Καλησπέρα, η ερώτησή μου είναι η εξής. Προχτές απέκτησα το mi5 και έχω ήδη περάσει την ελληνική stable. Έχω κατεβάσει του gkalen και ενώ κλείνω το κινητό και μπαίνω στο twrp πατώντας install δε μου εμφανίζει τίποτα εντός της sdcard. Κάνω reboot και μπαίνω πάλι στη rom και μου εμφανίζει κανονικά τα αρχεία που έχω βάλει. Κάθε φορά που μπαίνω στο twrp μου εμφανίζει συνέχεια τη κινέζικη γλώσσα. Γνωρίζουμε γιατί γίνεται αυτό ;
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
STABLE MIUI V8.0.1.0 για RedmiNote2 Hermes .
CHANGELOG
Περιέχεται ροοτ με Supersu
Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβασετε στην "περιγραφή" της Custom rom για το RN2 ..
DOWNLOAD
RedmiNote2 Hermes Stable MiuiV8.0.1.0
RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2
INSTALLATION
Όπως λέω στο πρώτο ποστ ....
@Bazilepap
Μπες στο TWRP και επέλεξε το γκρι κουτί δεξιά με τα κινέζικα , θα σε πάει σε μενού για ν'αλλαξεις γλώσσα ..
Με την πρώτη επιλογή "up a level" διαλεγεις ποιο φάκελο , κάρτα , κ.λ.π. έχεις το ζιπ της ρομ ..
Αν δε βλέπει τη κάρτα σου όταν μπαινεις σε TWRP τότε κάνεις reboot/recovery για να τη δει ..
@rodosman
Αυτό το Clean θα περάσεις μετά από τη ρομ ...
DOWNLOAD
Helium-Clean 3gRam
Helium-Clean-3gRam-6.8.18.zip | by gkalen for Mi Max -
euxaristwwwww....flasharw twra....
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@Gjimmys
εχω απαντησει για το πως θα λυσετε το προβλημα με τα sms σ’αυτη τη version , εδω ..
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
-
@Bazilepap
Μάλλον πρέπει ν'αλλαξεις Twrp φίλε μου ..
Δες στο τοπικ με τα recovery του @michael και άλλαξε το , κάτι δε πάει καλά με το TWRP που φοράς μάλλον..
@Gjimmys
Πως δεν έχεις ροοτ και root explorer , εφόσον λες ότι φοράς τη δικιά μου , αυτά τα έχω μέσα στη ρομ κανονικά ..
Εκτός αν τα εσβησες , οπότε ή φλασαρεις τη ρομ ξανά και το διορθώνεις ή περιμένεις τη παρασκευή την διορθωμένη ρομ ..
@rodosman
Ok , αναμενω feedback ... -
Ο/H Bazilepap έγραψε:
@gkalen
Δυστυχώς συνεχίζει να μη τη βλέπει και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Το θέμα με τη γλώσσα το ξέρω από που το αλλάζω απλά κάθε φορά που μπαίνω σε twrp ξαναλλάζει γι αυτό το ανέφερα μπας και παίζει ρόλο !!
Επίσης από το "select storage" το internal storage το βγάζει ότι είναι 0 mb !!!
-
@Bazilepap
Να σβήνεις το φάκελο "recovery" μέσα από το ζιπ της ρομ για να μη στο αλλάζει όποτε φλασαρεις άλλη ρομ ..
Στη δικιά μου δεν το έχω και γι'αυτο το λόγο δεν βάζω TWRP , θα μείνεις με το TWRP που ήδη έχεις .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
STABLE MIUI V8.0.1.0 για RedmiNote2 Hermes .
CHANGELOG
Περιέχεται ροοτ με Supersu
Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβασετε στην "περιγραφή" της Custom rom για το RN2 ..
DOWNLOAD
RedmiNote2 Hermes Stable MiuiV8.0.1.0
RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2
INSTALLATION
Όπως λέω στο πρώτο ποστ ....
@Bazilepap
Μπες στο TWRP και επέλεξε το γκρι κουτί δεξιά με τα κινέζικα , θα σε πάει σε μενού για ν'αλλαξεις γλώσσα ..
Με την πρώτη επιλογή "up a level" διαλεγεις ποιο φάκελο , κάρτα , κ.λ.π. έχεις το ζιπ της ρομ ..
Αν δε βλέπει τη κάρτα σου όταν μπαινεις σε TWRP τότε κάνεις reboot/recovery για να τη δει ..
@rodosman
Αυτό το Clean θα περάσεις μετά από τη ρομ ...
DOWNLOAD
Helium-Clean 3gRam
Helium-Clean-3gRam-6.8.18.zip | by gkalen for Mi Max
-
@rodosman
Εφόσον χθες τη πέρασες ...
Ξαναμπες recovery , κάνε ένα reboot σε recovery και ξαναφλασαρε ..
Επίσης , βλέπω ότι λέει recources busy , το έχεις συνδεδεμένο πουθενά το τηλ... ?? -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Gjimmys
εχω απαντησει για το πως θα λυσετε το προβλημα με τα sms σ’αυτη τη version , εδω ..
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Ο/H gkalen έγραψε:
@Bazilepap
Μάλλον πρέπει ν'αλλαξεις Twrp φίλε μου ..
Δες στο τοπικ με τα recovery του @michael και άλλαξε το , κάτι δε πάει καλά με το TWRP που φοράς μάλλον..
@Gjimmys
Πως δεν έχεις ροοτ και root explorer , εφόσον λες ότι φοράς τη δικιά μου , αυτά τα έχω μέσα στη ρομ κανονικά ..
Εκτός αν τα εσβησες , οπότε ή φλασαρεις τη ρομ ξανά και το διορθώνεις ή περιμένεις τη παρασκευή την διορθωμένη ρομ ..
@rodosman
Ok , αναμενω feedback ...
-
Εγώ πέρασα την gkalen 6.8.11 και είμαι κομπλέ...1 ώρα 10λεπτά οθόνη στο 90% η μπαταρία. Χωρίς lagακια.. Η 6.8.11 είχε mpdecision?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0