Η ερώτηση είναι το κλειδί. Σωστά λέει ο makis. Ρώτα και θα δεις. Νόημα δεν έβγαινε στα σίγουρα. Μήπως αν το πάμε από την αρχή να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι?. Ρώτα φίλε να πάρεις απαντήσεις.. Τελικά μετά από όλο αυτό το θα ήθελες να μάθεις να καταλάβω κ εγώ και οι αλλοι
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
-
-
Δεν ειναι και η ωρα τωρα αλλα εγω ειμαι λευκο χαρτι δεν γνωριζω τιποτα.Απο βιντεο του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.Ερωτησεις θα υπαρξουν και μαλιστα στο αμεσο μελλον μερικες μπορει να τις ρωτησω σωστα ,μερικες λαθος ετσι θα μαθω το κιν μου γι'αυτο ειμαι σε αυτη την σελιδα.Υπομονη και χρονο θελει(Τωρα αναψα το φως αν καταλαβες απο την γραφη μου..)
-
Τελικά έφταιγε ο διακόπτης. Άντε πάμε για άλλα...
-
Ανέβασε screenshot , settings , about phone , miui version να ξεκινήσουμε από τα βασικά στο νήμα του κινητού σου.
-
Καποια στιγμη θα τα παρουμε απο την αρχη πως να αλλαξω Rom και ποια να βαλω ολα μου ειναι αγωστα αλλα πιστευω με κοβει λιγο θα τα παρω γρηγηρα.Καθε μερα και κατι καινουργιο Θα δουμε απο αυριο τι μπορουμε να κανουμε
=============== Σεπ 9th 2017, 8:31pm ===============
Καποια στιγμη θα τα παρουμε απο την αρχη πως να αλλαξω Rom και ποια να βαλω ολα μου ειναι αγωστα αλλα πιστευω με κοβει λιγο θα τα παρω γρηγηρα.Καθε μερα και κατι καινουργιο Θα δουμε απο αυριο τι μπορουμε να κανουμε.αΑν σου πω οτι δεν ξερω πως να ανεβασω screenshot στη σελιδα τι θα πεις.... -
Ο/H kalampouri έγραψε:
Αν σου πω οτι δεν ξερω πως να ανεβασω screenshot στη σελιδα τι θα πεις....
youtube.com/watch?v=Edd6PcP1mgQ
Βρίσκεις την "φωτογραφία" ή "printscreen" ή "screenshot" που δεν είναι τίποτα άλλο παρά απεικόνιση της οθόνης εκείνη την στιγμή και την στέλνεις στο Pc (με Usb καλώδιο ή bluetooth ή WiFi).Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Και την ανεβάζεις σαν συνημμένο στο ποστ που κάνεις.
-
Αγκαλίτσες κ φιλάκια βλέπω...μπράβο μπράβο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs εν συντομία.... Προκαταρκτικά λέγονται αυτάRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ελα ντε, αφού άρχισαν τις ματσες μουτσες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα