Θα σε μάθω.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια πες μας τι κατάλαβες εσύ @iJohnnyCash με δικά σου λόγια.Ο/H kalampouri έγραψε:
Τα χρηματα δεν ειναι παντα κρητηριο για να παρεςις ενα Χιαομι.ΣΙΓΟΥΡΑ ριναιφτηνο για αυτα πουπροσφερι ΣΥΓΟΥΡΑ ειναι καλη κατασκευη αλλα υπαρχει κοσμος(οπως εγω που δεν γουσταρω τα sAMSUNG,iPhone LG ΚΤΛ)Απο Huawei πηρα στο λαιμο μου αλλα 5 ατομα να παρουν το 4αρι γιατι οταν με ρωτησαν τους ειπα οτι για τα χρηματα αυτα δεν εχει ανταγωνισμο(και ετσι ειναι)Αλλα δεν ειμαστε προβατα...Εγω βασικα αν δεν βρω ακρη με ολα αυτα τα ακαταλαβιστικα περι Rom update και αλλα βγαζω το Ματε 8 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ 4χ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Αντε γιατι μονο λογια ακουω και το κιν.ΓΡΑΦΕΙ NOUGAT 8.5.4 ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ....
Ότι ο τύπος πήρε στο λαιμό του 5 φίλους του και νιώθει τύψεις και πάει να τα φορτώσει σε εμάς. Αυτό όλο και τίποτα άλλο :pΟ/H makis1024 έγραψε:
Για πες μας τι κατάλαβες εσύ @iJohnnyCash με δικά σου λόγια.Ο/H kalampouri έγραψε:
Τα χρηματα δεν ειναι παντα κρητηριο για να παρεςις ενα Χιαομι.ΣΙΓΟΥΡΑ ριναιφτηνο για αυτα πουπροσφερι ΣΥΓΟΥΡΑ ειναι καλη κατασκευη αλλα υπαρχει κοσμος(οπως εγω που δεν γουσταρω τα sAMSUNG,iPhone LG ΚΤΛ)Απο Huawei πηρα στο λαιμο μου αλλα 5 ατομα να παρουν το 4αρι γιατι οταν με ρωτησαν τους ειπα οτι για τα χρηματα αυτα δεν εχει ανταγωνισμο(και ετσι ειναι)Αλλα δεν ειμαστε προβατα...Εγω βασικα αν δεν βρω ακρη με ολα αυτα τα ακαταλαβιστικα περι Rom update και αλλα βγαζω το Ματε 8 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ 4χ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Αντε γιατι μονο λογια ακουω και το κιν.ΓΡΑΦΕΙ NOUGAT 8.5.4 ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ....
"Το ξέρω" "και για αυτό μπαίνω"Ο/H spideman3 έγραψε:
@iJohnnyCash
Και ο @makis1024 και ο @demakhs είναι μέλη του φόρουμ που έχουν βοηθήσει αρκετά παιδιά που είχαν θέματα με τις συσκευές τους. Από αστεία προβληματα έως μπρικαρισμένες συσκευές. Απλά έχουν και μια δόση χιούμορ την οποία αρκετά παιδιά στην αρχή την βλέπουν ως προσβολή αλλά δεν είναι.
Ο/H Antretng έγραψε:
Διαφωνώ. Βρίσκεις πολλά κινητά 5,5αρια δίκαρτα σε αυτά τα λεφτά με καλύτερη κάμερα; Αν μάλιστα βάλουμε και τα υπόλοιπα specs (επεξεργαστής, ram, αποθηκευτικό, μπαταρία, ir) μια χαρά είναι η κάμερα.Ο/H iJohnnyCash έγραψε:
Come on, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζητάμε περισσότερα και να μην συμβιβαστούμε. Ναι είναι φθηνές οι συσκευές Redmi αλλά δεν μας την έκαναν δώρο. Έκοψαν κάμερα π.χ. αλλά και αντικειμενικά, αν έχει σοβαρό development team που δουλεύει οργανωμένα, δεν μιλάμε για τρομερές εργατοώρες.Η έκδοση 8.5.4.0 δεν πρέπει να είναι μόνο η χειρότερη ρομ αλλά και τρομερά προβληματική.
Πάντως πολλές εταιρείες στα οικονομικά τους μοντέλα δεν δίνουν πάνω από ενα update. Εδώ ολόκληρη huawei δεν έδωσε δεύτερο update σε ναυαρχίδα της (p8), στα οικονομικά μοντέλα σου κάνει εντύπωση και μάλιστα στη xiaomi;
Δεν λέω να μην απαιτήσεις αλλά σε λάθος forum το κάνεις.![]()
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν κατάλαβες ; θέλει Oreo και miui 10.
κΑΤΑΡΧΙΝ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙς ΚΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.Το αν πηρα στο λαιμο μου τους φιλους μου ειναι κατι που δεν επρεπε να το σχολιασεις ειναι καθαρα δικη μου επιλογηΜην θεωρεις τσιφλικι την σελιδα ουτε η γνωση μερικων ειναι για την ΝΑSA.Οπως επιλογη μου ηταν να παρω αυτη την εταιρια γιατι μου αρεσε.Κανεις δεν ξερει τι θα αντιμετ/σει μετα.Οσο για τον ΄'φιλο " που εβαλε και το βιντεακι αν νομιζει οτι γνωριζει την γραμματικη καλυτερα να του δωσω το τηλ μου να τα βρουμε.Εγω μπηκα σε αυτη τη σελιδα για βοηθεια απο φιλους οχι για να με χλευαζουν 25χρονα.Κριμα.Πρασπαθω να γραψω με μηδεν φωτισμο σχεδον γι'αυτο γινεται και κανενα ορθογ/κο λαθος.Στο θεμα μας το εχω ΞΑΝΑΠΕΙ Xiaomi πρωτη φορα παιρνω ισως οχι και τελευταια γιατι μου αρεσουν.Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω να κανω οτι και σεις,δηλαδη να αλλαξω Rom η οτιδηποτε αλλο και ειπα να γραφτω σε αυτο το site μπας και μαθω κατι.Αλλα μαλλον ειμαι ακομα πολυ αρχαριος για σας.ΑΥΤΑ.ΥΓ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ τα κιν.σας και ολα καλα.Οσο για τους 5 πινουν νερο στο ονομα μου που πηραν αυτη τη μαρκα.Επειδη δεν θα τα ξαναπουμε να'στε ολοι καλα(46χρονων καθηγητης Γυμνασιου.)