[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@pillopoulos
Θα πρέπει να ρωτησουμε αν ισχύει και για άλλους αυτό , μάλλον βλέπω ότι οφείλεται στην based rom .. -
Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Downloads στην MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15., διότι το "ζιπαρισμένο" αρχείο που κατεβαίνει ενώ πρέπει να είναι 738 ΜΒ αυτό είναι μόλις 241 ΚΒ. Δοκίμασα από διάφορους servers, αλλά γίνεται το ίδιο, επίσης το ίδιο γίνεται και με διαφορετικούς browsers.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@pillopoulos
Θα πρέπει να ρωτησουμε αν ισχύει και για άλλους αυτό , μάλλον βλέπω ότι οφείλεται στην based rom ..
Σε kenzo δεν υπάρχει πρόβλημα...
Redmi Note 3 Pro With TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
@PanXan
Για δες εδώ ...
MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15.zip | by gkalen for Mi 4c
EDIT
Μπας και κατεβαζεις το Clean zip , γι'αυτο ειναι μικρό ??
EDIT 2
@amalag
Το θεμα που λέει ο φίλος είναι για το Mi5 , στο οποίο μπήκαν τα νέα features σ''αυτη τη version , γι'αυτο λέω ότι ίσως οφείλεται στην based rom .. -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@PanXan
Για δες εδώ ...
MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15.zip | by gkalen for Mi 4c
EDIT
Μπας και κατεβαζεις το Clean zip , γι'αυτο ειναι μικρό ??
-
-
@PanXan
Εγώ την κατέβασα απο'δω .. MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15.zip | by gkalen for Mi 4c
Με Miui browser .. -
Σας την ανέβασα και εδώ για όποιον έχει πρόβλημα να την κατεβάσει αλλά και σε μένα μια χαρά κατέβηκε!
MI4c_Libra_MiUi8-6.9.15.zip | by gkalen for Mi 4c -
Καλησπέρα έχω ένα θεματακι όταν η οθόνη είναι κλειδωμενη δεν μου εμφανηζη της ειδοποίησης πρέπει να το ξεκληδωσω και να μπω στην κεντρική οθόνη για να τα δω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0