Με τι ρομ είναι το mi3?Ο/H spideman3 έγραψε:
Το Add Advanced Power Menu στο Mi3 οι επιλογές Fastboot - Recovery δεν ανταποκρίνονται κάνουν απλά επανεκκίνηση.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το Add Advanced Power Menu στο Mi3 οι επιλογές Fastboot - Recovery δεν ανταποκρίνονται κάνουν απλά επανεκκίνηση.
-
-
Τώρα που ξανά δοκίμασα πήρε το recovery.
-
Καλημερα. @gkalen υπάρχει περίπτωση ή ρομ για το Mi Note Pro να ανέβει σε άλλο σερβερ για να κατεβασω γιατί από εχθες τίποτα...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν είναι η πρώτη φορά που η μπαταρία κάνει νούμερα...Και σε ένα φίλο επίσης, πέφτει απίστευτα γρήγορα, σε δύο ώρες σχεδόν χωρίς χρήση έπεσε 20%
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Λοιπόν είναι η πρώτη φορά που η μπαταρία κάνει νούμερα...Και σε ένα φίλο επίσης, πέφτει απίστευτα γρήγορα, σε δύο ώρες σχεδόν χωρίς χρήση έπεσε 20%
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε μένα δεν ισχύει αυτό. Για δες μπαίνει σε deep sleep?
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
-
Ο/H anestisgeo έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως γίνεται με μηδενική χρήση και το κινητό για 6 ώρες και 15 λεπτά βάραγε κόφτες στα 1950mhz???? Έχεις αλλάξει kernel? Εγώ είμαι με του gkalen τη ρομ και τον δικό του kernel και δεν έχω τις συχνότητες που έχεις εσύ στον επεξεργαστή!! Σε Kenzo μιλάω πάντα.
Ξέχασα, Μήπως δε κλείνεις τα παιχνίδια ή τις εφαρμογές Αφού τελειώσεις και τρέχουν στο παρασκήνιο όλη την ώρα???
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ο/H bilis1234 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0