[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Προσπαθηστε ξανά και ξανά , τώρα κατεβάζει κανονικά που το δοκιμασα ..
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής στο mi4c. Εντάξει με το advanced power menu. Καλή απόκριση σε όλα. Για την μπαταρία είναι νωρίς πω κάτι. Θα φανεί σε δύο μέρες.
Συγχαρητήρια gkalen !!!
@gkalen Μια ερώτηση; τα Clean zip για τις 2g αναβαθμίζονται σε κάθε rom ενω για το 3g έμεινε ίδιο από 6 Αυγούστου γιατί;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
@maikmaik
Το Clean zip για 3g ram είναι πάντα το ίδιο , δεν αλλάζει ..
Από βδομάδα δεν θα υπάρχει ούτε αυτό , θα φλασαρετε με τη μία χωρίς Clean zip ..
Thanks στον @geoanto555 που βοήθησε στο να φτιαχτεί και αυτό το θέμα του Clean zip ...
Στις συσκευές με 2g ram θα δημιουργηθεί ένα BuildFix για να γίνονται οι αλλαγές στο build.prop , θα τα πούμε από το επόμενο update αυτά .. -
-
Η 6.9.15 κολλάει αρκετά σε kenzo ,ειδικά αμα εισαι σε brοwser και χρησιμοποιείς και messenger τότε κολλάει παρά πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλησπερα, τι καλησπερα, καλημερα, θα βγαλεις για redmi pro??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H xristo2121 έγραψε:
Η 6.9.15 κολλάει αρκετά σε kenzo ,ειδικά αμα εισαι σε brοwser και χρησιμοποιείς και messenger τότε κολλάει παρά πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασε αν θέλεις να πας ρυθμίσεις, μπαταρία και να απενεργοποιήσεις τα animation. Το έκανα αυτό και δε βλέπω πλέον αυτά τα κολλήματα
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@xristo2121
Θα σας πω αύριο που θα έχω άνθρωπο με Kenzo μαζί μου ..
@thodorisls
Δε ξέρω , από βδομάδα θα δούμε γιατί αυτή η βδομάδα πήγε ανάποδα και πέσαμε και σε upgrade του android file host ..
Ίσως κάποια Stable να βάλω , για developer δε ξερω ακόμα .. -
Στην 6.9.9.2 που είχες βγάλει δουλευε πολύ καλά χωρίς κολλήματα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@xristo2121
Όλα θα φτιαχτούν , λίγο υπομονή ακόμα και θα πάνε όλα όπως πρέπει ..
Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή σε σχέση με την 6.9.9-2 , εκτός την ενσωμάτωση του advanced power menu , οπότε το lag προέρχεται από άλλες αλλαγές που έγιναν στην based rom και τώρα πρέπει να δούμε τι έγινε και πώς θα το λύσουμε .
Να τεσταρω λίγο Kenzo αύριο και θα δούμε ..
Θα δοκιμαστούν κάποιες αλλαγές αυτές τις μερες στη συσκευή του @lorencbilo και θα βάλω στο κόλπο και τον @geoanto555 να δούμε πως θα στήσουμε την επόμενη ρομ , μάλλον θα παίξουμε κι εμείς λίγο τώρα στην αρχή της MM μέχρι να βρούμε πως θα την κάνουμε όπως στη Lollipop ..
Δεν έχω αναφορά για λαγκαρισματα κ.λ.π. από τον @lorencbilo , σήμερα δεν τον είδα , αύριο θα τον ρωτησω γιατί κι αυτός χρησιμοποιεί messenger κ.λ.π. . και θα εχω και χρόνο να το σκαλισω λίγο ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0