[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
@thodorisls
Όμορφα ...
@demakhs
Δουλεύουν τα θέματα , τι εχεις κάνει ??
Έβαλες κάνα xposed , κάνα θέμα για Miui7 ?? -
Μετά κόπων και βασάνων τελικά κατέβηκε η ρομ για hennessy και περαστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστουμε @gkalen
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Δουλεύουν τα θέματα , τι εχεις κάνει ??
-
Έκανα αυτο που έγραψε ο Γιωργος και το.....παρακολουθώ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επανερχομαι στο θεμα του αλμπουμ που πλεον συμβαινει το κουφο..αοφυ εκανα wipe dalvik cache και περασα απο πανω την ρομ μια ακομα φορα μηπως δεν ειχε κατσει κατι καλα συνεχισε να μην στελνει μεσα απο το αλπουμ,παρα μονο αν τις κανω beautify!!!Μονο ετσι στελνει!!Επισης στο messenger μου εβγαζε οτι δεν υποστιριζη το αρχειο αυτο(οι φωτο ειναι καννονικα απο το κινητο τραβηγμενες με hdr η χωρις)το διαβασα και οτι συμβαινει και στην ρομ του kate το ιδιο στο myphone...Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Ο/H shinig έγραψε:
Επανερχομαι στο θεμα του αλμπουμ που πλεον συμβαινει το κουφο..αοφυ εκανα wipe dalvik cache και περασα απο πανω την ρομ μια ακομα φορα μηπως δεν ειχε κατσει κατι καλα συνεχισε να μην στελνει μεσα απο το αλπουμ,παρα μονο αν τις κανω beautify!!!Μονο ετσι στελνει!!Επισης στο messenger μου εβγαζε οτι δεν υποστιριζη το αρχειο αυτο(οι φωτο ειναι καννονικα απο το κινητο τραβηγμενες με hdr η χωρις)το διαβασα και οτι συμβαινει και στην ρομ του kate το ιδιο στο myphone..
στο δικο μου δεν υπαρχει κανενα τετοιο προβλημα !!μήπως να εκανες καθαρη εγκατασταση??
η μπαταρια ολο το βραδυ δεν εχασε ουτε 1%
την καμερα να δουμε ποτε θα βελτιώσουν λιγο!!!!ακομα και το mi3 εχει μακραν καλυτερο manual απο το redmi note 3pro!!!
οσοι εχετε το τηλεφωνο kenzo σε αυτο το update μιλατε κανονικα με ακουστικα ??σας ακουνε??
-
Ο/H cloudffvll έγραψε:
Ο/H shinig έγραψε:
Σκληρο να γινει παλι καθαρη...
στο δικο μου δεν υπαρχει κανενα τετοιο προβλημα !!μήπως να εκανες καθαρη εγκατασταση??
η μπαταρια ολο το βραδυ δεν εχασε ουτε 1%
την καμερα να δουμε ποτε θα βελτιώσουν λιγο!!!!ακομα και το mi3 εχει μακραν καλυτερο manual απο το redmi note 3pro!!!
οσοι εχετε το τηλεφωνο kenzo σε αυτο το update μιλατε κανονικα με ακουστικα ??σας ακουνε??
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Επιβεβαιώνω και Εγώ σε kenzo μέσα από το άλμπουμ κρασάρει το viber...Στο allo δεν κρασάρει Αλλά λέει failed to load image...whatsup κρασάρει
sent from xiaomi redmi note 3 pro gkalen rom
Και στο hongmi με gtv τα ίδια κάνει με το άλμπουμ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0