Διαφήμιση

Redmi note 3 bluetooth + car audio issue

• Redmi note 3 bluetooth + car audio issue

Να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας μιας και έχω ένα μικρό πρόβλημα με το bluetooth στο note 3 μου.

Μου βρίσκει το Ford Audio bluetooth σύστημα που έχει το αυτοκίνητο, αλλά μόλις το επιλέξω, μου λέει πως είναι λάθος ο κωδικός ή το ΡΙΝ χωρίς όμως να μου δίνει κάποια επιλογή για να την επιλέξω και να βάλω το ΡΙΝ, το οποίο όντως χρειάζεται να το βάλεις για να συνδεθεί η συσκευή με το αυτοκίνητο.
    επισυνάπτω και δύο screenshots του τί βλέπω στη συσκευή μήπως και βοηθήσει..

ΥΓ: η συσκευή έχει εγκατεστημένη την εργοστασιακή 5.0.2LRX22G ANDROID με MIUI STABLE 77.0.19.0 (LHNCNCJ) & KERNEL 3.10.61+94f7795b-71019-0F58104D
    Images
    • Screenshot_2016-02-11-16-44-26.png

50,2 kB, 450×800, viewed 205 times
    • Screenshot_2016-02-11-16-44-42.png

51,88 kB, 450×800, viewed 246 times
  • Είχα κι εγώ τέτοια θέματα συνδέοντας κάποιες συσκευές αλλά τα ξεπερασα κάνοντας εκκαθάριση των αποθηκευμένων συσκευών και επανεκκίνηση στην εξωτερική συσκευή.
  • το ζήτημα είναι πως δεν έχω καμία εγκατεστημένη συσκευή στο κινητό και η εξωτερική συσκευή είναι bluetooth αυτοκινήτου το οποίο δε μπορεί να κάνει επανεκκίνηση. Είναι μόνιμα αναμμένο και απλά περιμένει να κάνεις pair όταν θελήσεις
  • Διαφήμιση
  • Αν θέλεις πες μας το μοντέλο της συσκευής αυτοκινήτου να ψάξουμε λίγο τις ρυθμίσεις. (γράψε και πως το βλέπει το τηλέφωνο, το αρχικό όνομα της συσκευής και ίσως βρούμε βιβλιογραφία)
  • οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει, ή συσκευή του αυτοκινήτου είναι ενσωματωμένη στο σύστημα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο είναι ένα ford mondeo μοντέλο 2008 και στο κινητό εμφανίζεται ως ford audio (080d).
  • Αν θυμάμαι καλά είχα συνδέσει το Note 3G στο φορτηγάκι της εταιρείας μας που έχει το Bt ενσωματομένο στο radiocd και πρέπει να ξεκλειδώσεις το Bt από το σύστημα του αυτοκινήτου.
    Τώρα έχω άδεια όταν θα γυρίσω στην δουλειά θα το ξαναδώ και θα σου γράψω πώς ακριβώς γίνεται. :)
    Alea Jacta Est
    Redmi Note 11S
    Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
  • Θετική απάντηση
    How to enter the Bluetooth PIN?
    The Ford Bluetooth system supports the secure PIN bonding. For bonding a new mobile phone you have to start the Bluetooth search at your mobile phone. As soon as you have found the Ford Audio, please select it and enter the randomly generated PIN shown on your radio/navigation system. On first connecting some mobiles, '0000' must be entered in the mobile in order to create a PIN. You can then use the PIN displayed by the system in order to successfully complete the connection process. Please confirm any messages for automatic connections on your mobile phone and set the connection to 'authorised' on your mobile phone (see the user manual for your phone).

λινκ και άλλο λινκ

OffTopic
    ο καλύτερός μου φίλος είναι το google search

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
    Αιτία: Ολοκληρωμένη απάντηση

• Διαφήμιση
  • φιλε μου το πρόβλημα είναι πως το κινητό δε μου δίνει τη δυνατότητα να βάλω τον κωδικό. Μόλις επιλεξω το bluetooth του αυτοκινήτου, μου λέει αμέσως ότι το pin είναι λάθος ή ότι πρέπει να το βάλω, χωρίς ομωςνα μου δίνει την επιλογή να το βάλω
  • Ο/H dimitris_kak έγραψε:

Να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας μιας και έχω ένα μικρό πρόβλημα με το bluetooth στο note 3 μου.

Μου βρίσκει το Ford Audio bluetooth σύστημα που έχει το αυτοκίνητο, αλλά μόλις το επιλέξω, μου λέει πως είναι λάθος ο κωδικός ή το ΡΙΝ χωρίς όμως να μου δίνει κάποια επιλογή για να την επιλέξω και να βάλω το ΡΙΝ, το οποίο όντως χρειάζεται να το βάλεις για να συνδεθεί η συσκευή με το αυτοκίνητο.
    επισυνάπτω και δύο screenshots του τί βλέπω στη συσκευή μήπως και βοηθήσει..

ΥΓ: η συσκευή έχει εγκατεστημένη την εργοστασιακή 5.0.2LRX22G ANDROID με MIUI STABLE 77.0.19.0 (LHNCNCJ) & KERNEL 3.10.61+94f7795b-71019-0F58104D
    Καλησπέρα, κανονικά πρέπει το Bt του οχήματος να βγάλει τον κωδικό στο καντράν και να πατήσεις τον ίδιο στο κινητό...δε σου δίνει τη δυνατότητα στο κινητό, στο αμάξι δείχνει κωδικό?
  • οχι, σύμφωνα με το manual του αυτοκινήτου υπάρχει μόνο ένας default κωδικός ο οποίος δεν αλλάζει, αναγράφεται στο έντυπο και πρέπει να τον πληκτρολογήσεις στο κινητό για να γίνει η σύζευξη. Το ζήτημα είναι όμως ότι το κινητό ΔΕΝ μου δινει δυνατότητα να πληκτρολογήσω οποιοδήποτε ΡΙΝ. Αυτό το κάνει μόνο στο bluetooth του αυτοκινήτου. Οπότε χρειάστηκε να στείλω αρχεία μέσω bluetooth σε άλλο κινητό, έκανε κανονικά σύζευξη χωρίς προβλήματα αφήνοντας με να πληκτρολογήσω τον κωδικό σύζευξης.
  • OffTopic
    Άρα αλλάζεις αυτοκίνητο

Κάνε αναζήτηση από το κινητό προς το αυτοκίνητο!
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

OffTopic
    Άρα αλλάζεις αυτοκίνητο

Κάνε αναζήτηση από το κινητό προς το αυτοκίνητο!
    Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις σύζευξη, επιλέγοντας το bluetooth του αυτοκινήτου μέσω του κινητού.

Κρίμα πάντως γιατί έχουν εξαντληθεί οι επιλογές και αποτέλεσμα δεν υπάρχει.