απο οτι μου ειπαν Play store δεν μπορουνε να βαλουν αυτοι(minideal)..αλλα αυτο δεν ειναι τπτ μπορεις να κατεβασεις το .apk αρχειακι που βρισκεται πολυ ευκολα και το κανεις ενα install στο κινητο σου..θα σας πω και αυριο με σιγουρια που θα το εχω στα χερια μου
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες της νέας έκδοσης
-
-
Δεν έχει πλέι,μπαίνει όμως με τον εγκαταστατη της γκουγκλ,όπως και όλες οι εφαρμογές
Κάτι που πρόσεξα,το ηχείο του είναι πιο αδύναμο απο του prime
sent from my redmi note 3 pro -
ξερεις κανεις ποτε θα το βγαλουν στο amazon αγγλια;;;;
-
Μόλις παρέλαβα και εγώ επιτέλους το κινητό! Η παραγγελία είχε γίνει από Vickmall προτού βάλει τις επιλογές για τα δώρα. Πάραυτα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μου έστειλαν όλα αυτά τα καλούδια.
1. Ultra-thin διαφανής θήκη
2. Screenguard protection
3. Tempered Glass
Ξαναλέω ότι όταν παρήγγειλα εγώ δεν είχε επιλογή να διαλέξω δώρα κλπ και όμως μου τα στείλανε όλα αυτά.
-
καλοριζικα σε όλους !!!!
-
-
Εσείς που το έχετε στα χέρια σας, υπάρχει πρόβλημα από κινέζικα που εμφανίζονται κατά τη χρήση του κινητού λόγω της αγγλοκινέζικης ρομ; Ή γενικά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με αυτή χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα τα κινέζικα από δω κ από κει;
Επίσης αν ξέρετε θα μπορεί να γίνει update ρομ όταν βγει global μέσα από το κινητό (χωρίς να πρέπει να την εγκαταστήσω εγώ δλδ); -
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις...το κινητό πετάει! Έχω πάθει πλάκα! Στη αρχή θέλει αρκετή ασχολία για να σεταριστεί σωστά κλπ αλλά σίγουρα το αξίζει. Για έναν αρχάριο στα Xiaomi σαν εμένα είναι λίγο μπέρδεμα. θέλει αρκετό διάβασμα και ψάξιμο. Όχι τρελά πράγματα αλλά οκ. είναι και ένα κινητό που μόλις βγήκε και δεν υπάρχουν και πάρα πολλά για διάβασμα. Τα Gapps τα εγκατέστησα σχετικά εύκολα αλλά για κάποιο λόγο μου εμφάνισε μπροστά μόνο το Play Store όπου στην αρχή δεν δούλευε και 100%. Μία έκλεινε μία το άνοιγα. Προχωρώντας πάντως και βάζοντας πράγματα πήρε και ένα update κάποια στιγμή για τα google services και από εκείνη τη στιγμή και μετά δουλεύει ρολόι. Ακόμα σετάρω πάντως πράγματα και εφαρμογές και τώρα πήρε και ένα Update της Miui και το έχω βάλει να το κάνει. Επαφές, μηνύματα και calls logs πέρασα πανεύκολα από το παλιό μου κινητό με τη χρήση του "Wondershare MobileTrans". Με έχει σώσει πολλές φορές.
Έκανα και την αίτηση για να ξεκλειδωθεί ο bootloader και ελπίζω να την δεχτούν. Γενικά έχω πάθει την πλάκα μου. Πηγαίνοντας κιόλας από το Samsung note 2 σε αυτό η ταχύτητα με έχει συγκλονίσει. Ακόμα το ψάχνω βέβαια. Έχω πολλά να μάθω και να δω. Τις επόμενες μέρες θα πάρω και διάφορες φωτογραφίες και θα ανεβάσω. Το δακτυλικό αποτύπωμα εγκαταστάθηκε πανεύκολα και δουλεύει άψογα. Ξεκλειδώνει το κινητό απίστευτα γρήγορα. Η φωτεινότητα του κινητού είναι πολύ καλή αν και δεν το δούλεψα με ήλιο καθόλου. Ο ήχος σε κλήση άψογος και χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο και το viber. Το wifi φαίνεται πολύ καλό χωρίς αποσυνδέσεις και χωρίς θέματα. Αύριο θα δοκιμάσω και το bluetooth με το αμάξι να δω αν δουλεύει κομπλέ αν δουλεύει με το Media του αμαξιού και γενικά αν λειτουργεί απροβλημάτιστα. Έχω βάλει και μια sd που δεν μου την έχει αναγνωρίσει και με παροτρύνει να κάνω format για να παίξει σωστά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Μήπως πρέπει η κάρτα να είναι FAT32 για να παίξει?
Αυτά για τώρα και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε εδώ είμαι!! -
Ο/H koutsoupis έγραψε:
Εσείς που το έχετε στα χέρια σας, υπάρχει πρόβλημα από κινέζικα που εμφανίζονται κατά τη χρήση του κινητού λόγω της αγγλοκινέζικης ρομ; Ή γενικά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με αυτή χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα τα κινέζικα από δω κ από κει;
Επίσης αν ξέρετε θα μπορεί να γίνει update ρομ όταν βγει global μέσα από το κινητό (χωρίς να πρέπει να την εγκαταστήσω εγώ δλδ);
-
Παιδιά με το που ανοίγετε το κινητό,πετάξτε κατευθείαν τις κινεζοεφαρμογες,να ηρεμήσει το κεφάλι σας.
Απλή απεγκατάσταση.
Παίζει περίπτωση με μοντα να διαβάσει και 800αρες μπάντες;
sent from my redmi note 3 pro -
παιδια θελω να ρωτησω με την φορτιση τι κανατε??αφησατε να ξεφορτισει την πρωτη φορα ή οχι;;το ρωταω γιατι το απογευμα θα το εχω και εγω
-
Ο/H tomtrian έγραψε:
παιδια θελω να ρωτησω με την φορτιση τι κανατε??αφησατε να ξεφορτισει την πρωτη φορα ή οχι;;το ρωταω γιατι το απογευμα θα το εχω και εγω
Εγώ κανονικά το φορτισα.
Το εχω καμία βδομάδα και βάλε τώρα,κρατάει πανω απο 6 ώρες οθόνη
sent from my redmi note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0