καλησπερα εχω ενα redmi note 3 kleidvmeno εχω κανει αιτηση κ περιμενω εχει την MIUI77. STABME 77.0.11.0 (LHNCNCJ) μπορω να βαλω αυτην [Stable V7.1.6.0] Xiaomi Redmi Note 3
redmi note 3 rom [Stable V7.1.6.0] Xiaomi Redmi Note 3
-
-
Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση με πειραγμένη ROM, αλλά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις αν δοκιμάσεις να κάνεις το Update από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση με πειραγμένη ROM, αλλά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις αν δοκιμάσεις να κάνεις το Update από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI.
-
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Δηλαδη συμπιεσμενο το αρχειο οπως το κατεβαζουμε,το βαζουμε στην συσκευη και επιλεγουμε το αρχειο .zip απο την εφαρμογη updater της xiaomi μεσα απο το κινητο μας?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
και κατι αλλο παρακαλω ποια ειναι η κανονικη ρομ στα ελληνικα για να περασω στο κινητο ...ευχαριστω -
Μπορεις να κανεισ αιτηση κανονικα...
μπορεισ να βαλεις την παρακατω με ελληνικα εωσ να παρεις το μυνημα για το ξεκλειδωμα.
-
Ο/H amwnra έγραψε:
Μπορεις να κανεισ αιτηση κανονικα...
μπορεισ να βαλεις την παρακατω με ελληνικα εωσ να παρεις το μυνημα για το ξεκλειδωμα.
εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα