Η μπαταρία πάνω κάτω λίγο πλην λίγο συν είναι κοντά...Είναι και θέμα η βασική ΡΟΜ τι κάνει,εκτός των tweaks...το θέμα νομίζω βρίσκεται στην εμπειρία χρήσης...
tapatalk & redmi note 3 pro
tapatalk & redmi note 3 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Perarg έγραψε:
Παιδιά θα ήθελα να επισημάνω δύο θεματάκια ίσως και άσχετα με τις ρομς του φίλτατου gkalen.
1) Έχω παρατηρήσει πως αν ανοίξω την ανοιχτή ακρόαση, όταν λαμβάνω ή κάνω κλήση, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός. Έψαξα το dolby atmos αλλά δεν το βρήκα στην τελευταία rom, ίσως να έχασα κάτι και να την έχετε αφαιρέσει. Ίσως πάλι να μην παίζει κανένα ρόλο το dolby atmos στην ανοιχτή ακρόαση...
2) Στο calculator υπάρχει το κουμπί του ποσοστού (%). Παρ' όλα αυτά δουλεύει εντελώς μαθηματικά κι οχι πρακτικά. Συγκεκριμένα, πληκτρολογώντας 100-10% εμφανίζει 99,9 (που μαθηματικά είναι ολόσωστο) αλλά όχι 90 που θα θέλαμε όλοι για λόγους πρακτικότητας ( 100 - 100*10%). Είναι κάτι που μπορούμε να ρυθμίσουμε ή το δεχόμαστε ως έχει;
Να με συγχωρείτε για τις ίσως τόσο off topic ερωτήσεις, αλλά το νιώθω τόσο οικείο αυτό το thread :))
Η Stable MIUI 8 για Hermes περάστηκε χωρίς προβλήματα. Το μόνο "παράξενο" είναι πως στο log, στο τέλος, έγραψε: "unmount of /system failed: no such volume", παρόλο που το είχε κάνει πριν mount. Πάντως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Και στο τέλος έγραψε: "script succeeded: result was []"Ο/H gkalen έγραψε:
@LoukG
Εφόσον βάλεις fastboot rom θα χαθεί και το TWRP ..
Οποτε , πρώτα θα κάνεις boot μια φορά στη ρομ και μετά θα βάλεις TWRP και θα προχωρησεις σε εγκατάσταση άλλης ρομ ..
Το DolbyAtmos δε δουλεύει έτσι , δε είναι μόνο οι εφαρμογες που πρέπει να κάνεις εγκατάσταση.Ο/H spideman3 έγραψε:
Μπορείς επίσης να κάνεις αποσυμπίεση το αρχείο. Να πας στο system - app να βρεις το apk να το πετάξει στο κινητό και instail.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk