Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Η μπαταρία πάνω κάτω λίγο πλην λίγο συν είναι κοντά...Είναι και θέμα η βασική ΡΟΜ τι κάνει,εκτός των tweaks...το θέμα νομίζω βρίσκεται στην εμπειρία χρήσης...

tapatalk & redmi note 3 pro
    • Παιδιά θα ήθελα να επισημάνω δύο θεματάκια ίσως και άσχετα με τις ρομς του φίλτατου gkalen.
      1) Έχω παρατηρήσει πως αν ανοίξω την ανοιχτή ακρόαση, όταν λαμβάνω ή κάνω κλήση, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός. Έψαξα το dolby atmos αλλά δεν το βρήκα στην τελευταία rom, ίσως να έχασα κάτι και να την έχετε αφαιρέσει. Ίσως πάλι να μην παίζει κανένα ρόλο το dolby atmos στην ανοιχτή ακρόαση...

2) Στο calculator υπάρχει το κουμπί του ποσοστού (%). Παρ' όλα αυτά δουλεύει εντελώς μαθηματικά κι οχι πρακτικά. Συγκεκριμένα, πληκτρολογώντας 100-10% εμφανίζει 99,9 (που μαθηματικά είναι ολόσωστο) αλλά όχι 90 που θα θέλαμε όλοι για λόγους πρακτικότητας ( 100 - 100*10%). Είναι κάτι που μπορούμε να ρυθμίσουμε ή το δεχόμαστε ως έχει;

Να με συγχωρείτε για τις ίσως τόσο off topic ερωτήσεις, αλλά το νιώθω τόσο οικείο αυτό το thread :))
    • Ο/H Perarg έγραψε:

Παιδιά θα ήθελα να επισημάνω δύο θεματάκια ίσως και άσχετα με τις ρομς του φίλτατου gkalen.
      1) Έχω παρατηρήσει πως αν ανοίξω την ανοιχτή ακρόαση, όταν λαμβάνω ή κάνω κλήση, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός. Έψαξα το dolby atmos αλλά δεν το βρήκα στην τελευταία rom, ίσως να έχασα κάτι και να την έχετε αφαιρέσει. Ίσως πάλι να μην παίζει κανένα ρόλο το dolby atmos στην ανοιχτή ακρόαση...

2) Στο calculator υπάρχει το κουμπί του ποσοστού (%). Παρ' όλα αυτά δουλεύει εντελώς μαθηματικά κι οχι πρακτικά. Συγκεκριμένα, πληκτρολογώντας 100-10% εμφανίζει 99,9 (που μαθηματικά είναι ολόσωστο) αλλά όχι 90 που θα θέλαμε όλοι για λόγους πρακτικότητας ( 100 - 100*10%). Είναι κάτι που μπορούμε να ρυθμίσουμε ή το δεχόμαστε ως έχει;

Να με συγχωρείτε για τις ίσως τόσο off topic ερωτήσεις, αλλά το νιώθω τόσο οικείο αυτό το thread :))

Ένας τρόπος για να φανεί το Dolby atmos είναι να ξαναφλασαρεις την ρομ από πάνω κάνοντας και ένα wipe dalvik/ cache. Νομίζω θα χρειαστεί ξανά και το clean zip.2 είναι έτσι γραμμένη η εφαρμογή γνωστό από την αρχή...

tapatalk & redmi note 3 pro
    • Διαφήμιση
    • Μπορείς επίσης να κάνεις αποσυμπίεση το αρχείο. Να πας στο system - app να βρεις το apk να το πετάξει στο κινητό και instail.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@LoukG
      Εφόσον βάλεις fastboot rom θα χαθεί και το TWRP ..
      Οποτε , πρώτα θα κάνεις boot μια φορά στη ρομ και μετά θα βάλεις TWRP και θα προχωρησεις σε εγκατάσταση άλλης ρομ ..
      Η Stable MIUI 8 για Hermes περάστηκε χωρίς προβλήματα. Το μόνο "παράξενο" είναι πως στο log, στο τέλος, έγραψε: "unmount of /system failed: no such volume", παρόλο που το είχε κάνει πριν mount. Πάντως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Και στο τέλος έγραψε: "script succeeded: result was []"

Ενημερωτικά:
      Η fastboot είχε από μόνη της TWRP (2.κάτι by cloud)
      Το clearmotion και το xposed Materialized Installer σε συνδυασμό με την έκδοση του xposed για MIUI από τον solarwarez, λειτουργούν όλα κανονικά στην ROM σου.
      Ίδωμεν...
    • @LoukG
      Αυτό με τη fastboot και το TWRP δεν το'ξερα , δεν το είχα δει ποτέ αυτό , μετά από fastboot για ξεκλειδωμα συσκευής , άλλαζω κατευθειαν recovery , ποτέ δεν έχω δει αν έχει recovery και ποιο ...
      Πολύ ωραία , το unmount που σου'γραψε στο τέλος είναι ΟΚ , μη δίνεις σημασία...
      Θα ήθελα αν μπορείς να μου στειλεις ένα αρχείο ..
      Άνοιξε root explorer και θα δεις ένα αρχείο όπως σκρολαρεις προς τα κάτω , που λέγεται , init.rc , αν μπορείς στειλτο μου γιατί θέλω να τσεκαρω κάτι ..
    • [ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

Στο Hennessy υπάρχουν διάφορες στο θέμα της μπαταρίας σχετικά με την 6.8.11?

Θα έλεγα ότι και εγώ βλέπω λίγο χειρότερη την μπαταρία και αναρωτιέμαι αν είναι θέμα κάτι μέσα στην rom η κάτι που δοκίμασες μιας και mpdecision στο Hennessy δεν παίζει, από όσο ξέρω.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Μπορείς επίσης να κάνεις αποσυμπίεση το αρχείο. Να πας στο system - app να βρεις το apk να το πετάξει στο κινητό και instail.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Το DolbyAtmos δε δουλεύει έτσι , δε είναι μόνο οι εφαρμογες που πρέπει να κάνεις εγκατάσταση.
      Το DolbyAtmos δε δουλεύει αν δεν εγκατασταθεί στο system συν ότι πρέπει να εγκατασταθούν και άλλα αρχεία.
      Θα μπορούσες να το κάνεις εγκατάσταση μόνο manually με root explorer , ξεζιπαροντας το ζιπ όπως είπε και παίρνεις τις εφαρμογές και τα αρχεία , τα τοποθετείς στους φακέλους τους ( system/app/ , system/etc/ , system/lib/... ) , δίνεις permissions , reboot και έτοιμος ...

@Perarg
      Δεν είσαι of topic , γι'αυτο δημιουργήθηκε αυτό το τοπικ , για να συζητάμε για οτιδήποτε σχεδόν που αφορά τις ρομς , εφαρμογές , θέματα , fonts , κ.λ.π. ..
      Δεν έχω απάντηση να δώσω στα θέματα που ανέφερες , αλλά βλέπω ότι έχεις κάποια θέματα εγκατάστασης , αν θυμάμαι καλά και σε κάποιο άλλο Mi5 που φλασαρεις τη ρομ μου είχες πει ότι ή εγκατάσταση σε αυτό το τηλ.. γινόταν κανονικά ενώ στο δικό σου τράβαγε κάτι reboot ...
      Το ότι δεν εγκαταστάθηκε το DolbyAtmos είναι ένα πρόβλημα , γιατί σε σένα να μην γίνεται ή εγκατάσταση του DolbyAtmos ή του supersu που λέγαμε την προηγούμενη φορά ??
      Δε σου φαίνεται κι εσένα λίγο περίεργο αυτό , ενώ στο άλλο Mi5 δεν ειχες παρόμοιο πρόβλημα ..
      Δεν ξέρω τι λύση να σου δώσω , είμαι σίγουρος ότι δεν κάνεις κάτι λάθος , αλλά κάτι δε πάει καλά με την εγκατάσταση της ρομ στη συσκευή σου ..
      Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια , εσύ θα μου πεις πως το βλέπεις αυτό που σου λέω , εχει παρόμοια προβλήματα και το Mi5 της φίλης σου ??

Για να κάνεις εγκατάσταση το DolbyAtmos , άνοιξε το ζιπ της ρομ , άνοιξε το φάκελο dolby , θα δεις μέσα το dolby.zip , αυτό το ζιπ θα το πάρεις και θα το φλασαρεις από TWRP και είσαι έτοιμος ..
    • Φίλε @bilis1234 πρόσεξε λίγο το μέγεθος των φωτογραφιών σου
    • @gkalen
      Μιας κι η μόνη διαφορά μας με το κινητό της φίλης μου ήταν πως σε αυτής έγινε Clean Install ενώ σε μένα dirty Install, θα θεωρήσω εκεί την πηγή του προβλήματος. Σκέφτομαι αύριο ή όποτε μας δώσεις καινούργια rom να κάνω Clean Install... Ευχαριστώ-ουμε για όλα :))
    • Διαφήμιση
    • galen με την τελευταία ρομπότ σου δεν μπορούσα να αλλάξω χρώματα στις συνομιλίες. Ήταν μόνο μπλε άσχετα αν επέλεγα άλλο θέμα.