Πώς το βλέπετε ρε παιδιά, τώρα που άνοιξαν τα κινεζομαγαζα θα πέσει καθόλου η τιμή; Αν ναι μέχρι που το βλέπετε να πέφτει; Σκέφτομαι το Redmi Note 3 Pro gold απο το vickmall. Αλλα βγαίνει στα 250€ και μου φαίνονται λίγο τσιμπημενα. Από την άλλη δεν μπορώ να περιμένω και κανέναν μήνα.. Μια εβδομάδα το πολύ, μέχρι να στείλουν και τις παραγγελίες των εορτών τους και να ομαλυνει η ροή.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες της νέας έκδοσης
-
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Πώς το βλέπετε ρε παιδιά, τώρα που άνοιξαν τα κινεζομαγαζα θα πέσει καθόλου η τιμή; Αν ναι μέχρι που το βλέπετε να πέφτει; Σκέφτομαι το Redmi Note 3 Pro gold απο το vickmall. Αλλα βγαίνει στα 250€ και μου φαίνονται λίγο τσιμπημενα. Από την άλλη δεν μπορώ να περιμένω και κανέναν μήνα.. Μια εβδομάδα το πολύ, μέχρι να στείλουν και τις παραγγελίες των εορτών τους και να ομαλυνει η ροή.
μην το βάζεις σε ευρώ το site , χάνεις σίγουρα στην μετατροπή που κάνουν -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
μα 233 βγαίνει σε χρυσό
μην το βάζεις σε ευρώ το site , χάνεις σίγουρα στην μετατροπή που κάνουν
μα 233 βγαίνει σε χρυσό
μην το βάζεις σε ευρώ το site , χάνεις σίγουρα στην μετατροπή που κάνουν
-
σίγουρα ; μήπως στο paypal το έχεις αφήσει να την κάνει μόνο του ; (που παίρνει προμήθεια κι αυξάνεται η τιμή
-
Γιατι υπάρχει τρόπος να αποφύγω αυτή την προμήθεια (εκτός από το να αγοράσω με Revolut) αν ξέρεις κάτι τέτοιο πες μου τον τρόπο να το κάνω.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..! -
minideal 235,45 €. Για το 10ευρω + που χρεώνει το vickmall για το χρυσό πχ , παίρνεις και μια θήκη !
-
Το έχω δει και εγώ αλλά είναι και το tempered glass στη μέση, το οποίο στο vickmall το τοποθετούν και γενικότερα πιστεύω ότι το vickmall ίσως είναι καλύτερο.
-
Γιατι υπάρχει τρόπος να αποφύγω αυτή την προμήθεια (εκτός από το να αγοράσω με Revolut) αν ξέρεις κάτι τέτοιο πες μου τον τρόπο να το κάνω.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
κάνε login και πατάς στις κάρτες και στο conversion options και επιλέγεις
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
αν δεν μπαίνει με το λινκ τότε στο παυπαλ πατάς στο γρανάζι που έχει στα δεξιά (νέο σίτε)
κάτω στο Payment Settings πατάς στο Preapproved payments
και στον πίνακα με τις συναλλαγές στα δεξιά θα λέει Set Available Funding Sources -
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
κάνε login και πατάς στις κάρτες και στο conversion options και επιλέγεις
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
αν δεν μπαίνει με το λινκ τότε στο παυπαλ πατάς στο γρανάζι που έχει στα δεξιά (νέο σίτε)
κάτω στο Payment Settings πατάς στο Preapproved payments
και στον πίνακα με τις συναλλαγές στα δεξιά θα λέει Set Available Funding Sources
-
Το έκανα.! Τώρα κάνω αγορές απευθείας (σε δολάρια) ή πρέπει να κάνω κάτι πριν την αγορά; Δεν υπάρχει προμήθεια τώρα;
το μόνο κακό είναι ότι έχει παρατηρηθεί σε μερικούς χρήστες να μην αποθηκεύεται σωστά η ρύθμιση (τελευταία) και να την κάνει πάλι το Paypal
(δεν ξέρω τι παίζει , εγώ παλιά είχα κάνει τις αλλαγές οπότε δεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι τέτοιο) -
-
και πως το παραγγελνουμε ; οκ Multilanguage δεν παίζει αλλά play store τους το ζητάμε ή τους λέμε να μην το πειράξουν καθόλου;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0