[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Δεν θα τη σβήσει με το wipe data.
Αν κάνεις wipe internal storage τότε θα τι σβήσειYou may think you can fly - but you better not try -
@karasarinis
Μπες TWRP ..
Διάλεξε wipe και σύρε το κουμπί δεξιά ..
Γύρνα πίσω και διάλεξε install , διάλεξε το ζιπ της ρομ και σύρε το κουμπί δεξιά..
Wipe cache and dalvik μετά από την εγκατάσταση και τέλος ..
Reboot system .. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H mfit έγραψε:
Καλησπέρα σας
Φλάσαρα σήμερα το Mi4c με την 6.9.15 του Gkalen και όσο το δουλέυω βλέπω να αυξάνεται η θερμοκρασία του (σε σημείο που μου έβγαλε και μήνυμα αύξησης θερμοκρασίας). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσατε να προτείνετε ή κάτι άλλο που πρέπει να κάνω?
Ακολούθησα τον οδηγό του Jon star και ξεκλείδωσα τον bootloader, περνώντας την Κινέζικη Developer που πρότεινε και μετά εγκατέστησα TWRP. Ύστερα ακολούθησα τις οδηγίες του gkalen για το φλασάρισμα της 6.9.15 μέσω TWRP (Πρώτα η ROM , μετά το SU και τέλος το clean) -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Τώρα είναι down of εδώ και μία ώρα
-
Σας ευχαριστώ για την πρότασή σας, την οποία εφάρμοσα και δείχνει να ρίχνει τη θερμοκρασία του έστω και για 1 βαθμό ως τώρα. Θα τεσταριστεί αύριο και αν δεν υπάρχει βελτίωση θα τα ξαναπούμε.
-
Ο/H mfit έγραψε:
Καλησπέρα σας
Φλάσαρα σήμερα το Mi4c με την 6.9.15 του Gkalen και όσο το δουλέυω βλέπω να αυξάνεται η θερμοκρασία του (σε σημείο που μου έβγαλε και μήνυμα αύξησης θερμοκρασίας). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσατε να προτείνετε ή κάτι άλλο που πρέπει να κάνω?
Πάνω από ποιά ρομ την πέρασες;
Εγώ χωρίς καθαρή εγκατάσταση, μόνο με Dalvik cache & cache χωρίς wipe data την πέρασα πάνω από την προηγούμενη 6.9.8 του gkalen μετά πάλι Dalvik cache & cache πέρασα το Xposed πάλι Dalvik cache & cache πέρασα το supersu πάλι Dalvik cache & cache και επανεκκίνηση στο recovery πέρασα το Clean zip και ξανά Dalvik cache & cache και reboot στο σύστημα και η ρομ πέρασε μια χαρά. Γενικά δεν θυμάμαι να έκανα καμία φορά wipe data και δεν είχα πρόβλημα. Πάντα όμως καλού κακού πέρνω ένα nandroid backup πριν περάσω κάποια rom.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
@mfit
Ή συσκευή σου είναι με 2 ή 3g ram ??
Αν είναι με 2g ram πρέπει να βάλεις και το Clean zip για 2g ram ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0