καλησπερα! ειμαι καινουρια εδω και γενικα δεν ξερω πολλα απο rom και τετοια πραγματα.. ηθελα να βαλω την ελληνικη ρομ και οπως διαβασα στο θεμα επρεπε να βαλω την αγγλικη πρωτα. τα κανω ολα βημα προς βημα και στο miflash οταν προσπαθω να κανω flash στο κινητο ενω ειναι σε fastboot mode μου λεει δεν ειναι δυνατη η εβρεση του αρχειου flashall.bat. τι κανω λαθος?
προβλημα με redmi note 2 κατα την εγκατασταση της αγγλικης rom
-
-
Θα πρέπει ξαναλέω ο καίσαρας να μου κόψει ποσοστά.
Πάμε να κάνω και εγώ το πάστωμά μου [εκ του paste βγαίνει, για να μην το ψάχνετε]
Ποια rom έχεις τώρα?
1. Το pc βλέπει την συσκευή σου ως σκληρό?
2. Αν όχι, έχεις κάρτα αξιόπιστη sd?
2a. Αν δεν έχεις sd, έχεις καλώδιο OTG και ένα usb stick?
3. Έχεις αποφασίσει ποια rom θέλεις να περάσεις?
Απάντησε, ώστε να κατευθύνουμε στον πιο εύκολο και σίγουρο οδηγό για να πετύχεις αυτό που θέλεις.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
δεν εχω βαλει καποια εγω. αυτη που ηρθε κατευθειαν απο κινα.
δεν την δειχνει καθολου ο υπολογιστης αλλα στο προγραμμα μου την εμφανιζει.
εχω καρτα sd και ειναι αξιοπιστη νομιζω.. την εχω 2 χρονια χωρις κανενα θεμα..
προσπαθβ να περασω αυτην hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn.
και ευχαριστω για τη βοηθεια!!! -
Πάλι σε κινέζικη θα πας?
Έλα έλα, πες ποια rom έχεις. Θα την βρεις στο settings -> about phone
Θα κάνεις το κινητό από πατίνι, διαστημόπλοιο.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
χαχαχα μακαρι!
ακολουθω αυτον τον οδηγο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")
λοιπον λεει miui 66.77.33.00 lhmcnch stable
ελληνικη θελω να βαλω οχι κινεζικη! -
Ωραία, η όλη διαδικασία μετά την απόφαση ποιας θα βάλεις δεν θα μας πάρει πάνω από 15 λεπτά.
Περιγράφεται εδώ
"Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
Επικουρικά δες και αυτό το video
Εδώ θα κάνεις το ΤΡΙΤΟ βήμα δλδ absolute full wipe ( η συσκευή θα μείνει εντελώς γυμνή, για αυτό θα πρέπει να μελετήσεις τον οδηγό που σου πρότεινα)
Σημ: Ότι έχεις και δεν έχεις μέσα στην συσκευή θα τα πάρει ο άνεμος, άρα, ότι θέλεις να κρατήσεις το παίρνεις backupΔεν διεκδικώ το αλάθητο.
ωραια λοιπον. πρεπει να εγκαταστησω και το custom recovery TWRP η δεν χρειαζεται? σορρυ για τις ερωτησεις αλλα ειμαι λιγακι ασχετη..
-
Ο/H theano619 έγραψε:
ωραια λοιπον. πρεπει να εγκαταστησω και το custom recovery TWRP η δεν χρειαζεται? σορρυ για τις ερωτησεις αλλα ειμαι λιγακι ασχετη..
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μια χαρά τα πας, εγώ ήμουν περισσότερο.
Πάμε:
Στην SD
Κατεβάζεις το σωστό για την συσκευή μας twrp, το μετονομάζεις σε update.zip με μεγάλη προσοχή μην γίνει update.zip.zip γιατί δεν θα προχωρήσει., και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό
Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές..
Κατεβάζεις την rom που επέλεξες για την συσκευή σου και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και ακολουθώντας τ οτρίτο βήμα από το βιντεο που σου πρότεινα κάνεις,
"Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
Προσοχή Για να μην σου κλειδώσει η οθόνη του twrp και πανικοβληθείς, Μόλις μπεις στο twrp, κάνε αυτά
TWRP tips
Σε 15 λεπτά θα έχεις ένα καινούργιο κινητό
EDIT: Επειδή ο Χρήστος προτείνει άλλον οδηγό, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που σου πρότεινα εγώ. Στο λεω για να μην μπερδευτείς. Ή αυτόν που σου πρότεινα εγώ, ή του Χρήστου και οι δύο θα σε οδηγήσουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Μην κάνεις μίξη των δύο, θα οδηγηθείς σε άσχημες καταστάσεις με πολύ περισσότερο χρονο και κόπο.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
μολις ανακαλυψα οτι δεν εχω το καλωδιο. θα παω να το παρω και θα το προσπαθησω το βραδυ μετα τη δουλεια. ευχαριστω για τη βοηθεια! αν υπαρξει προβλημα θα σας ενοχλησω ξανα!
-
-
πηρα καλωδιο για να συνδεσω το φλασακι! ειπα να μην το κανω με την sd μιας και μπορω να το κανω και ετσι για να μην ξαναπερναω τα παντα στην εξωτερικη..
ακολουθησα αυτον τον οδηγο "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
μπηκα στο TWRP αλλα δεν μου το εδειχνε ετσι.. μου ελεγε να επιλεξω με τα πληκτρα του ηχου και το power πληκτρο. εκανα wipe στα cache kai sto user data cache. οταν επελεξα να κανω install (με συνδεδεμενο το φλασακι) μου ελεγε οτι το αρχειο ειναι corupted.. τελικα εχω το κινητο οπως το πηρα απο την κινα! δεν ξερω γιατι δεν την επαιρνε.. κατεβασα την rom για το δικο μου τηλεφωνο και το μετονομασα σε update.zip αλλα προφανως κατι εχω κανει λαθος..
ειδα και το βιντεο αλλα εμενα ηταν αλλιως το TWRP (ετσι νομιζω οτι λεγεται τουλαχιστον..)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0