Δεν έχω πειράξει τίποτα, απλά από προχθές ρουφάει την μπαταρία
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜια διευκρίνιση. Δε χρειάζεται να κάνω wipe cache and dalvik μετά την εγκατάσταση της rom και πριν την εγκατάσταση του clean zip?Ο/H gkalen έγραψε:
@mfit
Μέχρι το ξεκλειδωμα με τον οδηγό του jon star και μέχρι που έβαλες TWRP όλα μου ακούγονται πολύ ωραία και σωστά ..
Με μπερδεύεις στα επόμενα βήματα , δηλαδή λες ότι έβαλες τη ρομ ( έπρεπε να κάνεις wipe data factory reset πριν περάσεις τη ρομ ) , μετά λες το SU ( ή ρομ είναι developer και περιέχει το SU δε χρειάζεται να βάλεις πάλι SU , αυτό το κάνουμε στις Stable Roms ) , τέλος το Clean zip ( πολύ σωστά ) ..
Καθαρή εγκατάσταση για μένα είναι ..
Μπαίνεις σε TWRP ..
Διαλεγεις , reboot σε recovery και ξαναμπαίνει σε recovery ..
Επιλεγεις Wipe και σερνεις δεξιά το κουμπί που γράφει , Swipe to factory reset ..
Μετά διαλεγεις install , διαλεγεις το ζιπ της ρομ και σερνεις πάλι δεξιά το κουμπί που λέει , Swipe to confirm flash ..
Αφού τελείωσει ή εγκατάσταση , πας πάλι πίσω στο αρχικο μενού του TWRP και διαλεγεις το Clean zip ..
Το κάνεις κι αυτό εγκατάσταση ..
Μετά πατάς το κουμπί για wipe cache and dalvik , σερνεις το κουμπί δεξιά ..
Μετά reboot system ..
Τέλος !!!
ENJOY !!!
EDIT
Έκανα κι ένα βιντεακι , θα το ανεβασω και θα το δείτε αύριο ..
Το συνδεσες σε pc?υποψιάζομαι shell.Ο/H anestisgeo έγραψε:
Ο/H anestisgeo έγραψε:
ναι για την ίδια μιλάμε @spideman3Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα έχει άλλη rom καμιά σχέση με το kenzo.Διάβασε εδώ Xiaomi Redmi Note 3 Special EditionΟ/H Tasos12koufales έγραψε:
@gkalen σε λίγες μέρες θα μου έρθει το redmi note 3 pro (kenzo) international version θα χρειάζεται άλλη ρομ ή θα έχει την ίδια με το κινέζικο?
και για rom από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum τα παιδιά δεν έβγαλαν ακόμα Ελληνική.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με κάποιος.
Μιλάμε για αυτή την συσκευή @Tasos12koufales: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone