και μου ειπε successful. μετα πατησα reboot και μου βγαζει μηνυμα are you sure you wish to restart? no os installed!
απο οτι ειδα ουτε στο βιντεο ουτε στις φωτο του καισαρα το εγραφε αυτο. βρε μπας και δεν μπηκε καλα? να πατησω πισω και να το ξανακανω εγκατασταση? -
-
ναι μου το βρηκε και μου βρηκε και την ελληνικη εκδοση που ειχα περασει μεσα.
md5 check?
χθες που κατεβασα την 7.1.3 η αληθεια ειναι οτι ειχα ενα θεματακι με το ιντερνετ και μου εκανε συνεχεια παυση και εγω το συνεχιζα. δεν κατεβηκε μονομιας.
την ξανακατεβασα τωρα μηπως και δεν ηταν ολοκληρωμενη και μου ελειπε κατι απο τα αρχεια.
θα πατησω πισω και θα την ξαναπερασω και θα δω τι θα μου γραψει.
να σου πω την αληθεια εχω βγαλει εντελως την sd και φοβαμαι οτι αν κλεισω το κινητο για να την βαλω μεσα οτι δεν θα ξανανοιξει ποτε... -
Ο/H Opanos έγραψε:
κάποιος φίλος εδώ, έχει ως υπογραφή το moto
Να ξέρετε πως τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν
and that is a fact
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
και τι? το κλεινω χωρις να εχει τιποτα μεσα?
-
Ο/H Opanos έγραψε:
Προχώρα άφοβα. Οι επιστήμονες -προς θεού δεν είμαι ανάμεσά τους- παρακολουθούν και όποτε χρειαστεί θα επέμβουν.
OffTopicΑγάλι - αγάλι ..... -
Ο/H theano619 έγραψε:
και τι? το κλεινω χωρις να εχει τιποτα μεσα?
Όταν θέλεις να το ανοίξεις πάλι, σε twrp υποχρεωτικά θα πρέπει να μπείς, άρα με τα πλήκτρα..τα ξέρεις..
Πέρνα και στο stik & sd την rom.
Πώς βρίσκουμε εάν τα MD5Sum ανά ROM είναι σωστά ...Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0