Η φωτογραφική πώς σου φαίνεται;
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες της νέας έκδοσης
-
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Η φωτογραφική πώς σου φαίνεται;
-
-
Λοιπόν κάτι που Μόλις πρόσεξα.
Στο λευκό ασημί,όταν μιλάς στο τηλ και είναι σκοτάδι,το λευκό περίβλημα γίνεται λες και φωσφοριζει.
sent from my redmi note 3 pro -
παιδια το εχω απο το απογευμα και εχω παθει πλακα...δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο και τοσο ομορφο...πεταει το κινητο...φιλε @kostakoutas βοηθησε το λινκ που μου εστειλες αλλα το play store που κατεβηκε απο εκει πρεπει να ηταν πολυ παλιο και δεν μπορουσα να κατεβασω εφαρμογες...αλλα βρηκα το apk τησ νεοτερης εκδοσης στο ιντερνετ και ολα μια χαρα...θα ανεβασω και εγω μια περιληψη της εμπειριας μου καθως και φωτο αυριο!!!
-
Ο/H kostakoutas έγραψε:
-
Ο/H tomtrian έγραψε:
παιδια το εχω απο το απογευμα και εχω παθει πλακα...δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο και τοσο ομορφο...πεταει το κινητο...φιλε @kostakoutas βοηθησε το λινκ που μου εστειλες αλλα το play store που κατεβηκε απο εκει πρεπει να ηταν πολυ παλιο και δεν μπορουσα να κατεβασω εφαρμογες...αλλα βρηκα το apk τησ νεοτερης εκδοσης στο ιντερνετ και ολα μια χαρα...θα ανεβασω και εγω μια περιληψη της εμπειριας μου καθως και φωτο αυριο!!!
Αν κατεβασες τη βάση των υπηρεσιών γκουγκλ,το πλέι θα έκανε αναβάθμιση απο μονο του,όπως κάθε έκδοση δλδ.
Αλλά αφού κι έτσι Είσαι οκ,Μια χαρά.
Εδω εχω ανεβάσει το miphone unlocker,για όποιον το χρειαστεί.
miflash_unlock-1.1.0121.2.zip - Google Drive
καθως και το google installer
uc?export=download&id=0B8ZNXTWLs_MxdUVNSHB6ZGdvZVU
sent from my redmi note 3 pro -
φιλε @kostakoutas καλησπερα και παλι..το miphone unlocker μπορεις να μου κανεις μια μικρη περιληψη που θα με βοη8ησει;;ρωταω γιατι πρωτη φορα σε xiaomi...παντως το κινητο οσο το χρησιμοποιω τοσο πιο πολυ με πορωνει
ειναι πολυ δυνατο
-
Πάντως η τελευταία έκδοση του mi flash εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Ίσως πολύ απλά ακόμα δεν υποστηρίζεται (τουλάχιστον επίσημα) να ξεκλειδωθεί το Pro. Έχω την εντύπωση ότι θα περιμένουμε πολύ για να ξεκλειδωθεί.
-
Να ρωτήσω κάποια πράγματα ρε παιδιά σε εσάς που το πήρατε.:
1. Ο φορτιστής είναι TYPE-C ή mini USB όπως στα προηγούμενα μοντέλα;
2. Από ποιο κατάστημα το πήρατε και αν σας έδωσαν έξτρα κάποιο δώρο πχ Otg cable. (Ζητήσατε και αρνήθηκαν;)
3. Αν ο φορτιστής είναι TYPE-C ένα Otg cable τύπου mini USB ταιριάζει.
Τα ρωτάω γιατί μου είναι απαραίτητο το Otg cable και να ξέρω τι να ζητήσω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.! -
αλλά ότι και να ήταν , ε εδώ φυσικά και είναι micro usb αφού δεν έχει type-c θύρα το κινητό -
2. Από ποιο κατάστημα το πήρατε και αν σας έδωσαν έξτρα κάποιο δώρο πχ Otg cable. (Ζητήσατε και αρνήθηκαν;)
3. Αν ο φορτιστής είναι TYPE-C ένα Otg cable τύπου mini USB ταιριάζει.
Τα ρωτάω γιατί μου είναι απαραίτητο το Otg cable και να ξέρω τι να ζητήσω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
2. Εγώ το πήρα από το Vickmall. Δεν ζήτησα τίποτα αλλά μου στείλανε θήκη, tempered glass, screen protector και αντάπτορα για τη χώρα μου (αλλά γενικά άποψή μου είναι ότι καλύτερα να πάρεις δικό σου άλλο φορτιστή).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0